Diskutera Sverigedemokraternas valfilm för valet 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 november 2017
- NewsVoice redaktion
Jimmie Åkesson - Pressfoto: SD

Jimmie Åkesson går till kraftfullt angrepp mot Socialdemokraterna, Moderaterna och medierna i denna valvideo. Det är mindre än ett år kvar till valet och flera opinionsinstitut beräknar att väljarstödet för partiet är på tillbakagång. Det vill SD ändra på med denna valfilm.

“Vårt land mår inte bra. Socialdemokraterna och Moderaterna gör allt vad de kan för att släta över de problem som deras egna politik skapat för vårt samhälle. Deras ansvarslösa agerande, deras ovilja att utvärdera resultaten av deras politik, och framförallt deras lögner, har skapat det samhälle som vi alla tvingas leva i idag.” – Sverigedemokraterna

Valvideon målar upp ett dystopiskt Sverige som förfaller i moral och ordning. Bilar brinner och poliser attackeras. Vanliga människor lider. Vården är i kris. Vad anser du? Överdriver Jimmie Åkesson? Kommentarsfältet är öppet för debatt.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Texten är uppdaterad.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq