Corey Feldman utsatt för mordförsök? – Kan vara kopplat till hans hot om att avslöja pedofilring i Hollywood

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 mars 2018
- NewsVoice redaktion
Corey Feldman - Foto: Feldman
Corey Feldman - Foto: Feldman
Corey Feldman – Foto: Feldman, privat foto

I skuggan av Metoo-kampanjen i USA sker en annan subrörelse potentiellt mycket mer omskakande, den som handlar om att högt uppsatta personer i Hollywood utnyttjar barnskådespelare sexuellt. Corey Feldman ären av de drivande bakom dessa avslöjanden. Igår blev han utsatt för ett förmodat mordförsök. 

Det var igår kväll amerikansk tid som Corey Feldman stannade vid ett rödljus i Los Angeles med sin bil, som hade en medpassagerare, när en okänd man rusade fram och öppnade Feldman bildörr. Mannen försökte sticka Feldman med ett föremål som han tror var en spruta.

Corey Feldman påstår att han förföljs av personer för att han sedan en period hotat med att avslöja en pedofilring bland Hollywoods toppskikt av producenter. Han har redan angivit några mindre kända producenters namn.

Feldman håller omvärlden underrättad via sitt Twitter-konto. Han hävdar att tre män närmade sig bilen, men bara en av dem försökte skada honom.

Polisen tycks åtminstone delvis ha avfärdat händelsen med argumentet att sjukhusets personal inte kunde finna några synliga skador på Feldmans kropp, enligt Daily Mail, som skriver att polisen ändå utreder händelsen.

I Feldmans polisanmälan uppges att de tre männen delade upp sig, där två av dem attackerade Feldmans livvakt för att avleda denne, medan den tredje försökte sticka Feldman i sidan, skriver The Sun.

NewsVoice följer denna utveckling i USA kring hur en påstådd pedofilring i Hollywood blir synlig. Läs mer om Corey Feldman i NewsVoice.

Text: NewsVoice

Relaterat

 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Här tycks Clintansyndromet vila sin skugga över görandet, ensam är stark. Clintan ensam rensar byn. Hollywood konditionering. I detta fysiska universum är det näst intill ett axiom att man måste ha skydd av en organisation för ett avslöjande. Conspirare, att andas tillsammans. Är det många som äger kunskapen, vem skall man slå ut?

 • Ivan Björn at 22:36

  Det finns en del spekulationer om det du tar upp. Feldman säger öppet att han samlar pengar för att göra en dokumentär som avslöjar allt. En del kritiserar honom för att han inte går ut med de stora namnen (ett av dessa ryktas vara S——-g). Han kanske är rädd och att det finns skäl till det. Andra anklagar honom för att försöka dra in pengar, vilket jag anser är grundlöst. Jag tror han saknar stöd från sina kollegor som är beroende av branschen. Feldman verkar ha klivit av den. Jag kan inte se att han arbetar nära någon annan kändis

 • Här ställer jag mig en fundering.

  Varför när man vet något, varför går man inte ut med hela informationen på en gång?

  Varför avslöjar man det som är av mindre vikt först och sedan stegrar man sina avslöjanden mot mer och mer betydelsefulla personer?

  Vilka svårigheter möter Feldman när han inte går ut med hela informationen på en gång?

  Vad är det rent fysiskt som hindrar honom?

  Tacksam om någon har svar på dessa frågor…

 • Lite skumt bara att nån slitit upp dörren.. om han inte har för vana o köra nån gammal bil. För alla modernare bilar låser ju dörrarna automatiskt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *