Steve McQueens Jeep auktioneras ut

0
238
Steve McQueens Willys Jeep. Image Credit: Autoblog.com
Steve McQueens Willys Jeep. Image Credit: Autoblog.com

TEKNIK. Den amerikanska skådespelaren Steve McQueen (50 år, 1930-1980) ägde en Willy Jeep årsmodell 1945 från andra världskriget. Den är nu till salu och den auktioneras ut av den ägare som i andra led köpte Jeepen efter McQueen bortgång. Det skriver Autoblog.

Steve McQueen - Photo credit: IMDb.com
Steve McQueen – Photo credit: IMDb.com
McQueen köpte Jeepen direkt från den amerikanska armén. Bilen finns just nu iEngland där den restaurerats till sitt ursprungliga skick. Bilen säljs med en certifikat som bekräftar äktheten om bilens ursprungliga ägare.

Bilen säjs på Silverstone Auctions den 10-11 november nära Birmingham. Priset beräknas hamna på mellan 105,00 och 131,000 amerikanska dollar.

Text: Dieseltrim Bilverkstad Bromma | Mediasamarbete med NewsVoice

IMDb.com om Steve McQueen: ”He was the ultra-cool male film star of the 1960s, and rose from a troubled youth spent in reform schools to being the world’s most popular actor. Over 25 years after his untimely death from mesothelioma in 1980, Steve McQueen is still considered hip and cool, and he endures as an icon of popular culture.”


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer