Ben Swann talar i Las Vegas 14 juli och lovar “huge announcement”

publicerad 11 juli 2018
- Extern skribent
Ben Swann juli 2018 - Pressfoto
Ben Swann på Freedomfest 2018 i Las Vegas. Pressmontage: NewsVoice
Ben Swann på Freedomfest 2018 i Las Vegas. Pressmontage: NewsVoice

KALENDER. Ben Swanns sajt Truth in Media har senaste veckorna haft färre uppdateringar. Han har valt att prioritera framträdanden som talare på scener och den 14 juli lovar han att komma med ett “huge announcement” under Freedom Fest i Las Vegas. 

“Working on the next phase of our project and fingers crossed, I’ll be able to announce something HUGE, July 14, 2018 at Freedomfest in Las Vegas!” – Ben Swann

Swanns framträdanden på Freedom Fest den 14 juli

“Welcome to “Where Is the Voice of Reason?” FreedomFest 2018 July 11 – 14 2018 Paris Resort Las Vegas. You are part of “the greatest libertarian show on earth.” Enjoy three and half days full of learning, sharing, networking and growing the liberty movement, together!”

Läs mer på Freedomfest.com

Freedomfest 2018 - Voice of Reason
Freedomfest 2018 – Voice of Reason

Ben Swann (journalist, TruthInMedia.com) har arbetat sedan 2000 inom media, som nyhetsankare, både framför och bakom kameran på CBS, NBC och för stationer affilierade med FOX i Atlanta. Han är kanske mest känd showen Reality Check. Swann har fått två Emmy Awards och vid två tillfällen prisad med Edward R. Murrow Award.

Swann är idag en av flera ledande profiler för oberoende journalistik och media i USA med må let att krossa höger-vänster-paradigmets dikeskörning. Det gör han genom sin egen kanal Truth In Media som har nästan 1 miljon följare/tittare.

Ben Swanns motto är: “speak truth to power”.

När Swann valde att sluta på CBS Atltanta som nyhetsankare satsade han istället på sin egen kanal Truth In Media. Arbetet finansieras bla med kryptovaluta från Dash Digital Cash. 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Ben Swann
 • Åke i Sörmland at 06:01

  Det var inte ett stort avslöjande Swann skulle komma med utan ett stort meddelanden/kungörelse. Jag hittar absolut ingenting om det annat än att Freedom Fest säljer videoinspelningar från seminariedagen. Vi får väl avvakta.

 • Förhoppningsvis kommer han att avslöja vem som låg bakom World Trade Center- 9/11-attackerna eller den skada som HAARP har orsakat världen eller vem som ligger bakom Haiti-jordbävningen eller Chem-trails-giftspridning eller IS-terroristerna eller Paris-terrorist-attacken eller Germanwings-kraschen eller kaoset i Irak o Syrien o flyktingkaoset i Europa eller de onda krafter som styr Vatikanen eller vem som ligger bakom mordet på journalisten Udo Ulfkotte eller mordet på visselblåsaren Seth Rich eller mordet på Supreme Court Justice Antonin Scalia eller morden på minst 9 personer som vittnade om att det fanns flera skyttar vid Las Vegas i okt. 2017 – ??? Det här blir spännande !

 • Kanske inte så smart att annonsera sånt här i förväg. Kan mycket väl tänka mig att det händer en bilolycka eller att han får en hjärtattack. Vore knappast första gången man löser problem på det viset och knappast den sista gången heller.

 • “höger-vänster-paradigmets” historia finns att finna i det gamla franska parlamentet. Inget vetenskapligt finns i själva uttrycket. Snarare är de näst intill samma sak med en liten frekvensskillnad, Hz.

  [Resten av kommentaren raderades eftersom det var utanför ämnet.]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *