Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Jim Caviezel kan komma tillbaka i uppföljare till “Passion of the Christ”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 maj 2018
- NewsVoice redaktion

För alla som gillade Mel Gibson-filmen “Passion of the Christ” från 2004 kommer detta som en stor nyhet. Det ryktas om att Mel Gibson med start kanske 2020 ska börja filma uppföljaren med titeln “The Passion of the Christ: Resurrection”.

I denna resumé om Jim Caviezels yrkeskarriär tar filmspanaren Looper upp varför Jim Caviezel (1968-) inte synts till i så många filmer sedan 2004. Nu är det inte riktigt sant att han inte varit produktiv. Jim Caviezel har varit med i filmer nästan varje år sedan 2004.

Manus för uppföljaren “The Passion of the Christ: Resurrection” skrivs av Randall Wallace. Manuset för “The Passion of the Christ” från 2004 skrevs av Benedict Fitzgerald och Mel Gibson. Jim Caviezel ska enligt ryktena spela Jesus i den nya filmen.

Caviezel är katolik. Han växte upp i en katolsk familj med fyra syskon. Mamman var skådespelare och pappan kiropraktor. I hans första film från 1991 spelade han flygbiljettförsäljare, enligt IMDB. Åren 2011-2016 spelade han inte i någon film alls utan var helt upptagen av filmningen av TV-serien “Person of interest” om övervakningssamhället.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq