Diskutera Centerns senaste valfilm 2018

publicerad 27 augusti 2018
- av NewsVoice
Centerns valaffisch 2018. Bildkälla: Centerpartiet.se

Resumé skrev den 7 augusti:

"Filmen har sedan fortsatt att spridas på bland annat Facebook, Youtube och Annie Lööfs twitterkonto. På bara några dagar har filmen setts av över en kvartsmiljon människor och Ola Spännar, kommunikationschef för Centerpartiet, är nöjd med resultatet.

"Det har skett en gradvis utrullning av filmen utifrån det", säger Ola Spännar till Resumé och fortsätter:

"Jag hoppas att många tycker den är bra. Sen är det medvetet att göra en rörlig film som ska förmedla känslor och historier. Vill man lyfta fram värderingar och det värderingsval vi står inför är film ett starkt medium och det försökte vi utnyttja på bästa sätt."

Filmens syfte sägs vara att bryta det dystra tonläget i valrörelsen och istället satsa på temat optimism.

Text: NewsVoice

Källor