Corey Feldman utsatt för mordförsök? – Kan vara kopplat till hans hot om att avslöja pedofilring i Hollywood

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 mars 2018
- NewsVoice redaktion
Corey Feldman - Foto: Feldman
Corey Feldman - Foto: Feldman
Corey Feldman – Foto: Feldman, privat foto

I skuggan av Metoo-kampanjen i USA sker en annan subrörelse potentiellt mycket mer omskakande, den som handlar om att högt uppsatta personer i Hollywood utnyttjar barnskådespelare sexuellt. Corey Feldman ären av de drivande bakom dessa avslöjanden. Igår blev han utsatt för ett förmodat mordförsök. 

Det var igår kväll amerikansk tid som Corey Feldman stannade vid ett rödljus i Los Angeles med sin bil, som hade en medpassagerare, när en okänd man rusade fram och öppnade Feldman bildörr. Mannen försökte sticka Feldman med ett föremål som han tror var en spruta.

Corey Feldman påstår att han förföljs av personer för att han sedan en period hotat med att avslöja en pedofilring bland Hollywoods toppskikt av producenter. Han har redan angivit några mindre kända producenters namn.

Feldman håller omvärlden underrättad via sitt Twitter-konto. Han hävdar att tre män närmade sig bilen, men bara en av dem försökte skada honom.

Polisen tycks åtminstone delvis ha avfärdat händelsen med argumentet att sjukhusets personal inte kunde finna några synliga skador på Feldmans kropp, enligt Daily Mail, som skriver att polisen ändå utreder händelsen.

ArcanumSkolan 2024

I Feldmans polisanmälan uppges att de tre männen delade upp sig, där två av dem attackerade Feldmans livvakt för att avleda denne, medan den tredje försökte sticka Feldman i sidan, skriver The Sun.

NewsVoice följer denna utveckling i USA kring hur en påstådd pedofilring i Hollywood blir synlig. Läs mer om Corey Feldman i NewsVoice.

Text: NewsVoice

Relaterat

 

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq