Ben Swann talar i Las Vegas 14 juli och lovar “huge announcement”

publicerad 11 juli 2018
- Extern skribent
Ben Swann juli 2018 - Pressfoto
Ben Swann på Freedomfest 2018 i Las Vegas. Pressmontage: NewsVoice
Ben Swann på Freedomfest 2018 i Las Vegas. Pressmontage: NewsVoice

KALENDER. Ben Swanns sajt Truth in Media har senaste veckorna haft färre uppdateringar. Han har valt att prioritera framträdanden som talare på scener och den 14 juli lovar han att komma med ett “huge announcement” under Freedom Fest i Las Vegas. 

“Working on the next phase of our project and fingers crossed, I’ll be able to announce something HUGE, July 14, 2018 at Freedomfest in Las Vegas!” – Ben Swann

Swanns framträdanden på Freedom Fest den 14 juli

“Welcome to “Where Is the Voice of Reason?” FreedomFest 2018 July 11 – 14 2018 Paris Resort Las Vegas. You are part of “the greatest libertarian show on earth.” Enjoy three and half days full of learning, sharing, networking and growing the liberty movement, together!”

Läs mer på Freedomfest.com

Freedomfest 2018 - Voice of Reason
Freedomfest 2018 – Voice of Reason

Ben Swann (journalist, TruthInMedia.com) har arbetat sedan 2000 inom media, som nyhetsankare, både framför och bakom kameran på CBS, NBC och för stationer affilierade med FOX i Atlanta. Han är kanske mest känd showen Reality Check. Swann har fått två Emmy Awards och vid två tillfällen prisad med Edward R. Murrow Award.

Swann är idag en av flera ledande profiler för oberoende journalistik och media i USA med må let att krossa höger-vänster-paradigmets dikeskörning. Det gör han genom sin egen kanal Truth In Media som har nästan 1 miljon följare/tittare.

Ben Swanns motto är: “speak truth to power”.

När Swann valde att sluta på CBS Atltanta som nyhetsankare satsade han istället på sin egen kanal Truth In Media. Arbetet finansieras bla med kryptovaluta från Dash Digital Cash. 

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Ben Swann