Sharialagarna – “Sverige är försvarslöst mot Islam” – Sant eller falskt?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 17 augusti 2018
- NewsVoice redaktion
Salafister vill ha Sharialagar i Sverige. Foto: Tarek, licens C BY-SA 2.0 , Flickr.com

DEBATT. Minns du när ISIS tog över Mix Megapols direktsändning 2017? Terrornätverket spelade under 30 minuter upp sin rekryteringssång i svensk radio. Det uppfattades som ett “prank”, men situationen är betydligt mer allvarlig anser vissa.

I detta bildspel med titeln “Sverige är försvarslöst mot Islam” målas en mörk framtid upp för Sverige. Budskapet är att om några decennier är det sharialagarna som gäller i landet. Godtrogna svenskar (och försvenskade invandrare) är enkla att köra över. Det anser producenten bakom bildspelet från 2009 publicerad på Youtube-kanalen “SvenskaTankar”.

Försvarshögskolan varnade nyligen i sin rapport för att islamsk extremism är på stark frammarsch i Sverige.

Vad tror du? Kommer Sharialagarna styra framtidens Sverige?

Är ett sekulärt, godtroget och rotlöst Sverige försvarslöst mot en religiös och ideologiskt stark islamism? Behöver svenska folket stöd av fredligt sinnade muslimer i Sverige för att stävja den islamska rörelse som vill upprätta sharia-lagar i Sverige?

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice