Kroppsspråksanalys av Apples VD, Tim Cook visar att konsumenten är underordnad Apples intressen

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 1 december 2018
- Torbjörn Sassersson
Tim Cook - Foto: Vice News Tonight HBO

Mandy O’Brien som ligger bakom den populära sajten Bombards Body Language analyserar kroppsspråket hos Apples VD, Tim Cook. 

O’Brien analyserar människors kroppssignaler för att uttyda om människor ljuger eller talar sanning. Denna analys söker svar på frågor om det går att se om Tim Cook talar sanning om vad Cook anser om myndighetsregleringar, statens roll och om Apple i realiteten respekterar din integritet.

O’Brien finner flera exempel på att Tim Cook sannolikt undanhåller en del sanningar om hur Apple egentligen betraktar konsumenten och hur metadata hanteras. Det finns anledning att misstänka att Apple underordnat konsumenterna i relation till Apples egna intressen och myndigheternas regleringar som begränsar Apple.

Eftersom YouTube stängde Mandy O’Briens kanal av oklar anledning har O’Brien utvecklat sin verksamhet på andra plattformar. Däremot förekommer hennes analyser på kanalen  Body Language Ghost på YouTube så länge som den tillåts existera där.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild: Tim Cook – Foto: Vice News Tonight HBO

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq