Folkhemmet Sverige – Diskutera partiets valfilm 2018

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 september 2018
- NewsVoice redaktion
Folkhemmet Sverige valfilm 2018

NewsVoice fortsätter med att presentera partiernas valfilmer för 2018. Här kommer partiet Folkhemmet Sverige, ett litet och nystartat parti med ett partiprogram med åsikter som hämtat inspiration från vänstern, mitten och högern. Folkhemmet Sverige anser att de lyckats skapa det perfekta partiprogrammet som bör attrahera alla: svenskar, invandrare, företagare, socialister eller vad du än vill kalla dig själv. 

Folkhemmet Sverige har skickat in en artikel om vad de vill. Vi publicerar den nedan.


Folkhemmet Sverige – för demokrati, trygghet och välfärd

DEMOKRATI. Folkhemmet Sverige vill stärka folkets frihet och inflytande, vilket kräver en revidering av grundlagen. Vi vill införa en tvåkammarriksdag som gör att hela landet får en talan, vi vill återinföra tjänstemannaansvaret och införa beslutande folkomröstningar enligt Schweizisk modell. Hela förslaget finns att läsa i bokform, med historik, jämförelser med andra länder och med förklaringar: ”Omstart Sverige: ett nytt ramverk för den svenska samhällsutvecklingen” av Leif Erixell (ordförande för Medborgarrättsrörelsen i Sverige).

TRYGGHET. Folkhemmet Sverige menar att trygghet är mer än att inte behöva vara rädd för att bli våldtagen, att bilen ska brinna upp, att man ska bli rånad eller att ens hem ska bli vandaliserat. Trygghet är också att få vård och omsorg, att skolan fungerar och att man efter utbildning kan försörja sig på ett jobb och få tag på en bostad som man har råd med. Trygghet är också att man får en rejäl pension att leva på så att man t.ex. har råd att gå till tandläkaren.

Folkhemmet Sverige arbetar med HELHETEN, vilket innebär att det finns ett program för att öka tryggheten i samtliga länkar i ”trygghetskedjan”. Lag och ordning ska upprätthållas med ytterligare 40.000 poliser, det krävs också en uppdatering av lagar, rättssystem och av kriminalvården. De immigranter som begår brott ska omedelbart utvisas och eventuellt fängelsestraff ska avtjänas utomlands (outsourcing). Vi ska begränsa invandring till samma nivå som våra grannländer och då hamnar vi på runt 6000 per år (och inte 36.000 som kom 2017) – och det ska finnas asylskäl. Vi kommer att ersätta bidrag med studielån och det första nyanlända ska lära sig är svenska – och inom två år ska samtliga vara i riktigt arbete.

Folkhemmet Sverige kommer att införa ett BOT-avdrag som direkt halverar kostnaden hos din terapeut, hos tandläkaren och hos veterinären. I steg nummer två kommer Integrativ Medicin och tandvård att ingå i den offentliga vården.

Folkhemmet Sverige kommer att införa en skattefri enhetspension på 16.000 – 20.000 kronor i månaden vilket gör att de mer än en kvarts miljon fattigpensionärer som idag finns i Sverige med råge kommer att hamna över EU:s fattigdomsgräns.

Folkhemmet Sverige kommer att bygga 600.000 billiga och bra hyresrätter – så att även ungdomar och vanligt folk har råd att bo bra utan att behöva skuldsätta sig.

VÄLFÄRD. Folkhemmet Sveriges politik kommer att dramatiskt öka välfärden i hela landet.

VARFÖR DET BEHÖVS ETT NYTT PARTI

​Folkhemmet Sverige föddes för att det nästintill är omöjligt att påverka de etablerade partierna som har slutat att lyssna på folket och verkar ha helt andra intressen än folkets väl och ve.

Vi startade Kostdemokrati.se för att informera, utbilda folket om kost, hälsa och om frågor som rör demokrati – och vi har haft tusentals kontakter i form av möten, föreläsningar, brev, telefonsamtal m.m. med ansvariga tjänstemän och politiker under hela 2000-talet. Till sist förstod vi emellertid att det INTE går att påverka dagens riksdagspartier (de är som gjutna i betong och går inte att rubba). Hur det går med folket och landet ligger inte särskilt högt på deras prioriteringslista.

Alla dagens riksdagspartier står för ungefär samma politik så vi tycker att de tillsamman kan benämnas som ”8-klövern”. SD avviker endast i immigrationsfrågan och kan betraktas som ”kontrollerad opposition”, vilket innebär att de ska fånga upp de väljare som förstår att obegränsad immigration inte går att förena med dagens välstånd – sedan blir allt som vanligt igen (dvs. ”business as usual” för de särintressen som idag styr landet).

SD vinner väljare på ”walkover” och kan sitta med armarna i kors – medan ”7-klövern” fumlar med invandringsfrågan precis som de missköter de flesta viktiga frågor. Det enda SD behöver göra är att beskriva verkligheten som den är.

Eftersom dagens riksdagspartier (”8-klövern”) INTE går att påverka, och det spelar ingen roll hur många liv som räddas eller hur många miljarder kronor som sparas, så hade vi valet att nöja oss med att titta på medan 8-klövern nu snabbt sänker hela landet eller starta ett nytt parti med en pragmatisk helhetspolitik som får landet på fötter igen.

Vi valde att ta fighten även om klockan är ”fem i tolv” – för annars finns det ju inget framtidsalternativ att rösta på i riksdagsvalet. Redan nu kan du stödja vårt arbete för ett bättre Sverige styrt av folket.

Folkhemmet Sverige är det enda parti som har ett färdigt grundlagsförslag som avsevärt skulle stärka DEMOKRATIN och långsiktigt säkra folkets inflytande.

Team Folkhemmet Sverige


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Somliga har kondionerats ned till att tro det finns gratis räkmackor, vilka tillverkats utan arbete… partiet Enhet är värst. Globalisteliten har skapat allting av dagens tillstånd, genom att få folk skuldsatta och halvfattiga. Genom det så lyckades eliten att vanligt folk själva ber om snaran om sina halsar – vilket just är vad eliten vill. Inget är för vårt bästa, utan om man kräver att FÅ något, såsom pengar, då gav vi samtidigt bort vår egenmakt och Frihet till världskommunismen och agendan för den nya världsordningen.

  Partiet Enhet och andra inom new age och kommuniselände har ingen susning om tillvaron vi lever i och vad detta är för en plats. De är materialister som fåtts att hissa upp skyltar som ska förespegla att den finns ett lyckorike runt hörnet (via fina ord och slogans). I kommuner genomför de redan “gratis” buss i kommuner eller städer, gratis hit och dit betalar det via skatteförtryck och utsugning. Skolelever får åka “gratis” buss på loven, eller mellan datum si och så. Vänsterpack kräver det mer och mer. Allt är orkestrerat, de små stegen tas konstant. Folk som är unga… vad ska de tro – vad blir kontentan då man inte inser själva livets grundbult här, förutsättningarna för mänskligt liv – naturlagen – vad man ger får man tillbaka, vad man så får man skörda. Vill man ha något så betalar man, ett utbyte. Man ska välja själv genom att ha en EGEN plånbok som skapats genom att man också BIDRAR till “helheten”.

  Tidigare släktled har med krökta ryggars slit byggt upp vårt samhälle. Att tro att det går att skapa “paradiset på jorden” (kommunismslogan) är emot naturen, mot himlen, gud, eller vad man vill kalla det. Det hela kommer ur ateism och falsk världsbild, igen, det är materialism. Att ge är att få. Man kan inte ligga på soffan och slörpa te och som “insats” för att få gå till bankomaten. Det tänket kommer ur materialism och ateism och lög och illusion.

  Statspropaganda-tv på skatten, betala fast du inte har tv… punktskatter till förbannelse som styrmedel för att ta vår frihet som människor – ge alla TUNN plånbok så att de själva kräver statens “skydd och insats” för att värna dom… så läggs snaran om oss pö om pö.

  Det finns iniativ: basic income through the International Basic income Initiative (IBI) – som man vill ha genomslag för inom tio år.Som Erlander sa, dags att huka sig.

  • Man måste ärligt fråga sig om Sverige var bättre på Olof Palmes tid, än hur det utvecklats de senaste decennierna. Där har du en rimlig jämförelse mellan demokratisk socialism med blandekonomi och de senaste decenniernas extrema globalistiska imperialistiska monopolkapitalism under falskflagg av “marknadsliberalism”, “grön”, “kapitalism” och “Socialdemokrati”.

 • Sign Per skriver: “SD är kontrollerad opposition som endast pekar på symptomen, inte de grundläggande orsakerna, när det gäller immigrationen till Sverige och Europa. I övrigt är de inte ett dugg bättre än resten av riksdagspartierna, vad än Öystein Rönne och Jan Norberg påstår.”

  Jag anlägger inga synpunkter på sign Pers kommentar i övrigt, dock framstår det som alldeles oumkullrunkeligt att Pers citat härovan verkar uppenbarligen hänvisa till “de grundläggande orsakerna” vad gäller immigrationen.

  Vilka är då dessa “grundläggande orsaker”, det kanske går att få en expertkommentar från sign Per??

 • I all välmening. De av fulmedia indoktrinerade åsikterna är väl i princip ofrånkomliga i vilket parti som helst som inte har någon djävla ordning och reda, när nu hjärntvätten är som den är i samhället, men till saken!

  Videon var opersonlig, anser jag, och verkade inte ärlig. Det är ex. osannolikt att en tonårig tjej sitter och läser ett tjockt partiprogram, och hon ser faktiskt inte så värst intresserad ut heller. Killen spelar i alla fall rollen bättre. IS-skägget hade givetvis kunnat skippas och han hade givetvis hellre kunnat medverka genom att säga några trevliga intelligenta saker.

  Samtidigt behövs det fler valmöjligheter i Riksdagen. Mitt tips är att alla ni som gillar Folkhemmet Sverige röstar på Valsamverkanspartiet och meddelar Folkhemmet Sverige om detta, vilket har potential att få dem att faktiskt valsamverka nästa val.

  På så vis kan alla ni som vill ha Folkhemmet Sverige i Riksdagen nästa val faktiskt ha potential att få det, helt utan att kasta bort era röster på minipartier, vars ledarskap inte respekterar de röstandes bästa intresse av att faktiskt ta mandat i Riksdagen och där kunna förhandla fram delar av partiets politik.

 • Hej Per,

  Medborgarlön innebär att “förtidspensionera” hela svenska folket vilket garanterat skulle sluta med en katastrof. Tanken är god – men den vittnar om att man saknar insikt om hur saker och ting fungerar. Det man vill uppnå med en medborgarlön kan uppnås på andra sätt – utan “biverkningar”.

  Resultatet av “medborgarlön” går att förutsäga – vilket jag har erfarenhet av efter att ha arbetat med lönesystem och bonussystem under flera decennier (kraftfulla system som kräver eftertanke). Finland har nyligen förstått att “medborgarlön” är dålig politik – genom att testa.

  Enhetspension är som vi förslår är ett exempel på hur grundtankarna som ligger bakom “medborgarlön” kan realiseras på ett konstruktivt och hållbart sätt … http://folkhemmetsverige.se/enhetspension/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *