NyD och NewsVoice sammanfattar besöken hos Google, DN, Expressen och Microsoft

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 april 2018
- NewsVoice redaktion
Nya Dagbladet vs Expressen 23 mars 2018 - Foto: Alexander Almqvist-Paajanen

Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag länkade enbart till det som diskuterades som är sökbart på Yandex men inte längre är sökbart på Google. Jag tycker länken var intressant för de som lyssnade på podden, men själv är jag skeptisk till att de individer som listats där verkligen är xxxxx.

  De kanske tror att de tillhör en utvald överlägsen ras, kanske har indoktrinerats till att tro detta, men det är uppenbart att xxxxxxxx är en sekteristisk doktrin som alla andra sekteristiska doktriner, inte en ras. De framstår för mig heller inte som överlägsna på något vis.

  xxxxx finns ju dessutom av alla möjliga olika raser och jag tror att de vet om det själva om de funderar på saken blott en halv sekund.

  Det mest komiska är kanske att de själva inte går ut med att de är ateister, anser jag, likt ex. David Cole, som har både religiöst xxxxxx bakgrund och en xxxxxxxx folkbakgrund.

  Varför de inte gör det är för mig ett mysterium och jag misstänker att det faktiskt kan bero på stabsläge med aktiverat ödlekomplex pådriven av en sjuk psykopatisk sekterism som leder till grymhet och som finns beskriven i vissa psykopatiska protokoll som narcissistiskt anser sig själva vara visa.

  Jag har tyvärr ingen annan rimlig teori än. Teorin kan framstå som märklig och bisarr, men så finns det kanske ca 1% bisarra människor också som kan skrämma upp fler till stabsläge och blind lydnad.

 • Jag vill betona att jag som person, redaktör och journalist för NewsVoice inte är intresserad av att göra en värderande åtskillnad mellan olika folkgrupper än mindre peka ut någon särskild folkgrupp på ett negativt sätt. Det sker inte heller i det podsamtal vi hade mellan NyD och mig på NV.

  Vårt besök på de företag som är nämns i podden handlade enbart om att ställa frågor om de ansvarigas tillgänglighet och lämpligheten att försöka stänga ned oberoende medborgarkanaler på YouTube, kanaler som inte begått något annat brott än att ställa besvärliga frågor till personer i olika maktpositioner i samhället, vilket Granskning Sverige gjort/gör.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *