Jan Norberg: Verkligheten kommer ikapp massmigrationsromantikerna

publicerad 6 juli 2018
- av Jan Norberg
Stefan Löfven och Annie Lööf - Bildmontage: Petter Bristav
Massmigrationsromantikerna Stefan Löfven och Annie Lööf.

Globalisterna med George Soros i spetsen har under flera år pumpat in pengar i olika NGO:s så att dessa kan fortsätta utföra sitt smutsiga hantverk, att helt olagligt bedriva människohandel och kurirverksamhet utanför Libyens kust i Medelhavet. Det är den verkligheten som nu kommit ikapp det svenska folket utom massmigrationsromantikerna.

Text: Jan Norberg, Portugal

Jan Norberg (Portugal, 2018) - privat foto
Jan Norberg

När dessa NGO:s bedriver sin verksamhet så sker det med EU:s goda minne då merparten av EU:s egen organisation Frontex varit aktivt deltagande i dessa sjöoperationer.

Man ska då veta att en del av Frontex egna företrädare protesterat, men har mötts av ”stängd dörr och kall välling” från EU:s ledande företrädare, där Sverige länge varit en av de stater vilka tvärtom velat uppmuntra detta samarbete mellan NGO:s och illegala människosmugglare i Libyen. Radiotrafiken mellan smugglarna och NGO:s är väl dokumenterat.

Signalpolitikens betydelse är stor och skall man få stopp på massmigrationen från Nordafrika så gäller det ju att stoppa flödet så nära källan som möjligt, innan alla lycksökare försöker ta sig över Medelhavet med risk för sina egna liv.

Ställda inför faktum att Visegradländerna (Polen, Ungern, Tjeckien och Slovakien) blockerat alla försök från EU att ta emot så kallade kvotflyktingar, och ett alltmer folkligt motstånd från många andra medlemsstater, tvingas nu EU till en reträtt och när dessutom Italiens nya regering samt Malta säger definitivt nej till att ens låta dessa NGO-fartyg anlöpa sina hamnar så sätts EU under massivt tryck att verkligen göra något åt situationen.

Estoril-konferensen 2017 om massmigrationen till Europa - Skärmdumpar från NewsVoice
Estoril-konferensen 2017 om massmigrationen till Europa - Skärmdumpar från NewsVoice

Estoril-konferensen från 2017 om massmigration mer aktuellt än någonsin

Jag själv deltog i en internationell konferens i slutet av maj 2017 i Estoril och tog då inför öppen ridå vid ett par tillfällen upp frågan om NGO:s betydelse för denna flyktingsmuggling över Medelhavet.

Jag minns särskilt då jag frågade en företrädare för Läkare Utan Gränser om detta. Det kunde ha slutat med att jag blivit utslängd från konferensen. Läs gärna dessa referat från konferensen. De är minst lika aktuella nu som då och det är intressant hur kompakt och djupt globalisternas infiltration når på alla fronter.

Hur är detta möjligt?

Jag har länge funderat på varför EU:s ledargarnityr, väl medvetna om det breda folkliga motståndet, kunnat driva en politik som uppmuntrar massinvandring från tredje världens alla folk.


Slutsatsen blir att Globalisternas olika lobbyorganisationer lyckats väldigt bra med att köpa dessa EU-politiker, samtidigt som de finansierat en lång rad olika NGO:s för att praktiskt sköta denna illegala massinvandring över land och hav.


Att Globalisterna dessutom lyckats få många EU-länders nationella politiker på sina lönelistor har gjort att det tagit ett tag innan den folkliga vreden nu till slut verkar ha nått en sådan omfattning att dessa korrupta politiker får ett omöjligt val.

Endera ändrar de sin politik eller så faller EU samman, något vi nu ser hända om inte EU:s ledare tar reson och stänger sina gränser och påbörjar ett massivt repatrieringsprogram.

Motvilligt har därför EU nu så sakteliga börjat prata om att upprätta uppsamlingsläger både inom och utanför EU. Tyvärr har det gått för långt så det är bråttom att verkligen också genomföra konkreta åtgärder för att återställa ordningen.

Pk-eliten fortsätter sprattla men det är för sent

Ser vi till Sverige så är det nu väldigt tydligt att den politiska polariseringen kommer att skapa ett kaos efter valet i september. Pk-eliten fortsätter sprattla och stigmatiseringsförsöken mot en allt större andel av de svenska väljarna skapar ett betydligt mer skarpt läge mellan de politiskt korrekta socialister som nu inser att loppet är kört och den förnuftiga folkliga majoritet som till slut börjat inse vad som behöver göras.

Vem-tar-vem-leken pågår för fullt i den svenska valupptakten och det blir ju alltmer patetiskt att se såväl företrädare för den döende svanen (Alliansen) och vänstermupparna med sossarna i spetsen. Det ska därför bli en synnerligen intressant upplevelse och se valnattens desperata försök att förklara vad som nu skall hända när SD blir största parti.

Text: Jan Norberg, Portugal