Bern: “Vilka är det som försöker tysta sina motståndare genom att störa valmöten, bränna ner valstugor…?”

publicerad 19 augusti 2018
- Lars Bern
Henrik Malmrot - Foto: SVT Aktuellt

Bild: Lars BernKRÖNIKA: “Den här bloggen [Antropocene] är partipolitiskt oberoende, men inte neutral i politiska sakfrågor. Jag får ofta frågan av mina följare vad jag tänker rösta på den 9 september. Mitt svar är att det vet jag först på valdagen, eftersom jag som partipolitiskt obunden nästan alltid taktikröstar på det som i sak bäst tjänar min politiska övertygelse i valögonblicket.”

Det skriver Lars Bern i sin senaste krönika på Antropocene. Krönikan pryds högst upp av ett foto på Henrik Malmrot som är ordförande i Ung Vänster. TV-inslaget ovan från SVT Aktuellt förklarar varför.

Text: Lars Bern, Antropocene

Jag brukar av detta skäl aldrig ge folk råd vad de skall rösta på. Det är var och ens eget ansvar och val. Jag tänker dock göra ett litet men viktigt undantag.

När vi röstar måste vi försöka förutse vad som kommer att hända med vårt samhälle om de politiker vi röstar på får makt att styra samhället. Det jag då vill fästa er uppmärksamhet på, är vilka partier och politiker som försöker hindra andra politiker att framföra sina åsikter.


Vilka är det som försöker tysta sina motståndare genom att störa valmöten, bränna ner valstugor och vandalisera valaffischer?


Fråga er alltid det och försök ta reda på vilka dessa politiker är och vilka partier de företräder. Om de partierna och politikerna får kontroll över samhället kan ni nämligen räkna med att de använder samhällets resurser och våldsmonopol för att tysta sina motståndare, och då är det slut med demokrati och yttrandefrihet.


Köp aldrig argumentet att man t.ex. bekämpar rasism, därför att ett visst parti, som de försöker hindra från att framföra sina åsikter, har rasistiska rötter. Sådana rötter har nämligen nästan alla svenska riksdagspartier och vissa har även rötter i kommunismens grymma åsiktsförtryck och folkmord.


Rösta bara på politiker och partier som tillåter alla att framföra sina åsikter och som visar respekt för sina meningsmotståndare!

Text: Lars Bern, Antropocene

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag och min frun var förbi SDs valstugor på Medborgarplatsen och ställde lite frågor:

  Hur ser ni på AFS?

  Svar: “Vi vet ingenting om AFS”.

  Hur jag än omformulerade frågorna blev svaret alltid det samma. Ja sa då: Men AFS är ju före detta Sverigedemokrater, som i dagsläget bär fram samma frågor som Ni själva gjorde när partiet var ungt. Klart att ni då vet vad AFS är för något, bättre än något annat parti. Samma svar: “Vi vet ingenting om AFS”. Mannen som jag talade med hade på något sätt en död blick. Blev tvungen att släppte detta.

  Fråga: Kommer ni att ingå i koalition med M och bilda regering? Svar: “Du vet hur det är, ingen pratar med oss”. Var vid jag sa: Jag vet att det florerar av bud och motbud mellan alla partier inför ett val, och framför allt när inget block kan bilda egen majoritetsregering utan er. Svar: “Politiken ändras hela tiden. Allt svänger.” Jag försökte få fram något substantiellt genom att påstå: Ja men kommer ni att fälla en minoritetsregering ala DÖ? Kommer Ni att gå i opposition och trasa sönder alla försök från 7 klövern sida och pressa fram nyval efter nyval och på så sätt växa tills ni får 51 %? Svar: “Allt svänger. politiken svänger hela tiden”. Det var omöjligt att få ett svar helt enkel.

  Partiet har vind i seglen, och varför då bry sig om att svara på frågor. Bättre tydligen bara svara med snömos. Kändes så där måste jag säga.

 • Det är ondskans krafter, Vänsterpartiets undersåtar, som står för hatet i vårt samhälle och som saboterar valstugor och valmöten och som inte vill se något demokratiskt val i Sverige – med Jonas Sjöstets gillande !!!Vad vänstern dock inte vet är att de styrs av en rik, ond och maktfull elit (som de också hatar), som medvetet använder det hjärntvättade vänsterfolket för att heja på massinvandringen i avsikt att skapa kaos i Europa och Sverige !!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *