Kroppsspråksanalys av Apples VD, Tim Cook visar att konsumenten är underordnad Apples intressen

publicerad 1 december 2018
- av Torbjörn Sassersson red.
Tim Cook - Foto: Vice News Tonight HBO

Mandy O’Brien som ligger bakom den populära sajten Bombards Body Language analyserar kroppsspråket hos Apples VD, Tim Cook. 

O’Brien analyserar människors kroppssignaler för att uttyda om människor ljuger eller talar sanning. Denna analys söker svar på frågor om det går att se om Tim Cook talar sanning om vad Cook anser om myndighetsregleringar, statens roll och om Apple i realiteten respekterar din integritet.

O’Brien finner flera exempel på att Tim Cook sannolikt undanhåller en del sanningar om hur Apple egentligen betraktar konsumenten och hur metadata hanteras. Det finns anledning att misstänka att Apple underordnat konsumenterna i relation till Apples egna intressen och myndigheternas regleringar som begränsar Apple.

Eftersom YouTube stängde Mandy O’Briens kanal av oklar anledning har O’Brien utvecklat sin verksamhet på andra plattformar. Däremot förekommer hennes analyser på kanalen  Body Language Ghost på YouTube så länge som den tillåts existera där.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild: Tim Cook – Foto: Vice News Tonight HBO

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Uppenbart är att självaste Sassersson drabbats av den försiktighet, ja t.om. rädsla som förstärks när man timme efter timme sitter mitt inne i påverkande e.m fält för att hantera de digitala verktygen.
  Annars hade det varit en självklarhet för Torbjörn att publicera denna artikel igår på Newsvoice:
  https://nyadagbladet.se/kultur/40-ar-med-aids/ Den 1 december var nämligen Världsaidsdagen.
  Där används statistiken på ett sanningssökande sätt för att slå fast förra århundadets värsta brott mot mänskligheten.
  Detta århundrades värsta brott mot mänskligheten kan komma att inkludera de tekniska landvinningar som gjorts med IT-teknik, nu utvecklat mot AI. Då är det förment av dig Leif att kalla Mona ovan för olyckskorp. De tidiga varningar hon och många andra sände ut börjar nu stå klart för de flesta, att de var relevanta – mobilanvändandet ger idag kraftiga utslag på cancerincidensen. Speciellt för de former där tumören utvecklas i mobilens närhet: Sköldkörtel, hörselnerv och hjärna.
  En alldeles färsk artikel i Medicinsk Access säger detsamma.
  Ingemar Ljungqvist, Dr Sc

   • Då hade jag fel om det med rädslan. Det var förvirringen som gjorde sig gällande istället. Det blir man också om man omger sig av artificiella elektro-magnetiska fält. Man “missar” inte globalisternas värsta övergrepp på mänskligheten med över 20 miljoner dödade.
    Men du är förlåten Torbjörn med dessa dina rader.
    Ingemar Ljungqvist, Dr Sc

 • Själv har jag arbetat som insider många gånger i amerikanska företag, och jag kan bara bekräfta att artikeln är korrekt. Överhuvudtaget betraktar man ”kunderna” som besvärliga komponenter i vinstmaskinen man helst skulle vilja vara utan. Apple, och många andra företag – även svenska, fungerar så att man utvecklar något, och sedan skall kunden med hype, hjärntvätt och ”mördande reklam” helst påtvingas det och göras psykologiskt beroende av det. Ett typiskt exempel är diamanter. I realiteten en totalt värdelös sten som inte ens är vacker jämfört med en Zirkonia som kostar en mikro-bråkdel. Vad som är intressant är att i Kina är folk betydligt mer immuna mot skitsnack och hype. Amerikanarna arbetar med Push, medan kinesiska företag arbetar med Pull. Vilka behov har ni, hur kan vi fixa det. Har någon försökt kommunicera med Apple eller Google. Glöm det. Med Xiaomi, Huawei eller Tencent (QQ, WeChat) fungerar det utmärkt. Det är därför dom är så framgångsrika, kunderna blir en del av företaget, och det är därför Trump på uppdrag av USA’s teknologi industri försöker stoppa Huawei, med den falska och klena ursäkten ”säkerhet”. Hur många gånger har jag hört högre chefer i amerikanska företag säga, ”Konkurrens är utmärkt – så länge vi kan kontrollera den.”

 • Mikrovågsstrålning från trådlös teknik främjar åldrande genom bildande av fria radikaler/oxidativ stress. Tim Cook är 58 år….Mikrovågsstrålningen från Apples produkter orsakar också cancer. Steve Jobs, Apples grundare och tidigare Vd dog 57 år gammal i cancer. Steve Jobs lanserade även Ipaden som Apple lyckats genom smart marknadsföring och andra metoder prångla på de flesta barn över hela världen och även övertyga svenska politiker om att denna mikrovågsstrålande produkt ska så många barn som möjligt tvingas använda i skolan. Men Steve Jobs gav inte sina egna barn en Ipad – vad visste han som inte alla andra föräldrar fått veta?
  Det finna många fler och ännu värre saker som Apple döljer för sina konsumenter än hur data behandlas, nämligen att produkterna sänder ut skadlig strålning som skadar hjärnan och våra cellers funktion och att de därför borde märkas med varningstexter precis som på cigarettpaketen: MOBILSTRÅLNING DÖDAR, eller MOBILSTRÅLNING ORSAKAR CANCER etc.
  Men Apple och de övriga bolagen gör allt för att konsumenterna inte ska få veta sanningen, de drar via sin lobbyorganisation CTIA de kommuner som vill införa enkla varningstexter inför domstolar och mutar sig fram vilket Kaliforniens nuvarande guvernör och fd borgmästaren i San Fransisco Gavin Newsom berättar om i dokumentären Mobilize: “DE KÖPER TYSTNAD, DE KÖPER APATI, DE KÖPER POLITIKER” https://vimeo.com/ondemand/mobilizevod
  ps: världens mest uttråkade journalist som lyssnade till Apples Vd?

  • Med all strålning vi utsätts för, konstigt att vi inte alla är avlidna för länge sedan. Olyckskorpar har kraxat den visan sedan väldigt länge, men ännu har ingen genuint lyckats påvisa något, eller motsatsen, trots att det finns hela bibliotek med ”forskning” där man börjat med slutresultatet och med komplicerade resonemang och språkliga kullerbyttor försöker ”bevisa” det man började med. Däremot vet vi att vissa fåtal människor har något som liknar en allergi mot elektromagnetiskt strålning, försvinner strålningen försvinner symptomen. Välden svämmar över av konspirationsteorier om strålning, och att nämna den utomjordiska elektromagnetiska strålning vi utsätts för dagligen anses i dom kretsarna synnerligen oförskämt. Visst spektrum av den strålningen kalla vi solljus.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *