Brighteon.com ersätter Real.video – Mike Adams

1

Mike Adams mannen bakom Natural News och Health Ranger och många andra webbsajter skapade nyligen YouTube-konkurrenten Real.Video för att säkerställa en liberal press- och åsiktsfrihet på nätet. Idag meddelar Adams att kanalen byter namn till Brighteon.com som står för “bright” (upplyst) och “eon” tidsera.

Anledningen till namnbytet beror på att en juridisk rådgivare till Adams varnat för att Real.Video kan räkna med spendera upp till 5 miljoner kronor i rättegångskostnader inom de närmaste åren för att försvara namnet eftersom många andra företag redan använder ordet “real” i sina företagsnamn, produkter och varumärken. Risken är att Mike Adams förlorar processerna och även tappar domännamnet Real.Video.

Adams väljer att hellre satsa dessa pengar på sin egen verksamhet och för att lyfta Brighteon.com.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hasse
Hasse
Gäst
23 oktober 2018 kl 15:23

Skulle önska en knapp för var specifik videos trovärdighet istället för like och dislike knapp.
Säg en rullgardin med 0-100% truth.
Om man nu har med en dislike knapp önskar jag också att användarnamnet ska vara synligt + att en nödvändig kommentar om varför man gett filmen dislike ska ges. Samma sak ska gälla om någon ger videon ett värde på max 50% sanning.