Dokumentär avslöjar organiserad kriminalitet under amerikanska valet 2016

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juli 2018
- NewsVoice redaktion

Dokumentären “Deep State Strikes Back” beskriver en betydligt större amerikansk skandal än Watergate och Pentagon-papers. Den handlar om valrörelsen 2016, om hur Obama-styret försökte förhindra att Trump vann valet. Dokumentären tar upp Clintons, spionaget mot Trump Tower, Sanders, Comey, DNC, påstått ryskt inflytande, general Flynn och Mike Pence m fl.

Läs mer på Natural News

Filmen visas på den helt nya videokanalen Real.Video som startats av Mike Adams och hans team. Adams garanterar att inget som publiceras på Real.Video ska censureras så länge som innehållet inte bryter mot någon lag.


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Real.Video
Stöd NewsVoice 2024
 • Jan Norbergs slutord känner jag, är bl a riktade mot mig, som villigt erkänner att jag ofta kommer in på och väl även återupprepar just “9/11”, titt som tätt. Jag har lärt mig av MSM och deras faiblesse, att för vissa frågor låta drevet gå. Då upprepas budskapet 24/7 under några veckor, helt in i absurdum. Jag upprepar dock mina mycket väl insatta kunskaper om 9/11-falsariet, betydligt sparsammare. Men jag är varken anarkist, konspirationsteoretiker, såvitt det inte uppenbart är en KONSPIRATION, eller röstskolkare. Chemtrails har jag bara ytliga kunskaper om, men beträffande “judar/khazarer/sionister” har jag ägnat ca 30 år åt detta brännbara ämne. Det innehåller så mycket stoff man bara kan önska sig, men inte enbart “holocaust”, Rothschilds, Federal Reserve Bank, Balfour deklarationen, Sionismen och Palestinafrågan, men även mycket, mycket mer. Inte att förglömma, alla falsk-flaggade operationer, från King David Hotel, Lavon-affären, U S S Liberty, mm över till just “9/11”. Yes, Israel did it! Inte ensamma, men de hade en huvudroll. WTC7 är lackmuspapper testet, som invändningsfritt visar att den officiella storyn bara är en saga.

 • Snälla Jan Norberg, sätt inte epitetet “foliehatt” på människor som tydligt har satt sig in i ämnen och fakta. Du har inte allsmäktig rätt att tala om vad folk skall veta, tycka och tro. Du väljer att tro på msm-media i vissa avseende, samma msm-media du samtidigt föraktar. Filmen ovan kan väl enligt ditt synsätt också vara en konspiration då. Vad talar emot att Trump också är köpt?

  Sedan har du rätt i att Sverige består av ofantlig byråkrati med myndigheter, kommuner, landsting och så vidare. Problemet är bara att direkt och indirekt arbetar 20-25% av medborgarna åt staten och dess olika förgreningar och de är livrädda om sitt jobb och rykte. De kommer fortsättningsvis göra allt (även om det går emot personens inre värderingar) för att behålla sitt livsuppehälle. Och vem skall kunna banta ner den verksamheten om ingen finns som röstar för det förslaget? Knappast den stora massan som är beroende av sin lön och gemenskap.

  Finns ju heller inget alternativ att rösta på i Sverige, alla partier har bara ett mål och de är att vinna röster. De struntar blankt i befolkningen. Har någon på det senaste hört en partiledare tala om att de vill representera folket? Utgångsläget de alltid har är: “Jag anser, jag tycker”. Alltihop styrs av den djupa staten som givetvis existerar här i Sverige också, precis som i princip alla länder, eftersom det agerar globalt. Även om man väljer att rösta blankt, förändrar det inte på något. Gissningvis kommer Annie Lööf bli nästa statsminister, allt enligt indikationer från djupa staten.

  Till sist eloge till Newsvoice och Torbjörn S, som år efter år lyckats hålla sig neutral och inte försöker med påverkan, som msm-media och viss alternativmedia arbetar med. Det är glädjande att alla får komma till tals här på Newsvoice och vågar ta upp ämnen som annars aldrig kommit till allmän kännedom i media.

 • Ha-ha Jan, bra skrivet. Det är ju precis så här det är. Att utvecklingen i Sverige har lett oss dit vi är idag är inget annat än våra sittande politikers utnyttjande av faktumet att den svenska befolkningen kan man i princip lura hur långt som helst. Den totala lojaliteten från folket är känd och har utnyttjats till bristningsgränsen.

  Tyvärr är det så att en vacker dag så har man gått en millimeter för långt, och då är det kört. Svenska folket har äntligen börjat vakna, och inse att de blivit förda bakom ljuset. Resultatet blir att man överger sina bedragare. Det är det vi ser nu. Äntligen får man väl säga…..

  Paniken hos bedragarna kommer med all sannolikhet att kulminera veckorna innan valet, då dessa partier kommer att göra allt för att misskreditera allt som de ser som ett hot mot deras egen garanti för bibehållen makt.

  Givetvis kommer man inte att lyckas. Tvärtom så kommer utförsbacken, som ett rsultat av alla desperata åtgärder, att bli en allt brantare bana ner i den hett brinnande grytan. Ur den grytan kommer man inte att kunna resa sig. Sanna mina ord!

 • Den här videon bara måste Börje Peratt titta på och ta till sig innehållet av.

  Det problematiska med Deep State är att det inte bara är i USA som detta fenomen finns, i Sverige är dess motsvarighet ännu värre.

  Förutom 7-klövern så finns det inom hela rättsväsendet nästan undantagslöst bara korrupta tjänstemän, åklagare, domare och advokater som glatt exekverar den politiska maktens agenda.

  Vi får heller inte glömma bort alla de skattefinansierade myndigheter vars anställda nästan undantagslöst bevakar statens intressen på bekostnad av dem vilka med sina skatter betalar för kalaset.

  Det finns över 500 olika myndigheter i Sverige, lägg därtill Landstingen, Länsstyrelserna och kommunerna. Samtliga förtrycker medborgarna systematiskt på ett sätt som får Nord Korea, Kuba och andra diktaturer att framstå som fridsamma semesterhemsvärdar.

  Det är just denna kriminella lojalitet från alla dessa maktens hantlangare med den gängse pk-uppfattningen som gör att den sista av Europas socialistdiktaturer nu snart faller, en majoritet av den tysta breda majoriteten kommer förr eller senare att åstadkomma räfst och rättarting.

  Det som främst skiljer USA från Sverige är att Donald Trump inte gått köpa över (åtminstone inte ännu). I Sverige som i andra socialistdiktaturer är att våra plågoandar för sin egen försörjning fortfarande är ek beroende av den politiska elitens diktat.

  När Deep State i USA inför möjligheten att Trump faktiskt skulle kunna bli president så började man ana oråd och då klev man över den försiktighetsprincip som normalt gäller inom Deep State.

  Men Donald Trump är inte vem som helst utan han slog tillbaka med all sin kraft och nu rullas därför hela denna äckliga story upp rakt under näsan på oss alla.

  Det farliga är ju att när Deep State själva känner sig hotade så eskaleras polarisationen till en nivå som vi normalt aldrig ser, den enkla logiken är ju att om Deep State har resurser att jävlas med sin egen President så förstår ju var och en att övergreppen mot den egna befolkningen varit än värre.

  Något för oss i det godtrogna Sverige att fundera över nu inför valet i September.

  Så uppmaningen, till alla anarkister här på Newsvoice som ser det som sin plikt att INTE rösta, blir ju att verkligen fundera på om vi istället inte har en skyldighet att rösta bort våra plågoandar från makten att fortsätta sitt folkliga förtryck.

  [All text med orden: konspirationsteorier, “trails”, judxxxx, och foliehatt är raderat. Låt denna diskussion helt utesluta dessa ord. Pröva om det går! / red]

 • Amerikansk politik är en ytterst komplicerad röra, men slutpoängen, ovan, att “the deep state” gjorde allt, hur kriminellt det än var, för att störta Trump genom en veritabel statskupp, framgår. Men det har vi likväl kunnat följa hela tiden på internet, alltsedan det kaos som rådde veckorna före presidentvalet i november 2016.
  Dock har SR och SVT hela tiden rapporterat endast den version som stöder åsnorna(demokratiska partiet), inte minst deras journalist-fjompa i USA, Carina Bergfeldt, vars HAT visavi Donald Trump hon aldrig har lyckats dölja, men övriga neocons som nästlat sig in i den totalitär vänsterns främsta propaganda-central och stödda av regimen i Rosenbad, går inte heller av för hackor!

  [All text om 911 etc är raderad. Låt denna diskussion helt utesluta ämnet. Pröva om det går! / red]

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *