CNN: Twitter bannlyser även de som länkar till Infowars.com

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 26 oktober 2018
- NewsVoice redaktion
Alex Jones - Pressfoto: Infowars.com
Alex Jones - Pressfoto: Infowars.com
Alex Jones – Pressfoto: Infowars.com

Under veckan som gick tog Twitter ned 18 Twitterkonton som alla delade länkar till InfoWars.com, skriver CNN som fått det bekräftat från en talesperson från Twitter centralt. Tidigare har Twitter bekräftat att de tagit ned ytterligare fem konton som försökt hjälpa InfoWars. 

Talespersonen meddelade att kontona togs ner eftersom de hjälper Alex Jones verksamhet, grundaren till InfoWars.com. Jones pekas av CNN ut som konspirationsteoretiker och Infowars kallas för en marginaliserad högerkanal (“fringe right-wing media organization”).

Twitter verkar inte ha tagit hänsyn till om de länkar som postats på de stängda Twitterkontona egentligen brutit mot Twitters community-regler även om Twitter sig ha varnat kontohavarna för att de postat regelbrytande länkar.

NewsVoice skrev tidigare om att bla Facebook stängt ned Alex Jones och InfoWars konton efter att de påståtts ha brutit mot community-regler. Även CNN tog upp det.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Fulmedia tycks ha panik nu. De verkar ha förlorat greppet om folks trynen allt mer. Ignorera fungerar inte. Förtala fungerar inte. Censurera fungerar snart inte heller. Folk lämnar och bojkottar sociala medier och fulmedier som ägs av de censurerande fulmogulerna. Folket är på väg att vinna slaget mot den vilseledande fulmedian ägd av monopolkapitalet och det är verkligen på tiden.

    Det senaste om den påhittade fejkbombaren har släppts lös nu. Nu påstår CNN att den skyldige har hittats. Verkligen rekordfart. Tydligen en amerikan med ursprung i Amerikas urbefolkning som gillar Ku Klux Klan, liknar en lesbisk grovbyggd kvinna, har en van dekorerad med symboliskt hat mot allt inkl. CNN och är en Trump-supporter… OCH det här är ingen bluff … … påstår CNN och FBI… De brukar vara väääldigt trovärdiga, eller? 🙂

    Det hela är ungefär lika sjukt som att Hillary Clinton inte dömts för sin korruption av DNC än som bestal USA på rätt kandidat för demokraterna, nämligen Bernie Sanders. Att störta suveräna stater, göra affärer med folkmördande regimer och stödja terrorism är tyvärr inte olagligt så länge det sker utanför USA av amerikaner, eller likt CNN promota det, även om det givetvis är ungefär lika tossigt som den påhittade fejkbombaren.

    Att Demokraterna inte kan få ihop bättre och mer trovärdiga lögner tyder på låg intelligens, anser jag. I övrigt är väl Alex Jones ungefär lika trovärdig som Habi, d.v.s. drar en massa saker, till synes rakt ur rektum. Jones får alldeles för mycket uppmärksamhet, anser jag.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *