Dansk komiker drar ner byxorna på Sverige – Sverigebilden hotad igen

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 april 2018
- Torbjörn Sassersson
Jonatan Spang om Sverige - Skärmdump: SVT

HUMOR. I händelse av att NewsVoice läsare missat den danske komikern Jonatan Spang och hans tirader mot och om Sverige lägger vi ut denna video som har en fullständigt dråplig avslutning à la svensk samtalsmodell. Danskarna måste nu stoppas. Sverigebilden är hotad.

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Det är verkligen utmärkt att en dansk komiker förlöjligar Sverige för alla löjlig pk politik som förstör Sverige. Sverige är ett sjukt land med sjuka politiker och journalister som springer den rika oligarkins ärenden.

 • Så länge danskarna har modet att kritisera den politiska korrektheten i Sverige så kommer mitt hjärta att klappa för Danmark.

  När inte ens vi själva inser hur PK vi alla är så måste någon annan faktiskt.eu tala om detta för oss så att vi alla förstår vilket åtlöje vi gör oss i övriga Europa.

  Men det är så klart att då blir det väl betraktat som fake news och därmed bannlyst från alla möjliga sökmotorer.

  Så det kan gå när inte haspen är på…..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *