Dokumentär om elefanten i det svenska debattrummet

publicerad 7 maj 2018
- av NewsVoice
Jessica Stegrud, frilansjournalist och ekonom - Foto: "A Swedish Elephant"

A Swedish Elephant är en dokumentär om dagens svenska samhälle. Filmen består av ett antal intervjuer med kända svenska personer inom media, ekonomi och forskning som uttrycker sina åsikter om de svenska neuroserna.

Text: NewsVoice, uppdaterad kl 14:45, 7 maj

Jessica Stegrud, frilansjournalist och ekonom - Foto: "A Swedish Elephant"
Jessica Stegrud diskuterar det svenska debattrummet – Foto: “A Swedish Elephant”

I klippet ovan ger Jessica Stegrud, som är frilansjournalist och ekonom, sin syn på debattklimatet i Sverige. Hon säger att mellan den yttersta högern och yttersta vänstern finns ett helt spektra av åsikter som inte får utrymme i debatten. Det är som om alla som inte håller med vänsterkanten skjuts ut av vänstern mot den yttersta högern.

Filmen kommer att premiärvisas utomhus under Almedalsveckan i Visby 3-4 juli 2018. För att lyckas behöver filmen och filmpremiären stöd genom crowdfunding. Besök filmens hemsida på Indigogo. Det finns tex en sponsorplats för att bli gudfader till filmen när detta skrivs.

Normalkurva population medier - NewsVoice Grafik
Normalkurva population och medier – NewsVoice Grafik