NewsVoice nu placerad på snabbare och säkrare server – efter överbelastingsattacker

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 augusti 2018
- Torbjörn Sassersson
NewsVoice snabb igen - Foto: Rawpixel, CC0 1.0, Pixabay.com
NewsVoice snabb igen - Foto: Rawpixel, CC0 1.0, Pixabay.com
NewsVoice snabb igen – Foto: Rawpixel, CC0 1.0, Pixabay.com

I natt blev det klart. NewsVoice (NV) bytte webbhotell till en snabbare och säkrare lösning i “molnet”. Inga fler databasfel ska nu plåga läsarna och det administrativa arbetet vid publicering av texter. Något som normalt tar 20 minuter kunde på den tidigare servern ta upp till 2 timmar pga databasfel och överbelastningsattacker. 

Bytet av webbhotell och uppgraderingen till en bättre serverteknik har möjliggjorts tack vare er alla som donerar pengar till NewsVoice. Tack även till den NewsVoice-läsare som tekniskt genomförde flytten till en låg kostnad.

Månadskostnaden på det nya webbhotellet blir nu högre. Vi hoppas att alla som tidigare stött NewsVoice med pengar fortsätter att sätta in småsummor, förslagsvis från 20 kr och uppåt per månad.

Du som bidrar med 1000 kr får självklart även en annonsplats (300×70 pixlar, liggande format) på NewsVoice en månad.

Nu kan vi utan återkommande databasfel och en allmänt seg sajt arbeta obehindrat. Surfningen på NewsVoice har blivit snabb.

ArcanumSkolan 2024

Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NewsVoice
  • @ Ale 19 Aug, 2018 at 08:54,

    Fint skrivet, och jag håller med dig. Torbjörn anser även jag är en bra och synnerligen trovärdig person, och därmed är även sajten trovärdig.

    Det är därför jag skriver här på NV. Bara här.

  • Mycket bra gjort Torbjörn. Fint att det finns tekniskt kunniga läsare som kan förbarma sig för den goda saken skull. Något som jag hela tiden har trott varit möjligt. Hjälpen beror nog inte enbart på att man vill stödja tanken och behovet av nättingar som newsvoice, utan också på att du är en bra person Torbjörn.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *