Tommy Robinson rapporterade om rättegång mot pedofiler – Sattes i fängelse

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 maj 2018
- NewsVoice redaktion
Montage: Tommy Robinson greps den 25 maj 2018 och protester blev konsekvensen i England

Medborgarjournalisten Tommy Robinson rapporterade utanför en domstol i England under en rättegång mot en grupp av muslimer som anklagats för sexuellt ofredande av barn. Bara några timmar senare var han gripen, dömd och satt i fängelse där han snabbt misshandlades av muslimska interner. Något liknande har aldrig tidigare inträffat i England.

Medborgarjournalisten och grundaren av English Defence League (EDL) Tommy Robinson rapporterade den 25 maj helt fredligt utanför en domstol i Leeds där en grooming-rättegång pågick med flera muslimer inblandade. Robinson live-sände på Facebook med sin mobiltelefon.

Tommy Robinson - Privat foto
Tommy Robinson – Privat foto

Han greps av polisen och bara några timmar senare och utan tillgång till en egen advokat blev Robinson dömd till 13 månaders fängelse av en blixtinkallad jourdomstol [Uppdatering: han frigavs efter 2,5 månader]. Han transporterades omedelbart till Hull Prison. Samtidigt beordrade domaren alla brittiska medier att inte rapportera om fallet. Flera nyhetstidningar som redan hunnit publicera artiklar om fallet tog ned dem. Allt detta hände samma dag.

Brittiska medier skrev till en början om fallet, men samtliga nyhetssajter med bas i England tex The Mirror, The Daily Record samt Breitbart och RT i London har fått ta bort sina artiklar. Youtube har tagit ned videos när Robinson greps.

” I Storbritannien har våldtäktsmän rätt till en ordentlig och rättvis rättegång, juridisk representation som de själva väljer ut, tillräckligt mycket tid att förbereda sig, samt rätt att släppas mot borgen mellan rättegångarna. Inga sådana rätter erbjöds dock till Tommy Robinson”, skriver Bruce Bawer på Gatestone Institute.

Det rapporteras att Robinson redan misshandlats grovt av muslimska fångar i Hull Prison.

Protester

1000-tals demonstranter har samlats under flera dagar utanför premiärminister Theresa Mays residens på Downing Street. Det nationalistiska oppositionspartiet UKIP ökar nu pressen på regeringen. UKIP:s tidigare partiledare och nuvarande ledamot i det brittiska överhuset, Malcolm Lord Pearson varnar för att Nationella Säkerhetsrådets Sajid Javid kommer att få stå till svars om något händer Tommy Robinson i fängelset.

”Om Tommy mördas eller skadas i fängelse kommer ett privat åtal att väckas mot mr Javid i egenskap av medbrottsling, eller för tjänstefel i offentlig sektor”. Det skriver  partiets nuvarande ledare Gerard Batten på Twitter.

Gerard Batten twittrar om Tommy Robinson den 27 maj 2018
Gerard Batten twittrar om Tommy Robinson den 27 maj 2018

Storbritannien avvecklar också yttrande- och pressfriheten

“Under senare år har Storbritannien dock kommit längre ifrån sitt frihetsengagemang. Utländska kritiker av islam, såsom den amerikanska akademikern Robert Spencer, och under en period även den holländska parlamentarikern Geert Wilders, har blivit bannlysta i landet.

Nu har minst en framstående inhemsk kritiker av islam, Tommy Robinson, blivit trakasserad av polisen upprepade gånger, överkörd i rätten och lämnad utan skydd i fängelset där man har låtit honom bli grovt misshandlad av muslimska fångar”. Det skriver Bruce Bawer på Gatestone Institute.

När Tommy Robinson greps den 25 maj rapporterade han från en rättegång mot en grupp av manliga pedofiler, varav nästan alla muslimer, som på ett systematiskt sätt begått sexuella övergrepp (“grooming” och misstänkta våldtäkter) mot icke-muslimska barn (kan röra sig om hundratals barn) under ett helt decennium.

Motiveringen för att fängsla Robinson beror på en tidigare villkorlig dom från i maj 2017 då han greps när han rapporterade från tingsrätten i Kent under en rättegång mot en annan grupp muslimska män som också anklagats för “grooming”. Enligt en av Robinsons egna videos hade han kännedom om mediarestriktioner från rättegången där han greps.

Anledningen till att Robinson förföljs av det brittiska rättsväsendet kan bero på att Robinson fått mycket uppmärksamhet för sin kritik av Islam tex i den intervju som han gjorde i mars 2018 med en känd imam som heter Mohammad Tawhid.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | #tommyrobinson, #freetommy, #freetommyrobinson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag håller inte alls med om att Robinson är en bedragare. Det egentliga bedrägeriet är det rättsövergrepp han fick på sig, en uppskjuten dom för att han rapporterade från gatan utanför en domstol 2017. Sedan upprepades det rättsövergreppet den 25 maj när en domare förbjöd rapportering igen från ett nytt domstolsfall.

  Sedan måste man föreställa sig vad detta domstolsbeteende leder till om det upprepas och utvecklas. Var kan vi vara om 10 år? Är det då generellt förbjudet att rapportera i en blogg eller tidning att en domstol genomför en rättsförhandling?

  Vilken typ av statsskick tillåter att rapportering förbjuds?

 • @ Birgitta

  Vore bra om du postade något som verifierade dina påståenden. Annars kan man ju tro att du hittar på.

  Vidare skriver du:

  “Det är stor skillnad mellan judar och sionister. De senare stödjer muslimernas kamp mot västvärlden medan de förra råkar illa ut av denna kamp. Judisk ortodoxi är lika utsatt som kristendom.”

  Vore bra om du kunde utveckla det en aning. Just “muslimernas kamp mot västvärlden” kräver en närmare förklaring och det måste finnas stöd för detta i koranen. Kan du upplysa mig var?

  Vad gäller Alex Jones så jobbar han för samma maffia som Tommy Robinson:

  https://alexjonesexposed.info/
  http://www.renegadetribune.com/david-duke-storms-the-alex-jones-show/
  https://theuglytruth.wordpress.com/?s=alex+jones

  Samma sak med Roland Salomonssons post ovan:

  Var i koranen – varpå sharia vilar – finns stöd för alla de hemskheter du räknar upp?

 • Det är nog så att makterna i väst ör så pass desperata att de är beredda att uppoffra allt och alla för att stödja de kriminella organisationer och nätverk som de kan utnyttja för att manifestera sin maktutbredning. De är med andra ord beredda att offra den egna befolkningen och dess barn för att tillfredsställa dessa tyranniska representanters perversa behov av övergrepp och förnedring av icke-muslimer något som för övrigt verkar vara kutym i deras egna länder om man kommer upp sig. Det är säkert öven därför som exempelvis svenska kvinnor skall tvingas vänja sig vid tanken på att det är normalt att bli våldtagen av inkräktare och NATO-personal med mera.

 • Min reflexion är att tänka på att en enorm vapenförsäljning till Saudiarabien från UK pågar för fullt: Dels för kriget i Jemen, dels som en upprustning av existerande vapenmakt i diktaturen Saudi Arabien.
  Landet som praktiserar nästan samma lagar som ISIS.

  Inte osannolikt att de Saudiska härskarna och en del prinsar trycker på: Saudi har finansierat ISIS för att få bort Assad i Syrien, ett orent(?) land då det idkar tolerans med något så omuslimskt som blandreligion. Dessutom finansierar Sudiska prinsar utbilding i Medina av radikala muslimer för export till bl.a. EU, riket där de styrande numera styrs av osynliga händer, ofta utan att våga annat. (Ungefär som en vargflock är uppbyggd.)

  Är dels 1/ UK’s “hjälp” att störta Assad i Syrien och dels 2/ den nykommna “don’t touch-” statusen av muslimer i England bägge tecken på att Saudi använder potentiellt avbrutna vapenköp från UK som utpressning?

  Regering May har satt sig i ett verkligt dilemma och därför tar man till desperata åtgärder. Den Brittiska ekonomin är inte hälsosam och om vapenexporten försvinner försvinner den lilla ekonmiska hälsan som finns och May m.fl. kan packa sina väskor. Att hennes make styr något inveteringsbolag med stora intressen i vapenindustrin gör May’s situation ytterligare svårare, om hon har några skrupler alls. Att Skripals fortfarande hålls som politiska fångar utan offentlig direktsänd intervju indikerar att regeringen där inte visat alla kort, inklusive gömda gatuvideos, och därför också platsar som starkt misstänkt för att självt ha utfört dådet som en false flag för att “bättra” situationen i Syrien (Saudiska trycket) och dra bort uppmärksamheten för hur dåligt May hanterat Brexit. Det senare lyckades.

 • Svenska Gammelmedias Expressen, Dn har avslöjat sig själva.
  De skriver inte ett ord. De styrs från London!

  Your search – “Tommy Robinson” site:dn.se – did not match any documents.
  Some results may have been removed under data protection law in Europe.

  Expressen heltomt!

 • HUR STÅR DET TILL I SVERIGE? Det föreligger enligt min uppfattning ett antal signaler om att liknande förekommer, men tystas av etablissemanget hos oss!

 • Nu är Sasserson, normalt vederhäftig, ute och reser! “Sexuellt ofredande” enligt FB-inlägg??
  I de groomingfall som hittills avdömts (2 st – men mörkertalen är ENORMA – aktuella är det 3:e eller 4:e – inom UK är det snarare ytterligare 100 än färre än), så har det handlat om hot, våldtäkter, prostituering under tvång, misshandel, systematiskt avlande av barn (som tas från flickorna och ges åt muslimske mannen), flera fall av (heders-) mord av flickor. Även de självmord flickor har känts sig tvingade till i sin förtvivlan borde lastas groominggängen och inte minst PK-etablissemangets ledare. Men även anhöriga och 3:e part som försökt intervenera har misshandlats, hotats och ev mördats. ALLT HAR SKETT I ISLAMS NAMN – ENLIGT SHARIA. Offren är i princip enbart etniskt brittiska flickor. Visst är groominggänget skyldigt, men livstids straff borde utdömas åt alla de PK politiker och tjänstemän, som mycket väl vetat vad som pågick, men hindrat rättvisan genom att mörka allt. Dessa ledande politiker/tjänstemän börjar nu anklagas av berörda flickor för att också deltagit i det sexuella våldet. T o m straffat flickor/anhöriga som anmält.

 • Lasse Anckarman@ Svaret på din fråga är att muslimer i Tommy Robinsons hemstad marscherade, en del såväl maskerade som beväpnade, skanderade “död åt judar” utan att polisen ingrep för “hate speach” eller för något annat. När en motdemonstration senare hölls attackerades/trakasserades demonstranter av polisen trots att de var såväl omaskerade som obeväpnade. Det är stor skillnad mellan judar och sionister. De senare stödjer muslimernas kamp mot västvärlden medan de förra råkar illa ut av denna kamp. Judisk ortodoxi är lika utsatt som kristendom. Allt som avviker från globalisternas föreställningsvärld är ett hot.

  I ett klipp med Alex Jones säger han att Vatikanen stödjer muslimernas framfart och påven uppskattade också Irlands ja till abort. När inte ens Påven håller sig till den kristna läran är det fara och färde.

  ”Alla är jämlika, men vissa tycks vara mer jämlika än andra” så länge som de gör motstånd mot traditionell ordning och moral = kulturmarxism.

 • Jag tror Robinson arbetar för ett fortsatt sekulärt England. Bara för att några i Tel Aviv stödjer honom betyder ju inte att arbetar för dem. Han arbetar mer sannolikt primärt av egen kraft för sin egen region.

  Jag tänkte också på Bechir Rabani. Hans död är forfarande oklart för allmänheten hur det gick till.

  Jag tänker även på Dawit Isaak och andra journalister som fängslats i totalitära stater.

 • Egentligen skulle man ju endast behöva säga Bechir Rabani som bevis på när samhället tar till ultimata metoder för att eliminera de vilka de anser vara ett hot.

  Tommy Robinson utgör ju bara en i raden som på ett övertydligt sätt kan se konsekvenserna av att samhället och dess korrupta beskyddare inom rättsväsendet nu använder utomrättsliga förfaranden för att tysta åsikts och yttrandefriheten.

  Det anda man kan hoppas på nu är att Tommy Robinson blir den gnista som antänder en bredare allmänhets ilska över vad som pågår rakt under näsan på oss alla.

  Vi skall ju inte inbilla oss att det är endaste grand bättre i Sverige, tvärtom här sker samma sak som hände med Tommy Robinson men på ett betydligt mer försåtligt sätt.

  Rättstjänarna fullföljer vad en enig 7 klöver anser vara “rätt värdegrund”, att man då bryter mot såväl intern svensk lag som EU-rättsliga principer tycks inte bekomma den svenska allmänheten.

  Kanske vi kan hoppas på att Tommy Robinson får den martyrstatus som samhällsetablissemanget till alla pris vill undvika, då kanske debatten kommer igång på allvar. Det är ju snart valtider i Sverige!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *