Diskutera Centerns senaste valfilm 2018

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 27 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Centerns valaffisch 2018. Bildkälla: Centerpartiet.se

Resumé skrev den 7 augusti:

“Filmen har sedan fortsatt att spridas på bland annat Facebook, Youtube och Annie Lööfs twitterkonto. På bara några dagar har filmen setts av över en kvartsmiljon människor och Ola Spännar, kommunikationschef för Centerpartiet, är nöjd med resultatet.

“Det har skett en gradvis utrullning av filmen utifrån det”, säger Ola Spännar till Resumé och fortsätter:

“Jag hoppas att många tycker den är bra. Sen är det medvetet att göra en rörlig film som ska förmedla känslor och historier. Vill man lyfta fram värderingar och det värderingsval vi står inför är film ett starkt medium och det försökte vi utnyttja på bästa sätt.”

Filmens syfte sägs vara att bryta det dystra tonläget i valrörelsen och istället satsa på temat optimism.

Text: NewsVoice

Källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Dom första Fordmodellerna kunde oxå bara åka åt ett håll: “Framåt”. Sen uppfanns backen – men Annie Lööf har inte nåt så långt än.

 • När över 1 miljon migranter, sedan år 2000, så hårt belastar vår sjukvård, skolor, socialtjänst, bostadsmarknad och polis m.m. till den grad att Sverige nu går på knäna – då säger Annie Lööf att hon vill att Sveriges ska ta emot ytterligare 30 miljoner migranter ! Hon vill uppenbarligen krossa Sverige och blåsa bort allting som är svenskt ! Det här är enbart mörkrets krafter (Bilderberggruppen) som har hjärntvättat Annie Lööf och som därmed talar genom henne. Jag säger bara – ingen sund svensk människa skulle vilja sitt eget land så illa som hon vill Sverige !

 • Usch. “Filmens syfte sägs vara att bryta det dystra tonläget i valrörelsen och istället satsa på temat optimism.”

  Det fanns ingen tillstymmelse till optimism i filmen. Det blåste rejält i filmen och jag förmodar att denna blåst inte är något mot de orkanvindar (megastorms) som väntar oss om C får bestämma. Var ska alla 30 miljoner välfärdsmigranter bo och arbeta med som Annie Lööf vill se i Sverige framöver?

  Politikerna utsätter oss för en form av krigsföring när de utsätter oss för våldtäkter, gruppvåldtäkter, kriminalitet och bilbränder. Sverige har aldrig någonsin tidigare varit så otryggt. Är det någon som tror att dessa handlingar kommer att minska med C politik? De utsätter oss och kommande generationer för stora samhälleliga faror. Vem ska i slutändan betala för importen?

  Nationalekonom Hans Jensevik menar att år 2025 kommer alla kommuner i landet att ha lika dålig ekonomi som Malmö. Det kommer alltså inte att finnas kvar några rika kommuner som kan pytsa ut pengar för vårdslös kommunal verksamhet på annat håll.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *