TV Helse samtalade med Jerry Angelini och Paul Stamets om svamparnas medicinska egenskaper

publicerad 18 oktober 2018
- TV Hälsa
Paul Stamets - Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse
Paul Stamets - Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse
Paul Stamets – Foto: Arnt-Olav Enger, TV Helse

Svampar får allt mer uppmärksamhet när det gäller de fantastiska egenskaper de har visat sig ha vid en mängd olika behandlingsformer. Diabetes, hjärt-kärlsjukdomar och cancer har i kombination med behandling med svampar och västerländsk medicin, gett goda resultat, enligt Jerry Angelini, kunskapsdirektör vid Host Defense i USA.

Text: Arnt-Olav Enger | Översättning:Madeleine Lidman | Redigering: Torbjörn Sassersson

Läkaren och svampentusiasten Geir Flatabø satte sig ner med Jerry Angelini och Paul Stamets för att prata om svampars egenskaper. I det första avsnittet samtalade de om svampars förhållanden i naturen. Den här gången är temat svampars medicinska egenskaper. Samtalen handlar om Chaga (Sprängticka), Lejonmanen (Igelkottstaggsvamp) och den Turkosa svansen (Sidenticka).

Läs mer


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Paul Stamets
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *