DEBATT. Annie Lööf är kanske den politiker som har den största intentionen att sänka Sverige som nation genom massinvandring. Hon har 2011 på TV sagt att vi utan problem kan ta emot minst 30 miljoner invandrare till. Senare blev hon inbjuden till Bilderbergsgruppens möte 2017.

Text: Öystein Rönne

En ganska tydlig effekt av detta möte som diskuterats flitig, inte minst här på NewsVoice, är att flera av våra tidigare statsministrar har deltagit på ett Bilderberggruppsmöte strax innan de fått sina positioner. Detta skulle då innebära att Bilderberggruppen styr de nationer som deltar.


Nu ska det klarläggas att Annies uttalande om att ta emot 30 miljoner invandrare gjordes 2011, alltså sex år innan hon deltog på just Bildebergsgruppens möte 2017. Kanske var det ett listigt drag av Annie göra detta uttalande, och därmed få Bildeberggruppen att få upp ögonen på hennes intentioner, som förmodligen rimmar väl med gruppens destruktiva globalistiska planer.


Annie Lööfs uttalande är alltså inte ett resultat av Bilderbergsgruppens möte 2017, utan tvärtom pga hennes uttalande blev hon inbjuden till ett möte med en samling globalister som än så länge troligen haft ett stort inflytande på diverse länders utveckling och inriktning avseende inte minst massinvandringen.

Så klart vill hon ”få ut” att mångkultur i Sverige är en god idé och framtidsplan, och särskilt för henne själv. Hon tjänar riktigt bra och bor i Nacka, långt från No-go-zoner, eller som poliser väljer att kalla det ”särskilt utsatta områden”. Närmaste ”särskilt utsatt område” från hennes eget boende är 2,6 mil.

Någon flyktingförläggning finns heller inte i hennes närhet. Faktum är att det inte finns något flyktinggruppboende i hela Stockholms län i dagsläget. Även om många nu är avvecklade då den senaste chockvågen har lagt sig, har politikerna sett till att dessa hamnar i småstäder runt om i Sverige. Problemen trycks helt enkelt ut på kommunerna, och därmed de enskilda medborgarna.

Närmaste no-go-zon Husby, eller som polisen kallar det ”särskilt utsatt område”, ligger 26,8 km från Annie Lööfs bostad. Det är därför lätt för henne att säga att massinvandringen är av godo. Det är också typiskt för många andra politiker som vurmar för denna för Sverige destruktiva massinvandring. Ansvariga politiker för massinvandringen bor ofta eller alltid långt borta från de problem som genereras.

Härska genom att söndra

Globalisterna vill skapa oreda i de länder de bestämt sig för att ”styra”. Där de ser att det finns goda möjligheter att driva sin destruktiva agenda slår man till. Genom oreda kan man enklare styra utvecklingen dit man vill. Globalisterna har som sina verktyg de politiker de ”köpt” (som Reinfeldt och Borg) genom Bilderberggruppens möten på vilka de har deltagit.

På 2017 års möte finns tre svenskar, utöver Annie Lööf också oligarken Marcus Wallenberg samt Johanna Rosén, docent i materialfysik vid Linköpings universitet.

Sammanfattningsvis

Som ett svar på frågan i rubriken “Blir Annie Lööf Sveriges nästa statsminister?”, nej, skulle Ulf Kristersson bilda en regering med Annie Lööf som stadsminister, vore det politiskt självmord för Moderaterna och Ulf Kristersson.

Om Kristersson inte kan liera sig med SD blir det med all sannolikhet nyval, vilket Jan Norberg klokt har förutspått. Vad detta resulterar i kan jag bara spekulera i, men min slutsats är att Moderaterna tillsammans med Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna bildar regering.

Text: Öystein Rönne

Relaterat

Det sker ingen rapportering från de årliga mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister, även om också företrädare för mediebranschen deltar. Hemlighetsfullheten kring gruppen har lett till att olika konspirationsteorier om gruppens inflytande på politik och näringsliv fått spridning.

Gruppens namn kommer från Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, där gruppen hade sitt första möte den 29 maj 1954 under värdskap av prins Bernhard av Nederländerna. Kända deltagare har varit Henry Kissinger, Romano Prodi, David Rockefeller och Bill Clinton.” 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

28 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
19 oktober 2018 kl 14:20

Sture B, du skriver verkligen klockrent! Vågen!

Det är precis din klartext som behövs i debatten!

Birgitta
Birgitta
Gäst
13 oktober 2018 kl 16:35

Kjell [email protected] Kloka ord. Håller helt med dig i din analys om att det väntar mycket svåra tider eftersom det är så planerat. Men visst har det ändå en viss liten betydelse vem som blir statsminister? Med Annie L vid rodret så går förstörelsen med superduperfart. Med en annan statsminister så kommer förstörelsen att gå lite långsammare.
Elitisterna planerar troligen för en reset, och då måste en massa folk försvinna, igen, för att bygga en “ny skön värld”. I den världen platsar nog inte konservativa/nationella eller intelligenta/analytiska människor i. Det är bara orderföljare som räknas.

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
12 oktober 2018 kl 13:19

Sanningen kommer en dag att slå alla med häpnad, även så den svenska eliten. Folket har varit begravt i ett sinnligt förtryck sedan åminnes tider när denna befrielse släps lös blir det synd om de den djupa statens svans. Men tyvärr väntar svåra tider innan dess, mycket svåra tider. Så med detta i åtanke har det ingen som helst betydelse vem som blir statsminister för staten skall förstöras för NWO och allas helt öppna slaveri.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Kjell Holmsten
13 oktober 2018 kl 17:22

Det ligger mycket i vad du skriver Kjell!

Ulf ClaréusD
12 oktober 2018 kl 10:55

Som jag tidigare har hävdat blir Annie Lööf statsminister i den kriminella svenska Rosenbad-regimen. Sossarna vill ha en blocköverskridande regering med så många deltagande partier som möjligt, SD undantaget, förstås. M+S+C = 56%. Lägger vi till L+KD blir det ca 68.5%. Kvalificerad majoritet, alltså. (Mer än 66.67%).
Mellan S och M centrerar sig C. Stefan Löfven är ju en “stor” feminist, så nu när han har chansen att “lyfta fram” den första kvinnliga statsministern genom tiderna, kommer han inte missa chansen, även om det svider.
F ö har ju Ostkustens neocons redan pekat på Lööf: So go and get your gun, Annie!
SD med sina 17.5 % av rösterna kommer hamna i kylan, totalt. Liksom Sjöstedt-kommunisten? Mupparna får förmodligen vara med. Den nu pågående Media-hysterin med Klimat/Miljö-tjafs dygnet runt och blodröd jordglob i TV-Rapport, ger Mp frisedel och “välkommen in i Värmen”.
Den kommande December-överenskommelsen med FN om Migrationsavtalet, kräver en sammanhållning mellan landsförrädarna. Ty förräderiet saknar helt motstycke.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
12 oktober 2018 kl 12:14

Onekligen en intressant analys du gör Ulf. Dock tror jag inte att din namne Ulf Kristersson släpper greppet nu. Men det återstår att se.

Maja Dacke
Maja Dacke
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
12 oktober 2018 kl 22:14

Mp är väl redan inne i Stockholmsvärmen så …

Och Stockholm är ju Sverige eller hur?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Ulf Claréus
13 oktober 2018 kl 01:23

SD kommer gynnas enormt av att Lööf får bära hunduvudet för fortsatt DÖ-kaos, men inget har i sak förändrats. De allra flesta rösterna i valet var helt bortkastade, både på stora, såväl som på små partier (eftersom de små inte var motiverade att valsamverka). Valsamverkan hade varit en skräll givetvis. Men nu lyssnar politikerna ändå inte på 1,1 miljoner besvikna väljare som mobbas ut och sågas totalt. Det är förbluffande.

I en djup kris så kan detta leda till en revolution. Man kan inte fortsätta ignorera en så stor del av folket utan att det kan få mycket allvarliga konsekvenser, inkl. attentat. SD sitter däremot i guldstol. Ju längre den andra politikeradeln får regera åt amerikanska bankirer och mediemoguler, som vill skapa kaos i vårt land i profitens namn, desto mer kommer SD att växa.

Men en brasklapp! General Golan från Israel jämför Israels beteende med Hitelrtyskland, men SD verkar ÄNDÅ INTE ha tagit avstånd från Israels regims etniska rensningar. Varför inte då? Är SD i maskopi med samma sionistiska herrar på Bilderberggruppen som 7-klövern är? Jag skulle alls inte bli förvånad.

2:a världskriget var lukrativt för samma slags bankirer, som idag beträder Bilderberggruppens möten och “klappar om” de politiker som de vill placera vid rodret i syfte att skapa samma situation.

Mer om bankirerna som finansierade 2:a världskriget, av Oliver Stone. https://books.google.se/books?id=kv0QCgAAQBAJ&pg=PA45&lpg=PA45&dq=oliver+stone+The+Untold+History+Of+The+United+States+banks+Chase&source=bl&ots=BQCbbtzL4L&sig=HqR7wYRBhVwuyZtvZQRGCD99Ni8&hl=sv&sa=X&ved=0ahUKEwjU97vhqOXOAhXLlCwKHR6CAnsQ6AEIEzAA#v=onepage&q=oliver%20stone%20The%20Untold%20History%20Of%20The%20United%20States%20banks%20Chase&f=false

ZZ
ZZ
Gäst
11 oktober 2018 kl 23:35

A Lööv ska buras in för landsföräderi med senare dom för den sorten

Julius
Julius
Gäst
11 oktober 2018 kl 18:37

Jag tror att A.L. blir nästa statsminister.Enligt min uppfatning på Bilderbergsmöten de syslar inte med rådgivning istället de sysslar med order som ska verkställas, punkt slut.

Carina Agrell
Gäst
11 oktober 2018 kl 18:04

Några av huvudrollsinnehavarna i illusionsspektaklet är väl medvetna om var svaret på statsministerfrågan ska landa. Dessa leder processen och har mängder av alternativa handlingsplaner som leder till samma resultat oavsett hur de omedvetna aktörerna agerar. När många av oss sedan Bilderbergmötet 2017 bloggat om strategin, så är det förstås viktigt att försöka dölja den snörräta vägen och istället lägga ut snubbeltrådar, villospår och fintar. Till slut blir det ändå Annie Lööf även om det kommer att krävas ett nyval innan de kommer dit.

David
Gäst
11 oktober 2018 kl 16:49

Jag skulle kolla spelbolagens odds på Lööf som statsminister och upptäckte att det enda spelbolag som man kan spela på detta är Betfair som först hade det lägsta oddset på just Lööf (1.01) , men efter att jag börjat att sprida den informationen höjde de snabbt oddsen till 1.1, precis som de andra kandidaterna. Visste de något som inte vi vet? Sedan frågade jag ett annat spelbolag, Mr Green, om de kunde införa odds på valet av statsminister. Efter en dag fick jag svar att de hade gjort det, på grund av min förfrågan. Men uppenbarligen har de inte samma insider information eftersom de satte oddset 3,75 på Lööf, näst lägst efter Kristersson på 1.6. Så om det är i år de tänker sätta Lööf på posten som statsminister har ni alltså en unik möjlighet att tjäna en hacka innan Mr Green sänker oddset igen på order uppifrån! 🙂

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  David
11 oktober 2018 kl 17:52

Tack för tipset!

RMG49
RMG49
Gäst
11 oktober 2018 kl 16:13

Det är inte troligt, men skulle det bli så vore det en katastrof för landet. Jag skulle skämmas ögonen ur mig.

Sture B
Sture B
Gäst
11 oktober 2018 kl 15:58

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om rödtoppen blev statsminister efter att de politiska charaderna är avklarade. Sen tror jag Marcus Wallenberg är en kronisk deltagare och att han sitter i Bilderbergs styrkommitté.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Sture B
11 oktober 2018 kl 16:29

Jag delar din uppfattning Sture!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Sture B
18 oktober 2018 kl 16:00

Det skall bli spännande att följa ett av Jacob Wallenbergs uttalanden som kom idag. Nämligen – Lägg ner Bromma flygplats och satsa istället på Arlanda.

https://www.svd.se/wallenberg-lagg-ned-bromma–och-satsa-pa-arlanda

Om det nu är så att wallenbergsgruppen som troligen har ett stort inflytande i Bilderbergsgruppen har uttalat detta, så borde det i konsekvensens namn innebära att Bromma Flygplats faktiskt läggs ner.

Den som lever får se.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
19 oktober 2018 kl 03:07

Ska bli lite kul att se vad det blir av SEB:s inblandning i skattebedrägerierna på kontinenten. Investor äger ju 20,8 % av aktierna i SEB. Men tyvärr är det ju bara småtjuvar som hamnar på kåken och här kan man väl inte ens hoppas på öppen anstalt med gåslever/kaviarmeny. Men takterna sitter i sen de förskingrade Ivar Kreugers dödsbo och hans gamla bolag är väl fortfarande stommen i Wallenbergsfären.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Öystein Rönne
19 oktober 2018 kl 11:59

Regeringen har gett klartecken för att utreda Lundin Petroleums ordförande Ian Lundin och vd Alex Schneiter för grovt folkrättsbrott i Sudan kring millennieskiftet. Eftersom Carl Bildt satt i styrelsen för Lundin mellan 2000 och 2006 så borde han ingå i det åtalet och då får detta politiska dimensioner man kan spinna vidare på.

Om man sen enligt allas-lika-värde-principen jämför den folkrättskränkande fördrivningen av den sudanesiska befolkningen för olja med dess dito fördrivning av den svenska befolkningen av politiska skäl, så är det ju uppenbart att det även i Sverige sker ett pågående folkrättsbrott. Ur ett folkrättsbrottsperspektiv borde då Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven mm. utredas för sina brott mot den svenska befolkningen så att deras roll i hemliga Bilderbergmöten osv. kommer i ljuset. Eftersom Marcus Wallenberg är med och arrangerar dessa möten bör han också åtalas för sin ledande roll. Om Annie Lööf då inte blir statsminister kan hon ändå åtalas för stämpling till folkrättsbrott eftersom hon har deltagit i dylikt hemligt möte. För om hon fick chansen hade hon inte tvekat en sekund att fortsätta folkmordspolitiken av den svenska befolkningen.

Men då cancer inte är självsanerande ska man nog inte hoppas på för mycket ens när det gäller åtalet mot Lundin. När utredningsdimman har lättat får väl alla iblandade små tumörer en friande ryggdunk och sen fortsätter det nog som vanligt.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Sture B
20 oktober 2018 kl 11:31

Ett litet tillägg till alla de PK-tomtar som inte vill förstå. Fördrivningen måste inte vara av en geografisk karaktär utan den kan också ske via negativ särbehandling som driver bort människor från t.ex. arbets- och bostadsmarknad. Folkmord kan även ske som resultat av politiska beslut som resulterar i en underdimensionerad sjukvård där människor dör i köer och på överbelagda sjukvårdsinrättningar. Skapar man sen så dåliga livsbetingelser för gamla och sjuka så att de inte kan överleva har man fördrivit dem ur såväl existensen som historien.

Den feministiska svenska regeringen klassar i utländska krigshärdar systematisk våldtäkt som krigsbrott. Har man som feministisk regering tagit in en utländsk armé som begår systematiska våldtäkter av den egna befolkningen är man skyldig till krigsbrott “by proxy”.

Sen är “allas lika värde” en paradox där vissa tydligen är lite mer värda än andra medan andra är lite mindre värda än vissa och det här blir ju helt djävla ologiskt, om då alla ska vara lika mycket värda.

Birgitta
Birgitta
Gäst
11 oktober 2018 kl 14:20

Tänker på Harriet Larssons artikel om FN:s migrationsavtal” Global impact” som ska undertecknas den 10 dec. Annie Rööv verkar ha fått förhandsinformation om att Sverige ska ta emot en lejonpart av de 250 miljoner “hungriga afrikanska unga män”. Läste för några år sedan en EU-rapport om bl a framtida befolkningsutveckling. På en karta visades en kraftig pil som gick direkt från Afrika till Göteborg. Jag tror därför inte att det kommer att stanna på 30 miljoner migranter utan att det blir långt fler än de Annie har aviserat. Reinfeldt har ju uttalat sig om att det finns massor av plats i landet.
Annie som statsminister skulle bli en katastrof för landet.

Om hela landet ska leva av en grön ekonomi enligt centern så kan vi inte kapa våra skogar och använda våra åkrar till att härbärgera (och försörja) delar av Afrikas allt ökande tillväxt av ungdomar. Om så behöver vi redan nu planera för kyskhetsbälten för våra döttrar och nybyggnation av fängelseplatser.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Birgitta
11 oktober 2018 kl 17:35

Såg en video med Jüri Lina där han visade upp något EU-dokument med en prognos à 80 miljoner svenska medborgare, men jag har själv inte hittat det dokumentet. Dessvärre hinner jag nog själv gå ur tiden innan denna underbara utopi blir verklighet.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Sture B
12 oktober 2018 kl 14:40

Jag har hittat EU:s-vansinnes-dokument. Sidan 109 visar en tabell på ett tröskelvärde av densiteten för antalet invånare i Sverige à 80 miljoner. Dokumentet tycks vara skrivet i ett gravt psykostillstånd och det slår till och med Annie Lööfs villfarelser.

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Maja Dacke
Maja Dacke
Gäst
Reply to  Sture B
12 oktober 2018 kl 22:08

Något förvirrar …
Om Sverige 2025 bara ska ha kvar ca 4 milj invånare – alltså 6 milj måste bort på lika många år – hur snart ska dessa 80 milj (minus 4 milj) då fyllas på? Under 50-100 år?
Och hur ska det sargade landet kunna ta hand om alla dessa … alltmedan vi går mot permafrost och tillintetgjord kultur?
Kan någon svara på det?

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Maja Dacke
12 oktober 2018 kl 23:47

Du är nog inte ensam om att känna en viss förvirring. Sen vet jag inte vad man kan svara. Kanske de är sinnessjuka eller onda, eventuellt en kombo av båda. Men sen kan rapporten även vara en form av skrämselpropaganda för att Annie Lööfs 30 miljoner ska se ut som det bättre alternativet.

Vi kan trösta oss med att det svenska klimatet är på vår sida. När landet är fyllt till bredden och bidragen har sinat så kommer massan att flytta hem igen. För varför uppleva en afrikansk levnadsstandard i ett land där det är mörkt och kallt halva året. Dem av oss som överlever får helt enkelt bygga upp landet igen, fritt från cancerogent politikerpatrask.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Sture B
14 oktober 2018 kl 12:42

Tack för den rapporten. Intressant!

Jan Norberg
11 oktober 2018 kl 11:43

Kanonbra artikel Öystein, den fråga du ställer om Annie Lööf som vår näste Stasiminister är nog så befogad. Något man inte kunde tro när den diskussionen tog fart efter hennes besök vid Bilderberggruppens möte förra året.

Man skall emellertid aldrig underskatta sina politiska motståndare, och när det nu visar sig att det den svenska parlamentariska situationen efter valet blev den rysare som många förutspått så undrar åtminstone jag hur i hela fridens namn Bilderberggruppens strateger kunde förutse detta.

Eller var det en viss Reinfeldt som viskade i deras öron om hur man skulle lägga upp strategin??

Det är ju ingen hemlighet att denne historiens största landsförrädare (fullt i klass med Quisling) mer än gärna säljer ut sitt land på globalismens heliga altare.

På vilket sätt denne går sina herrars ärenden kan ju variera men det är helt klart att Bilderbergsgruppen inte själva kunnat iscensätta sin långsiktiga strategi utan benäget bistånd från svenskt initierat håll. De vilka man då sätter sina pengar på blir ju de politiker vilka tidigt deklarerat sin positiva syn på massinvällningen och dess konsekvenser.

Att vara helgarderad genom att bjuda in Stefan Rövén och Annie Lööv måste därför ses som ett ganska säkert spel där oddsen är goda för att också i fortsättningen kunna påverka svensk politik.

Personligen tror jag att Wallenberg, Reinfeldt och några fler varit Bilderberggruppen behjälpliga med att lägga upp sin strategi.

Landsförräderi skall alltid bestraffas med arkebusering, precis som man gjorde i Norge med Quisling.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Jan Norberg
11 oktober 2018 kl 12:38

Ja det skall bli spännande att se var Olf Kristersson landar i sin kamp för att bilda regering.

Att både Wallenberg och Reinfeldt har varit goda rådgivare till Bilderberggruppen är nog inte en särskilt djärv gissning. De har ju redan blivit rikt belönade för sitt “krattande i manegen”.

Dock tror jag att de denna gång bitit sig i svansen. Precis som så många andra av de destruktiva globalisterna.

Orsaken stavas alternativa medier.