Diskutera Liberalernas valfilm 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 september 2018
- NewsVoice redaktion

Nästa valfilm som NewsVoice lägger ut är Liberalernas. “Kommentarer har inaktiverats för videoklippet”, står det under filmen på YouTube.

Filmen slår fast att: “Du kan vara säker på att Liberalerna gör allt för att inte Sverige ska kantra. Varken ner i vänsterdiket eller mot högerflanken där extrema krafter hotar öppenheten och vårt europeiska samarbete. Rösta på Liberalerna. Det gör skillnad.”

För 14 timmar sedan publicerade Liberalerna följande ord på sin hemsida:

”Det som förenar nationalister är inte att de älskar sitt land, utan att de avskyr liberala idéer.”

Frågan är vad Liberalerna står för om de är liberaliserade från både högern och vänstern. Det framgår inte i denna valfilm ovan som publicerades den 31 augusti. Vi hittade på YouTube en annan valfilm (nedan) från juli som förklarar lite mer vad Liberalerna vill.

Ska du rösta på Liberalerna?  Berätta gärna varför. Kommentarsfältet är aktivt och du kan kommentera liberalt.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq