Brighteon.com ersätter Real.video – Mike Adams

2
492

Mike Adams mannen bakom Natural News och Health Ranger och många andra webbsajter skapade nyligen YouTube-konkurrenten Real.Video för att säkerställa en liberal press- och åsiktsfrihet på nätet. Idag meddelar Adams att kanalen byter namn till Brighteon.com som står för “bright” (upplyst) och “eon” tidsera.

Anledningen till namnbytet beror på att en juridisk rådgivare till Adams varnat för att Real.Video kan räkna med spendera upp till 5 miljoner kronor i rättegångskostnader inom de närmaste åren för att försvara namnet eftersom många andra företag redan använder ordet “real” i sina företagsnamn, produkter och varumärken. Risken är att Mike Adams förlorar processerna och även tappar domännamnet Real.Video.

Adams väljer att hellre satsa dessa pengar på sin egen verksamhet och för att lyfta Brighteon.com.

Text: NewsVoice


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
30 oktober 2018 kl 00:58

Mike Adams, som hetsar och uppviglar mot demokrater i största allmänhet, tycker plötsligt att generaliseringar och spridande av hat mot hela grupper av människor är fel och censurerar därför från och med nu sådana yttryck mot judar.

Adams tar också ställning för Israel, tycker att de har rätt till det landområde som västmakternas marionettspelare självsvåldigt tog ifrån palestinierna 1948 och skänkte till det judiska folket.

Det är enligt honom inte okej att dra alla över en kam, eftersom de flesta är goda, men i samma mening kungör han att “leftisarna” i USA, som har blivit “lunatics”, “call everybody nazis, they call everybody nazis who isn´t a leftis”. Mike Adams idiotförklarar här fler än 100 miljoner amerikaner.

Han fortsätter med “this name calling and violent rethoric continues to be escalatet by the lunatic left and it´s a dangerous thing”. Att fortsätta kalla Trump-anhängare för nazister är enligt honom väldigt oansvarigt och farligt. Hans egen destruktiva retorik som ställer konservativa och demokrater mot varandra på ett oroväckande sätt tycker han dock uppenbarligen är helt oproblematisk.

Videon innehåller så mycket dubbelmoral att man kan undra om någon enda person går på det hela. Ibland verkar det som om Mike Adams vill testa hur mycket hyckleri han kan leverera utan att folk genomskådar honom.

Adams säger sig också älska mänskligheten och sträva efter att hela densamma, men har aldrig sagt ett kritiskt ord om vad Donald Trump och den nuvarande amerikanska administrationen sysslar med.

https://www.naturalnews.com/2018-10-29-brighteon-com-declares-video-platform-no-place-for-jew-haters.html

Hasse
Hasse
Gäst
23 oktober 2018 kl 15:23

Skulle önska en knapp för var specifik videos trovärdighet istället för like och dislike knapp.
Säg en rullgardin med 0-100% truth.
Om man nu har med en dislike knapp önskar jag också att användarnamnet ska vara synligt + att en nödvändig kommentar om varför man gett filmen dislike ska ges. Samma sak ska gälla om någon ger videon ett värde på max 50% sanning.