Kanariefågeln i strålningsdimman – Hans Sternlycke om riskerna med 5G

publicerad 9 juli 2018
- Hans Sternlycke
5G-utbyggnaden av internet - Bild: Crestock.com

 

5G-utbyggnaden av internet - Bild: Crestock.com
5G-utbyggnaden av internet – Bild: Crestock.com

DEBATT. De elöverkänsliga är som kanariefåglarna. De som förr sändes ner i gruvorna för att se om det fanns gaser som kunde vara farliga för de som skulle arbeta där. Men den sjuklighet som drabbar dem tar vi inte varning av. Vi sitter för fast i kapitalintressen och vårt beroende av bekvämligheten med mobiltekniken.

Text: Hans Sternlycke (Bachelor of Science, politisk ekonomi, sociologi, kulturgeografi) och sedan 18 år arbetar han på ledarredaktionen på Miljömagasinet

Vi är alla drabbade av strålning och magnetfält på cellnivå, men de flesta av oss känner oss inte sjuka. Inte än. Vår huvuddimma kopplar vi inte ihop med mobiltelefonen. För många sjukdomstillstånd, så som Socialstyrelsens statistik visar, fått en dramatisk ökning samtidigt med mobiltelefonin kan man undra över om det finns ett samband: missbildningar, cancer i hud, prostata, sköldkörtel, hjärna, sköldkörtelproblem, hjärtstillestånd, rubbningar i immunsystem, psykiska sjukdomar och infertilitet.

Överkänslighet kan dock komma mycket snabbt och plötsligt. Det har inte gjorts någon undersökning efter 2009. Då var det tre procent som angav att de var elöverkänsliga. Med varje ny mobilgeneration torde det ha förvärrats genom högre frekvenser och mer digital kommunikation.

Med införandet av 5G kan sjukligheten explodera

Genom den höga frekvensen som används och kraven på hög överföringshastighet måste mobilsändarna ligga tätt. Det införs utan undersökning av hälsoeffekterna. Strålsäkerhetsmyndigheten anser inte att det behövs och att det kan oroa allmänheten. Antagligen därför att det skulle försvåra genomförandet.

Läs mer i TV Helse | Mediasamarbete


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: 5G
Stöd NewsVoice 2024
 • Jag har använt exemplet med ‘Gruvarbetarnas Kanariefågel’ i många år när det gäller auto-immuna sjukdomar. Det är gifter i vår miljö och i vår kost som påverkar oss kanariefåglar – både människor, djur och växter!

  EMF och EHS hör hemma på samma lista av sådant som i slutänden kommer att påverka allt liv.

 • Jag har gjort en egen observation : när min kropp var belastad med mycket Borreliabakterier fick jag problem med elektromagnetisk strålning. Jag är busschaufför och det var vissa bussar jag hade problem i. Samtidigt som jag hade myrkrypningar i benen hade jag svårt att hålla mig vaken. Det var fruktansvärt. Jag försökte ta reda på vad som skilde bussarna åt, om det var en generator som var dåligt isolerad. Jag frågade verkstan men de bara skakade på huvudet. Med örter har jag renat min kropp från Borrelia och andra parasiter och nu är det längesedan jag hade problem. Lika med att reagera vid omslag av vädret. Detta skriver naturläkaren Peter Wilhelmsson i sin bok “besegra din allergi”. Det är viktigt att cellerna är friska, att näring kommer in och slaggprodukter ut. Jag undrar om kanariefåglarna skulle må bättre om de renade sina kroppar ?
  Nu menar jag inte att om alla var friska kan vi ha en massa strålning runt oss. Vi kanske klarar av en viss mängd och då borde det vara så att vi valde den tekniken där den behövs och inte i var mans hus. Ingen dator till varje elev i skolan. Men jag tror det är omöjligt i detta kapitalistiska samhälle. Jag tycker det behövs utlysas att det är kris och partierna får bilda en samlingsregering och ställa allt till rätta. Fast jag förstår inte hur det ska gå till ? Folk blir inte upprörda längre, de struntar i allt.

 • Finns en bra “infokanal” på youtube, Pressfortruth.ca5G, Global 5G WIFI Will Be INESCAPAPBLE – What you NEED To Know

 • Hans har i artikeln beskrivit exakt vad EMF och EHS handlar om. De som drabbats är de s.k. kanariefåglarna som reagerar och som antingen direkt måste ut ur gruvorna, insjukna eller sakta dö. Han har också tydligt beskrivit det motstånd vi kanariefåglar möts av. Att först få detta handikapp och sedan varken bli trodd eller få hjälp och stöd, vilket är cyniskt, okunnigt, generande, hjälplöst, vidrigt, mörkande, diskriminerande, beräknande och för mänskligheten politisk företagsmanipulation. Resultatet är som Hans tydligt beskriver….ohälsa. Mängder av forskningsrapporter som visar på samband mellan EMF och ohälsa hos allt biologiskt, mörkläggs. Den ökande ohälsa som statistiskt uppvisas kan direkt hänvisas till EMF som både direkt och indirekt orsak. Med indirekt menas att de svagheter som individer har, förstärks av EMF. I cynismen finns att beslutsorgan vet, men låtsas inte veta. Det är faktiskt kriminellt. Säg mig, vid vilka andra diagnoser nekas en läkare från Socialstyrelsen att tillfråga patienten om deras syndrom??

 • Ja, så är vi här igen till att belysa detta ämne, faran för vår hälsa, vi som vandrar här på jorden, ingen är undantagen, inga politiker, inga tjänstemän, ingen alls! Upplysningen är för “döva öron”. Jag har funderat på all denna forskning som är gjord i detta ämne, just detta att den inte tas emot, att den inte ses på allvar, detta är KRÄNKANDE MOT ALLA DESSA FORSKARE SOM ARBETAR SERIÖST FÖR FOLKET! POLITIKER; SÄRSKILT INOM MILJÖPARTIET, CENTERN, varför gör ni inget!? SVERIGES REGERING; SKÄMS PÅ ER!!! Den dagen kan komma när ni själva drabbas, och var så säker, att ni vet inte när, det slår bara till, detta kan ske redan i morgon dag, det blir den dagen ni inte kan resa er ur sängen, eller bara ramlar ihop av yrsel…Det är en sådan dag när kroppen fått nog av strålningen…
  Det pratas mycket om klimatet, just nu pratas det Svalbaard, där marken som varit frusen och hård, nu tinar, där pratar man inte om att strålningen kan vara en av orsakerna, varför tittar man inte på detta? I områden som är så här långt upp kan ju det vara intressant att öppna haven, och det är ju ett bra hjälpmedel att ta in Haarp anläggningarna till hjälp, samt all annan trådlös teknik.Själv är jag oerhört väderkänslig, känner när det är åska på gång två dagar innan, inget konstigt med det,men det är bara det att nu är det andra “vibrationer” som är med och “spökar”, nämligen våra anläggningar till att manipulera vädret, det kvittar hur mycket det åskar och regnar, så är det ändå “kvalmigt” efteråt…Vi måste nu till valet se till att fråga ut våra politiker var de står i denna fråga…Eller varför inte ringa direkt “fabrikörerna”?
  Hälsningar Kerstin Carlsson.
  Ursäkta att det blev så långt…

 • Att skåda girigheten hos teknologiföretagen som fullständigt ignorerar konsekvensutredningar ( tror inte ens att de kan stava till dem) på bekostnade av människors lidanden och sjukdomar och död, är fullständigt vidrigt!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *