Steve McQueens Jeep auktioneras ut

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 oktober 2018
- NewsVoice redaktion
Steve McQueens Willys Jeep. Image Credit: Autoblog.com
Steve McQueens Willys Jeep. Image Credit: Autoblog.com
Steve McQueens Willys Jeep. Image Credit: Autoblog.com

TEKNIK. Den amerikanska skådespelaren Steve McQueen (50 år, 1930-1980) ägde en Willy Jeep årsmodell 1945 från andra världskriget. Den är nu till salu och den auktioneras ut av den ägare som i andra led köpte Jeepen efter McQueen bortgång. Det skriver Autoblog.

Steve McQueen - Photo credit: IMDb.com
Steve McQueen – Photo credit: IMDb.com
McQueen köpte Jeepen direkt från den amerikanska armén. Bilen finns just nu iEngland där den restaurerats till sitt ursprungliga skick. Bilen säljs med en certifikat som bekräftar äktheten om bilens ursprungliga ägare.

Bilen säjs på Silverstone Auctions den 10-11 november nära Birmingham. Priset beräknas hamna på mellan 105,00 och 131,000 amerikanska dollar.

Text: Dieseltrim Bilverkstad Bromma | Mediasamarbete med NewsVoice

IMDb.com om Steve McQueen: ”He was the ultra-cool male film star of the 1960s, and rose from a troubled youth spent in reform schools to being the world’s most popular actor. Over 25 years after his untimely death from mesothelioma in 1980, Steve McQueen is still considered hip and cool, and he endures as an icon of popular culture.”

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *