Blir Annie Lööf Sveriges nästa statsminister?

publicerad 11 oktober 2018
- av NewsVoice
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2

DEBATT. Annie Lööf är kanske den politiker som har den största intentionen att sänka Sverige som nation genom massinvandring. Hon har 2011 på TV sagt att vi utan problem kan ta emot minst 30 miljoner invandrare till. Senare blev hon inbjuden till Bilderbergsgruppens möte 2017.

Text: Öystein Rönne

En ganska tydlig effekt av detta möte som diskuterats flitig, inte minst här på NewsVoice, är att flera av våra tidigare statsministrar har deltagit på ett Bilderberggruppsmöte strax innan de fått sina positioner. Detta skulle då innebära att Bilderberggruppen styr de nationer som deltar.


Nu ska det klarläggas att Annies uttalande om att ta emot 30 miljoner invandrare gjordes 2011, alltså sex år innan hon deltog på just Bildebergsgruppens möte 2017. Kanske var det ett listigt drag av Annie göra detta uttalande, och därmed få Bildeberggruppen att få upp ögonen på hennes intentioner, som förmodligen rimmar väl med gruppens destruktiva globalistiska planer.


Annie Lööfs uttalande är alltså inte ett resultat av Bilderbergsgruppens möte 2017, utan tvärtom pga hennes uttalande blev hon inbjuden till ett möte med en samling globalister som än så länge troligen haft ett stort inflytande på diverse länders utveckling och inriktning avseende inte minst massinvandringen.

Så klart vill hon ”få ut” att mångkultur i Sverige är en god idé och framtidsplan, och särskilt för henne själv. Hon tjänar riktigt bra och bor i Nacka, långt från No-go-zoner, eller som poliser väljer att kalla det ”särskilt utsatta områden”. Närmaste ”särskilt utsatt område” från hennes eget boende är 2,6 mil.

Någon flyktingförläggning finns heller inte i hennes närhet. Faktum är att det inte finns något flyktinggruppboende i hela Stockholms län i dagsläget. Även om många nu är avvecklade då den senaste chockvågen har lagt sig, har politikerna sett till att dessa hamnar i småstäder runt om i Sverige. Problemen trycks helt enkelt ut på kommunerna, och därmed de enskilda medborgarna.

Närmaste no-go-zon Husby, eller som polisen kallar det ”särskilt utsatt område”, ligger 26,8 km från Annie Lööfs bostad. Det är därför lätt för henne att säga att massinvandringen är av godo. Det är också typiskt för många andra politiker som vurmar för denna för Sverige destruktiva massinvandring. Ansvariga politiker för massinvandringen bor ofta eller alltid långt borta från de problem som genereras.

Härska genom att söndra

Globalisterna vill skapa oreda i de länder de bestämt sig för att ”styra”. Där de ser att det finns goda möjligheter att driva sin destruktiva agenda slår man till. Genom oreda kan man enklare styra utvecklingen dit man vill. Globalisterna har som sina verktyg de politiker de ”köpt” (som Reinfeldt och Borg) genom Bilderberggruppens möten på vilka de har deltagit.

På 2017 års möte finns tre svenskar, utöver Annie Lööf också oligarken Marcus Wallenberg samt Johanna Rosén, docent i materialfysik vid Linköpings universitet.

Sammanfattningsvis

Som ett svar på frågan i rubriken "Blir Annie Lööf Sveriges nästa statsminister?", nej, skulle Ulf Kristersson bilda en regering med Annie Lööf som stadsminister, vore det politiskt självmord för Moderaterna och Ulf Kristersson.

Om Kristersson inte kan liera sig med SD blir det med all sannolikhet nyval, vilket Jan Norberg klokt har förutspått. Vad detta resulterar i kan jag bara spekulera i, men min slutsats är att Moderaterna tillsammans med Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna bildar regering.

Text: Öystein Rönne

Relaterat

Det sker ingen rapportering från de årliga mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister, även om också företrädare för mediebranschen deltar. Hemlighetsfullheten kring gruppen har lett till att olika konspirationsteorier om gruppens inflytande på politik och näringsliv fått spridning.

Gruppens namn kommer från Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, där gruppen hade sitt första möte den 29 maj 1954 under värdskap av prins Bernhard av Nederländerna. Kända deltagare har varit Henry Kissinger, Romano Prodi, David Rockefeller och Bill Clinton.”