Annie Lööf allt närmare statsministerposten

publicerad 16 november 2018
- av Torbjörn Sassersson red.
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2
Annie Lööf - Pressfoto: Centerpartiet, CC BY 2
Annie Loof – Press photo: Center Prty, CC BY 2

Mycket tyder på att Annie Lööf (C) blir landets första kvinnliga statsminister. Hon har just fått sonderingsuppdraget och inom ramen för det finns chansen för henne att bli svensk statsledare. Lööf har även makten på sin sida och allt händer nu med god timing

Centerpartiets ledare Annie Lööf får sonderingsuppdraget för ett nytt försök att bilda regering. Det meddelade talmannen Andreas Norlén vid en pressträff på torsdagen.

“I sonderingsuppdraget ligger också ansvaret att ta på sig uppdraget som statsminister”, säger hon.

Annie Lööf kan alltså bli statsminister och om så sker kan hon även gå till historien som personen som byggde om hela Sveriges demografi rekordtid. Hon har redan sagt i direktsändning i TV att hon tror att Sverige kan ta in 30 miljoner ytterligare utlänningar.

Med facit i hand kan upp till 90% av dessa vara ickekristna (red anm).

Uppbackad

Bakom sig som kandidat till statsministerposten har hon Stefan Löfven som säger att det bästa vore att ge Annie Lööf möjlighet att sondera, enligt Aftonbladet.

Lööf var även inbjuden av Wallenberg för att delta på förra årets Bilderbergmöte. En historisk analys utförd av Kalle Hellberg visar att Bilderberggruppen verkar fungera som en veritabel rekryteringsmaskin för att tillsätta höga ministerposter runt om i Sverige.

Lööf har i dagarna på sitt Instagramkonto hyllat miljardären George Soros, känd som en av de mest drivna globalisterna i full färd med att från en överstatlig nivå bygga om hela länder för att de ska passa kapitalistiska och demografiska målsättningar.

Annie Lööf är även sedan förra året medlem i globalistorganet Trilaterala Kommissionen. Birger Schlaug (MP) och MaLou Lindholm skriver i debattartikeln: “Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om” i Expressen:

“Men baksidan visar något annat, något som hon uppenbarligen inte vill tala om, som få känner till och som innebär att hon rimligen bör vara diskvalificerad som såväl statsminister som utrikesminister. Att ens vara statsråd i en svensk regering kan ifrågasättas. Förra året blev nämligen Annie Lööf invald i Trilaterala Kommissionen.”

“Organisationen bildades för 45 år sedan av bland annat David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski.  Man ville samla “de bästa hjärnorna” i Västeuropa, Nordamerika och Japan för att dessa  “med ljus och ledning” skulle fungera som rådgivare för världens formella beslutsfattare. De främsta hjärnorna visade sig finnas hos främst företrädare för monetära intressen såsom transnationella bolag, finansiärer, banker och deras uppbackare i medievärlden.

Syftet är inte att värna vare sig demokrati eller demokratiska institutioner. Tvärtom. Att som aktiv partiledare låta sig väljas in i denna organisation pekar på extremt dåligt omdöme. Att sitta i en regering är ett förtroendeuppdrag från oss som bor i Sverige, syftet är att ta tillvara vårt intresse. Inte den globaliserade sentida kapitalismens intresse.”

Prognosen att Lööf blir statsminister har diskuterats livligt i de nya nätmedierna sedan 2017.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Annia Lööf
 • Det är så det fungerar, man väljer helst imbecilla, som dock har tillräckligt med egon att vilja komma fram , de imbecilla går lättare att styra och är ofarliga för dem som styr. Man behöver bara läsa hur det gick för H. Clinton hon var lika säkert att hon skulle blir president och hade tagit emot gott om pengar att hjälpas i sadeln. Som genom ett under blev hon inte det, kanske vi få också se ett under här i detta land för de flesta har vare sig kunskap eller intresse av att veta, först när ekonomin kraschar och de flesta blir slavar kommer de att vakna, men i inövat reaktion kommer man att skylla på någon annan.

 • “Man ville samla “de bästa hjärnorna” i Västeuropa, Nordamerika och Japan för att dessa “med ljus och ledning” skulle fungera som rådgivare för världens formella beslutsfattare.”

  Inte ens Annie Lööfs mor skulle väl anse att Annie tillhör “de bästa hjärnorna” – hennes betyg från juristutbildningen säger typ att hon fick gå om två år… Man skulle kunna förklara Annies hållning i migrations- integrations- och Sverigefrågorna med att hon är imbecill (något hon med all önskvärd tydlighet visade i Skavlan på TV i avsnittet med professor Jordan B Peterson) i annat fall är hon genomkorrupt vilket hon visat genom sitt medlemskap i Trilaterala kommissionen och hennes hyllning av George Soros på sociala medier. Jag tror hon är både och…

 • Som jag upplever det så har Bilderberg gruppen varit rekryteringsmaskin nummer ett för de länder som nu öppnar sina hjärtan världen över. Vad vi sett under en lång tid är bara ett barnsligt regisserat skådespel som avser att föra folket bakom ljuset. Med 30 miljoner mer och ökad kriminalitet så kommer slutet att komma fort och det kanske är det bästa för oss alla.

  • Och löv som vissnar och faller…

   Jag tror att de har börjat att vissna för de skymmer inte längre de verkliga maktorganen så bra som de tidigare gjort.

  • Rolf Löfgren du har med denna video prickat helt rätt, jag tar av mig kepsen för en klockren analys.

   Tack Rolf!!

   Bengt Ericson borde ges möjlighet att komma till tals i den breda debatten om våra korrupta politikers ageranden.

 • Qui Bono ? frågan är,för för folket blir inte alls bra då menar jag svenska folket inte migranterna som dränerar Sveriges livskraft och ekonomi. Utmärkt artikel Torbjörn.Som jag tidigare skrev blir A.L. statminister då blir dax att börja packa och flytta eftersom vi är hjälplösa mot alla dessa landsförrädare till politiker och kan inte rädda Sverige att gå under. Mycket sorgligt.

 • Hela valet var ju riggat att annie lööf skulle bli statsminister var redan bestämt innan valet av Wallenberg och Bildt.Det vi ser nu är bara ett spel.

 • Håller med om att demokratin försvunnit från Sverige som numera borde heta absurdistan. Med Annie som statsminister går vi i konkurs på nolltid. Sedan kan utrotningsläger placeras i kapsejsade öken.

 • Jag postade helt nyligen ett (helt oskyldigt) svar till “anonymous”, men som förpassades till the void of the cyberspace!
  Jag skrev att mellan slutet av 1978 och i ett drygt år bildade Ola Ullsten en ensam Fp-regering. Fp hade 39 mandat av riksdagens alla 349. I procent 11.17.
  Intet nytt under stjärnorna, alltså!

 • Demokrati? Nej feminism och kvinnlig rösträtt har styrt in männen och valboskapen i boljsevikisk anda i en sionistisk demokratur.

 • Bilderberg Annie…. Den korrupta eliten har enorm makt när dem kan styra så Annie kan bli statsminister. Man får hoppas riksdagsledamöter går emot den korrupta elitens agenda.
  Vi – medborgare – måste kräva transparens, skuldfria pengar och meritokrati! Vi måste inse att BIS, CFR, Bilderberg, Trilaterala Komissionen och liknande driver totalitära agendor.
  Grunden som styr vårt samhälle – pengar – skapas och kontrolleras av dem (privata aktörer). Vill vi ha det så?

  • Medlemslista Trilaterala Kommissionen (Annie Lööf är medlem): http://trilateral.org/page/7/membership

   Om Trilaterala Kommissionen:

   “The Trilateral Commission is a non-governmental, policy-oriented forum that brings together leaders in their individual capacity from the worlds of business, government, academia, press and media, as well as civil society. The Commission offers a global platform for open dialogue, reaching out to those with different views and engaging with decision makers from around the world with the aim of finding solutions to the great geopolitical, economic and social challenges of our time.”

   Hade deras mål varit att göra det bättre för alla så hade dem förespråkat skuldfria och räntefria pengar framför dagens privata skuldbaserade (som satt världen i skuld som är obetalbar)…
   Amerika byggdes på och krig utkämpades för att skapa skuldfria offentliga pengar. Lincoln, JFK, Garfield, Jackson med flera var för statliga skuldfria pengar.

   Annie pratar gott om Soros oxå som är en globalist vars intresse inte ligger i att gemene man har det bra. För igen, då hade han förespråkat t.ex. Chicago Planen (se IMFs hemsida).

   Sprid ordet! Vi måste få styrande politiker som vill hjälpa främst gemene man (speciellt våra äldre, sjuka och unga, men även alla arbetare) och inte stora globala intressen..

 • Med mer eller mindre hemligt stöd av den globala storfinansen som även styr bakom våra kulisser kan det vara svårt att inte bli statsminister. “Another twofaced traitor”, quisling, tycker jag att hon är med det samarbetet som de flesta Svenskar inte ens vet vad det är. Stackars Sverige. När blir shahiralagarna, hedersmord, kvinnor uttan rätt och halshuggning accepterad i det nya Lövistiska samhället vi är på väg till med dessa två Löv? ISIS måste vara själaglada med det tilltänkta styret och Soros får tillfälle att låna ut ytterligar miljarder till det sjunkande Svenska f.d. Vikingaskeppet. Suck, dubbelsuck.

 • Det som redaktör Torbjörn Sassersson så riktigt säger ovan, är ju i själva verket en bekräftelse på att Sverige absolut inte är en demokrati, som de flesta svenskar inbillar sig. Vi blev en bolsjevik-diktatur när 9/11 inträffade. En diktaturs främsta kännetecken är att det fria informationsflödet är strypt. Maktens förvrängda budskap till förmån för svensk Elit och västerländska Oligarker, ofta kallad för Fake News, har vi nu fått känna av in i benmärgen, i dryga 17 år. Betrakta MSM, inklusive SR och SVT, samt förstås politiker och allsköns Överhet med deras godkännande av “den officiella amerikanska förklaringen” till 9/11, den som lägger hela skuldbördan på Osama bin Laden och hans 19 muslimska flygplanskapare. Denna urbota dumma och lögnaktiga utsaga har för länge sedan placerats i sagornas, tomtarnas och trollens värld av duktiga och kunniga personer i “internet-kommunen”. Alltså de personer som krossat den Anglo-Sionistiska, djupt omoraliska tramset till förklaring. Den som falskeligen pekar ut en oskyldig stat, för att sedan invadera och ockupera den, får alltså stöd av den svenska statsmakten. Det är KRIMINELLT att skydda kriminell verksamhet samt att binda upp det svenska folket vid lögnerna.

  • Visst är det som du säger, var är demokratin? Detta är något för den svenska befolkningen att tänka på. Iaf alla de som inte röstat på Centern.

 • Ja du Torbjörn, det vore en veritabel internationell förstasidesnyhet om den partiledare som sålt ut/ätit upp det egna landet skulle bli statsminister. Samtidigt skickar det en tydlig signal till hela jordens ekonomiska lycksökare och brotslingar att söka sig till Sverige. Här är allt möjligt. Smörgåsbordet är uppdukat!

  Priset får bl.a. sveriges pensionärer, sjuka, och egna bostadslösa betala. Sannolikt går vi i så fall i ännu snabbare takt gå mot ett inbördeskrig som troligen skulle leda till att ännu fler svenskar emigrarar från Sverige.

  Kanske borde Nobelstiftelsen i så fall instifta ett nytt pris: Nobelpriset i nationell destruktion och landsförräderi!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *