Dansk komiker drar ner byxorna på Sverige – Sverigebilden hotad igen

7
1757

HUMOR. I händelse av att NewsVoice läsare missat den danske komikern Jonatan Spang och hans tirader mot och om Sverige lägger vi ut denna video som har en fullständigt dråplig avslutning à la svensk samtalsmodell. Danskarna måste nu stoppas. Sverigebilden är hotad.


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

 1. Sakine Madon i vit blus med svarta prickar ser helt förskräckt ut. En dansk som säger helt fel saker hela tiden och dessutom på danska! [humor]

 2. Så länge danskarna har modet att kritisera den politiska korrektheten i Sverige så kommer mitt hjärta att klappa för Danmark.

  När inte ens vi själva inser hur PK vi alla är så måste någon annan faktiskt.eu tala om detta för oss så att vi alla förstår vilket åtlöje vi gör oss i övriga Europa.

  Men det är så klart att då blir det väl betraktat som fake news och därmed bannlyst från alla möjliga sökmotorer.

  Så det kan gå när inte haspen är på…..

 3. Det är verkligen utmärkt att en dansk komiker förlöjligar Sverige för alla löjlig pk politik som förstör Sverige. Sverige är ett sjukt land med sjuka politiker och journalister som springer den rika oligarkins ärenden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här