Annie Lööf allt närmare statsministerposten

publicerad 16 november 2018
- av Torbjörn Sassersson red.
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2
Annie Loof – Press photo: Center Prty, CC BY 2

Mycket tyder på att Annie Lööf (C) blir landets första kvinnliga statsminister. Hon har just fått sonderingsuppdraget och inom ramen för det finns chansen för henne att bli svensk statsledare. Lööf har även makten på sin sida och allt händer nu med god timing

Centerpartiets ledare Annie Lööf får sonderingsuppdraget för ett nytt försök att bilda regering. Det meddelade talmannen Andreas Norlén vid en pressträff på torsdagen.

“I sonderingsuppdraget ligger också ansvaret att ta på sig uppdraget som statsminister”, säger hon.

Annie Lööf kan alltså bli statsminister och om så sker kan hon även gå till historien som personen som byggde om hela Sveriges demografi rekordtid. Hon har redan sagt i direktsändning i TV att hon tror att Sverige kan ta in 30 miljoner ytterligare utlänningar.

Med facit i hand kan upp till 90% av dessa vara ickekristna (red anm).

Uppbackad

Bakom sig som kandidat till statsministerposten har hon Stefan Löfven som säger att det bästa vore att ge Annie Lööf möjlighet att sondera, enligt Aftonbladet.

Lööf var även inbjuden av Wallenberg för att delta på förra årets Bilderbergmöte. En historisk analys utförd av Kalle Hellberg visar att Bilderberggruppen verkar fungera som en veritabel rekryteringsmaskin för att tillsätta höga ministerposter runt om i Sverige.

Lööf har i dagarna på sitt Instagramkonto hyllat miljardären George Soros, känd som en av de mest drivna globalisterna i full färd med att från en överstatlig nivå bygga om hela länder för att de ska passa kapitalistiska och demografiska målsättningar.

Annie Lööf är även sedan förra året medlem i globalistorganet Trilaterala Kommissionen. Birger Schlaug (MP) och MaLou Lindholm skriver i debattartikeln: “Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om” i Expressen:

“Men baksidan visar något annat, något som hon uppenbarligen inte vill tala om, som få känner till och som innebär att hon rimligen bör vara diskvalificerad som såväl statsminister som utrikesminister. Att ens vara statsråd i en svensk regering kan ifrågasättas. Förra året blev nämligen Annie Lööf invald i Trilaterala Kommissionen.”

“Organisationen bildades för 45 år sedan av bland annat David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski.  Man ville samla “de bästa hjärnorna” i Västeuropa, Nordamerika och Japan för att dessa  “med ljus och ledning” skulle fungera som rådgivare för världens formella beslutsfattare. De främsta hjärnorna visade sig finnas hos främst företrädare för monetära intressen såsom transnationella bolag, finansiärer, banker och deras uppbackare i medievärlden.

Syftet är inte att värna vare sig demokrati eller demokratiska institutioner. Tvärtom. Att som aktiv partiledare låta sig väljas in i denna organisation pekar på extremt dåligt omdöme. Att sitta i en regering är ett förtroendeuppdrag från oss som bor i Sverige, syftet är att ta tillvara vårt intresse. Inte den globaliserade sentida kapitalismens intresse.”

Prognosen att Lööf blir statsminister har diskuterats livligt i de nya nätmedierna sedan 2017.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat