Folkhemmet Sverige – Diskutera partiets valfilm 2018

18
1098

NewsVoice fortsätter med att presentera partiernas valfilmer för 2018. Här kommer partiet Folkhemmet Sverige, ett litet och nystartat parti med ett partiprogram med åsikter som hämtat inspiration från vänstern, mitten och högern. Folkhemmet Sverige anser att de lyckats skapa det perfekta partiprogrammet som bör attrahera alla: svenskar, invandrare, företagare, socialister eller vad du än vill kalla dig själv. 

Folkhemmet Sverige har skickat in en artikel om vad de vill. Vi publicerar den nedan.


Folkhemmet Sverige – för demokrati, trygghet och välfärd

DEMOKRATI. Folkhemmet Sverige vill stärka folkets frihet och inflytande, vilket kräver en revidering av grundlagen. Vi vill införa en tvåkammarriksdag som gör att hela landet får en talan, vi vill återinföra tjänstemannaansvaret och införa beslutande folkomröstningar enligt Schweizisk modell. Hela förslaget finns att läsa i bokform, med historik, jämförelser med andra länder och med förklaringar: ”Omstart Sverige: ett nytt ramverk för den svenska samhällsutvecklingen” av Leif Erixell (ordförande för Medborgarrättsrörelsen i Sverige).

TRYGGHET. Folkhemmet Sverige menar att trygghet är mer än att inte behöva vara rädd för att bli våldtagen, att bilen ska brinna upp, att man ska bli rånad eller att ens hem ska bli vandaliserat. Trygghet är också att få vård och omsorg, att skolan fungerar och att man efter utbildning kan försörja sig på ett jobb och få tag på en bostad som man har råd med. Trygghet är också att man får en rejäl pension att leva på så att man t.ex. har råd att gå till tandläkaren.

Folkhemmet Sverige arbetar med HELHETEN, vilket innebär att det finns ett program för att öka tryggheten i samtliga länkar i ”trygghetskedjan”. Lag och ordning ska upprätthållas med ytterligare 40.000 poliser, det krävs också en uppdatering av lagar, rättssystem och av kriminalvården. De immigranter som begår brott ska omedelbart utvisas och eventuellt fängelsestraff ska avtjänas utomlands (outsourcing). Vi ska begränsa invandring till samma nivå som våra grannländer och då hamnar vi på runt 6000 per år (och inte 36.000 som kom 2017) – och det ska finnas asylskäl. Vi kommer att ersätta bidrag med studielån och det första nyanlända ska lära sig är svenska – och inom två år ska samtliga vara i riktigt arbete.

Folkhemmet Sverige kommer att införa ett BOT-avdrag som direkt halverar kostnaden hos din terapeut, hos tandläkaren och hos veterinären. I steg nummer två kommer Integrativ Medicin och tandvård att ingå i den offentliga vården.

Folkhemmet Sverige kommer att införa en skattefri enhetspension på 16.000 – 20.000 kronor i månaden vilket gör att de mer än en kvarts miljon fattigpensionärer som idag finns i Sverige med råge kommer att hamna över EU:s fattigdomsgräns.

Folkhemmet Sverige kommer att bygga 600.000 billiga och bra hyresrätter – så att även ungdomar och vanligt folk har råd att bo bra utan att behöva skuldsätta sig.

VÄLFÄRD. Folkhemmet Sveriges politik kommer att dramatiskt öka välfärden i hela landet.

VARFÖR DET BEHÖVS ETT NYTT PARTI

​Folkhemmet Sverige föddes för att det nästintill är omöjligt att påverka de etablerade partierna som har slutat att lyssna på folket och verkar ha helt andra intressen än folkets väl och ve.

Vi startade Kostdemokrati.se för att informera, utbilda folket om kost, hälsa och om frågor som rör demokrati – och vi har haft tusentals kontakter i form av möten, föreläsningar, brev, telefonsamtal m.m. med ansvariga tjänstemän och politiker under hela 2000-talet. Till sist förstod vi emellertid att det INTE går att påverka dagens riksdagspartier (de är som gjutna i betong och går inte att rubba). Hur det går med folket och landet ligger inte särskilt högt på deras prioriteringslista.

Alla dagens riksdagspartier står för ungefär samma politik så vi tycker att de tillsamman kan benämnas som ”8-klövern”. SD avviker endast i immigrationsfrågan och kan betraktas som ”kontrollerad opposition”, vilket innebär att de ska fånga upp de väljare som förstår att obegränsad immigration inte går att förena med dagens välstånd – sedan blir allt som vanligt igen (dvs. ”business as usual” för de särintressen som idag styr landet).

SD vinner väljare på ”walkover” och kan sitta med armarna i kors – medan ”7-klövern” fumlar med invandringsfrågan precis som de missköter de flesta viktiga frågor. Det enda SD behöver göra är att beskriva verkligheten som den är.

Eftersom dagens riksdagspartier (”8-klövern”) INTE går att påverka, och det spelar ingen roll hur många liv som räddas eller hur många miljarder kronor som sparas, så hade vi valet att nöja oss med att titta på medan 8-klövern nu snabbt sänker hela landet eller starta ett nytt parti med en pragmatisk helhetspolitik som får landet på fötter igen.

Vi valde att ta fighten även om klockan är ”fem i tolv” – för annars finns det ju inget framtidsalternativ att rösta på i riksdagsvalet. Redan nu kan du stödja vårt arbete för ett bättre Sverige styrt av folket.

Folkhemmet Sverige är det enda parti som har ett färdigt grundlagsförslag som avsevärt skulle stärka DEMOKRATIN och långsiktigt säkra folkets inflytande.

Team Folkhemmet Sverige


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
0space
0space
Gäst
9 september 2018 kl 11:48

Somliga har kondionerats ned till att tro det finns gratis räkmackor, vilka tillverkats utan arbete… partiet Enhet är värst. Globalisteliten har skapat allting av dagens tillstånd, genom att få folk skuldsatta och halvfattiga. Genom det så lyckades eliten att vanligt folk själva ber om snaran om sina halsar – vilket just är vad eliten vill. Inget är för vårt bästa, utan om man kräver att FÅ något, såsom pengar, då gav vi samtidigt bort vår egenmakt och Frihet till världskommunismen och agendan för den nya världsordningen. Partiet Enhet och andra inom new age och kommuniselände har ingen susning om tillvaron vi lever i och vad detta är för en plats. De är materialister som fåtts att hissa upp skyltar som ska förespegla att den finns ett lyckorike runt hörnet (via fina ord och slogans). I kommuner genomför de redan “gratis” buss i kommuner eller städer, gratis hit och dit betalar det via skatteförtryck och utsugning. Skolelever får åka “gratis” buss på loven, eller mellan datum si och så. Vänsterpack kräver det mer och mer. Allt är orkestrerat, de små stegen tas konstant. Folk som är unga… vad ska de tro – vad blir kontentan då man inte inser själva livets grundbult här, förutsättningarna för mänskligt liv – naturlagen – vad man ger får man tillbaka, vad man så får man skörda. Vill man ha något så betalar man, ett utbyte. Man ska välja själv genom att ha en EGEN plånbok som skapats genom att man också BIDRAR till “helheten”. Tidigare släktled har med krökta ryggars slit byggt upp vårt samhälle. Att tro att det går att skapa “paradiset på jorden” (kommunismslogan) är emot naturen, mot himlen, gud, eller vad man vill kalla det. Det hela kommer ur ateism och falsk världsbild, igen, det är materialism. Att ge är att få. Man kan inte ligga på soffan och slörpa te och som “insats” för att få gå till bankomaten. Det tänket kommer ur materialism och ateism och lög och illusion. Statspropaganda-tv på skatten, betala fast du inte har tv… punktskatter till förbannelse som styrmedel för att ta vår frihet som människor – ge alla TUNN plånbok så att de själva kräver statens “skydd och insats” för att värna dom… så läggs snaran om oss pö om pö. Det finns iniativ: basic income through the International Basic income Initiative (IBI) – som man vill ha genomslag för inom tio år.Som Erlander sa,… Read more »

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  0space
9 september 2018 kl 13:30

Man måste ärligt fråga sig om Sverige var bättre på Olof Palmes tid, än hur det utvecklats de senaste decennierna. Där har du en rimlig jämförelse mellan demokratisk socialism med blandekonomi och de senaste decenniernas extrema globalistiska imperialistiska monopolkapitalism under falskflagg av “marknadsliberalism”, “grön”, “kapitalism” och “Socialdemokrati”.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
8 september 2018 kl 20:39

I all välmening. De av fulmedia indoktrinerade åsikterna är väl i princip ofrånkomliga i vilket parti som helst som inte har någon djävla ordning och reda, när nu hjärntvätten är som den är i samhället, men till saken!

Videon var opersonlig, anser jag, och verkade inte ärlig. Det är ex. osannolikt att en tonårig tjej sitter och läser ett tjockt partiprogram, och hon ser faktiskt inte så värst intresserad ut heller. Killen spelar i alla fall rollen bättre. IS-skägget hade givetvis kunnat skippas och han hade givetvis hellre kunnat medverka genom att säga några trevliga intelligenta saker.

Samtidigt behövs det fler valmöjligheter i Riksdagen. Mitt tips är att alla ni som gillar Folkhemmet Sverige röstar på Valsamverkanspartiet och meddelar Folkhemmet Sverige om detta, vilket har potential att få dem att faktiskt valsamverka nästa val.

På så vis kan alla ni som vill ha Folkhemmet Sverige i Riksdagen nästa val faktiskt ha potential att få det, helt utan att kasta bort era röster på minipartier, vars ledarskap inte respekterar de röstandes bästa intresse av att faktiskt ta mandat i Riksdagen och där kunna förhandla fram delar av partiets politik.

per
per
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
8 september 2018 kl 20:54

Dålig video, lysande partiprogram.

Folkhemmet Sverige, gör en mycket bättre video, nästa gång.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  per
9 september 2018 kl 13:23

Även en extrem sekt tycker givetvis att deras egna heliga bok är fullkomligt lysande. Det är fullt normalt och mänskligt. Öppenhet och skepticism är en senare uppfinning som kallas för vetenskaplighet.

per
per
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
9 september 2018 kl 23:47

Vad konstigt du skriver, Martin Gustavsson, verkligen en mycket, mycket märklig kommentar. På vilket sätt är Folkhemmet Sverige en extrem sekt?

Jag antar att du anser dig vara “fullt normal och mänsklig”, därmed kan man alltså utgå ifrån att Vetenskapliga partiet är “en extrem sekt”, vilkens heliga bok du ju håller för att vara fullkomligt lysande.

På vilket sätt är Folkhemmet Sverige mindre vetenskapligt än ditt parti, Martin Gustavsson?

Du är inte direkt vetenskaplig, som helt utan grund utgår ifrån att Folkhemmet Sveriges “egna heliga bok” är min “egna”.

Varför skriver du en sån här skitkommentar? Vad tar det åt dig?

per
per
Gäst
8 september 2018 kl 20:23

Jösses, jag uppfattar verkligen Folkhemmet Sveriges partiprogram som klockrent. Ni har verkligen tänkt till!

Hur anser ni att vi skall tillfredsställa Sveriges energibehov? Är ni för kärnkraft?

Leif Lundberg
Gäst
8 september 2018 kl 18:53

Hej Per,

Medborgarlön innebär att “förtidspensionera” hela svenska folket vilket garanterat skulle sluta med en katastrof. Tanken är god – men den vittnar om att man saknar insikt om hur saker och ting fungerar. Det man vill uppnå med en medborgarlön kan uppnås på andra sätt – utan “biverkningar”.

Resultatet av “medborgarlön” går att förutsäga – vilket jag har erfarenhet av efter att ha arbetat med lönesystem och bonussystem under flera decennier (kraftfulla system som kräver eftertanke). Finland har nyligen förstått att “medborgarlön” är dålig politik – genom att testa.

Enhetspension är som vi förslår är ett exempel på hur grundtankarna som ligger bakom “medborgarlön” kan realiseras på ett konstruktivt och hållbart sätt … http://folkhemmetsverige.se/enhetspension/

per
per
Gäst
Reply to  Leif Lundberg
8 september 2018 kl 19:35

Tack för svar, Leif.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Leif Lundberg
8 september 2018 kl 20:26

Intressant, detta ska jag fördjupa mig i lite mer!

per
per
Gäst
8 september 2018 kl 16:38

Här har vi ett parti som tar upp alla de viktiga frågor som inte finns med i riksdagspartiernas programförklaringar:

– För över den ekonomiska makten till svenska staten
– Ta ifrån läkemedelsindustrin kontrollen över vården och ge människorna rätt att själva välja hur de vill sköta sin hälsa
– Inför naturlig, ekologisk norm i matproduktionen
– Möjliggör att hela Sveriges resurser ifråga om matproduktion kan användas. Gör det enkelt för människor att bo på landsbygden och producera sin egen mat. Självförsörjning i landet på livsnödvändigheter, som mat.
– En bostadspolitik värd namnet
– Ifrågasättande av den odemokratiska klimatdebatten, som endast låter en åsiktsriktning komma fram
– Skälig pension
– Beslutande folkomröstningar
– Ett försvar som avskräcker från angrepp och är helt fristående från militära allianser, såsom NATO
– En realistisk immigrationspolitik
– Och så vidare.

Enligt min mening är Folkhemmet Sverige det första parti som tänker helt klart i alla frågor. Enhet är också fina, men lite naiva, förstår inte att en liten men avgörande del av mänskligheten inte kan omvändas, från det onda till det goda.

En fråga till Folkhemmet Sverige: Vad anser ni om partiet Enhets mål, baserat på landets naturresurser, att alla svenskar skall ha en medborgarlön?

Folkhemmet Sverige är tydliga med något som jag i många år har beskrivit här på NewsVoice: SD är kontrollerad opposition som endast pekar på symptomen, inte de grundläggande orsakerna, när det gäller immigrationen till Sverige och Europa. I övrigt är de inte ett dugg bättre än resten av riksdagspartierna, vad än Öystein Rönne och Jan Norberg påstår.

Kuriosa: Pia Hellertz är riksdagskandidat för Folkhemmet Sverige

Jan Norberg
Reply to  per
8 september 2018 kl 20:51

Sign Per skriver: “SD är kontrollerad opposition som endast pekar på symptomen, inte de grundläggande orsakerna, när det gäller immigrationen till Sverige och Europa. I övrigt är de inte ett dugg bättre än resten av riksdagspartierna, vad än Öystein Rönne och Jan Norberg påstår.”

Jag anlägger inga synpunkter på sign Pers kommentar i övrigt, dock framstår det som alldeles oumkullrunkeligt att Pers citat härovan verkar uppenbarligen hänvisa till “de grundläggande orsakerna” vad gäller immigrationen.

Vilka är då dessa “grundläggande orsaker”, det kanske går att få en expertkommentar från sign Per??

per
per
Gäst
Reply to  Jan Norberg
8 september 2018 kl 21:15

Man behöver inte vara någon utpräglad expert för att inse vad som har orsakat det enorma flödet till Sverige och resten av Europa av afghaner, syrier, libyer och så vidare: västmakters, med USA i spetsen, uppvigling mot, krigföring i och invasion av länder i de arabiska och Nordafrikanska regionerna. Detta i kombination med en från dito högsta ort pådriven flyktingsmuggling.

Sverigedemokraterna, ett lika utpräglat skitparti som Sossarna, Mp, VP, Moderaterna, Liberalerna, Centern och KD, berättar inte mycket för svenska folket. Visst, flyktinggalenskapen pekar de ut, men vad mer? Intet av värde.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  per
9 september 2018 kl 11:55

Förstår inte riktigt vad du menar….. har du inte läst deras partiprogram????

per
per
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
10 september 2018 kl 00:28

Jag menar att SD i själva verket inte skiljer sig tillräckligt mycket från de andra riksdagspartierna för att kunna göra någon fundamental skillnad för Sverige.

– De berättar inte vilka globala makthavare som ligger bakom de krig som skapar flyktingströmmar till bland annat Europa och Sverige, utan klagar bara på själva symptomet av de militära övergreppen, det vill säga själva flyktingströmmarna. Om svenskarna upplyses om grundorsaken till de problem som vi ideligen ställs inför, så kommer vi även framgent att bli förda bakom ljuset.

– De berättar inte att Sverige kunde tillverka sina egna pengar, istället för att vara satta i skuld till privata storbanker, och på så sätt spara miljarder och åter miljarder till budgeten.

– De berättar inte att sjukvården är dömd att misslyckas, eftersom den styrs av ekonomiska intressen som vill tjäna pengar på sjukdom. Alla de alternativa medicinska metoder som botar människor i grunden och av den orsaken inte får användas i Sverige står det noll och intet om i SD:s partiprogram.

– De berättar inte att myndigheternas kostråd till Svenska folket är uppåt väggarna, styrda av läkemedelsindustrin och de stora företagen inom livsmedelsindustrin och följaktligen gör befolkningen allt sjukare.

– De har inga ambitioner att införa naturlig, ekologisk odling och uppfödning i av djur i Sverige. Inga löften om att kämpa mot GMO, pesticider, konstgödsel och så vidare.

Det är sådana här saker som visar att SD inte är ett seriöst parti som vill ändra sakernas tillstånd i grunden.

Om ni vill förstå ännu mer, jämför deras partiprogram med Folkhemmet Sveriges partiprogram.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  per
9 september 2018 kl 13:31

Enig.

per
per
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
10 september 2018 kl 00:30

Se kommentaren till Öystein.

per
per
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
10 september 2018 kl 17:50

per 10 Sep, 2018 at 00:28

“Om svenskarna INTE upplyses om orsakerna till de problem som vi ideligen ställs inför…” skall det stå.