YouTube tog ned Bombards Body Language – [Misstag enligt YouTube]

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 februari 2018
- NewsVoice redaktion
Mandy på Bombards Body Language Mandy - Selfie

Mandy som sedan några år drivit den mycket populära kanalen Bombards Body Language på YouTube – som gör analyser av kroppsspråk, fick sitt konto raderat den 25 februari med motiveringen: “Kontot har avslutats på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för mötesplatsen.”

Text: NewsVoice | Uppdatering kl 11:16, 1 mars: Bombards kanal är åter online, men flera videos saknas. Se kommentarsfältet nedan. Bloomberg förklarar. / Red

NewsVoice har publicerat flera artiklar om hennes videos. YouTube började runt den 21-22 februari att lägga sig i vad Mandy publicerade. Hon blev anklagad för att hennes videos utgör “hate speech”, något som hon bestämt dementerar.

“I can not post anything on youtube for 2 weeks. They have accused me of one hate speech and in another cyber bulling. I will be posting but it will be vimeo. and bitchute.” – Mandy, 22 februari

Mandy har attraherat flera 100,000 följare som vill se hennes psykologiska analyser av hur politiker, beslutsfattare och andra högt uppsatta personer drar valser för allmänheten.

NewsVoice konstaterar att flera nyhetskanaler och ledande röster senaste dagarna varnar för att deras kanaler riskerar att tas ned helt. Två exempel är Alex Jones med InfoWars och Mike Adams med NaturalNews. Jones tar upp några exempel på bannade videos. Adams meddelar att han avser att starta sin egen videotjänst av typen YouTube.

Mandy på Bombards Body Language har snabbt börjat bygga upp sin nätnärvaro på nya kanaler. Hon rekommenderar alla att inte göra sig beroende av endast en plattform.

Video: The Maestro Way


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Kan meddela att NaturalNews är borttagen från YT igen. Antagligen som en del i Alphabets drev mot systemkritiker vilket pågår just nu. Bombard är också en systemkritiker. Det märker man om man tittar på hennes videor. Addams har dock andra kanaler bl.a. på Vimeo och så sin egen sida naturalnews dot com.

  http://www.vimeo.com/healthranger

 • Kan meddela att NaturalNews är borttagen från YT igen. Antagligen som en del i Alphabets drev mot systemkritiker vilket pågår just nu. Bombard är också en systemkritiker. Det märker man om man tittar på hennes videor. Addams har dock andra kanaler bl.a. på Vimeo och så sin egen sida naturalnews dot com.

  http://www.vimeo.com/healthranger

 • @ Martin Gustavsson, du skrev:
  “D.v.s. att hyra en domän och få ett tillhörande e-postkonto hos dem. Någon med ett bättre förslag?”

  Mitt val: One.com

 • Det är inte sant att Youtube har pudlat om felaktigt borttagna kanaler, de har återställd några men inte de de tongivande och stora. De har inte återställts. De säger en sak och gör något annat. De kanaler som skriver om alla konstigheter vid alla skjutningar i skolor och LasVegas lever på nåder om de finns kvar.

 • @ Martin Gustavsson, du skrev:
  “D.v.s. att hyra en domän och få ett tillhörande e-postkonto hos dem. Någon med ett bättre förslag?”

  Mitt val: One.com

 • Det är inte sant att Youtube har pudlat om felaktigt borttagna kanaler, de har återställd några men inte de de tongivande och stora. De har inte återställts. De säger en sak och gör något annat. De kanaler som skriver om alla konstigheter vid alla skjutningar i skolor och LasVegas lever på nåder om de finns kvar.

 • NewsVoice har tidigare rapporterat om “misstag” och medvetna insatser som tagit bort sökträffar permanent eller tillfälligt. Ett exempel: Google mot NaturalNews.

  Google svartlistade alla sökträffar för NaturalNews
  https://newsvoice.se/2017/02/23/google-svartlistade-alla-soktraffar-pa-naturalnews-com/

  NaturalNews.com back on Google – Mike Adams tackar alla för stöd utom InfoWars
  https://newsvoice.se/2017/03/03/naturalnews-com-back-online/

 • Klok idé Martin.

  Jag kan också rekommendera Banhof. De tar integriteten på allvar. Saxat ur deras vision som finns på deras hemsida banhof.se:
  “Bahnhof sätter människan i centrum. Vi värnar om individen och friheten på nätet. Strategiskt är våra kärnvärden nätneutralitet, kommunikationsfrihet och rätten till ett privatliv. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor.”

 • Jag tror vi är på väg att vinna.

  När monopolkapitalets fulmedier sprider lögner dygnet runt, förvanskar, förtiger, nekar dementier och drevar mot goda människor så är det ingen som stänger ner dem, fastän vi med mycket goda evidens visar hur de missköter sitt egentliga tilltänkta uppdrag, d.v.s. att förmedla verkligheten som den är.

  Varför stänger inte staten ner dem? Naturligtvis för att det inte är olagligt att göra allt det där i brottsbalken. De lever på sina lögner och skapade konflikter. DEt är omoraliskt och klandervärt, men det är inte olagligt.

  Så vad ska monopolkapitalet då ta sig till när folket inser detta och lämnar dem för bättre alternativ som ex. Newsvoice? De kommer givetvis försöka stänga ner de som säger sanningen om dem. Var kan de göra det? På sina egna plattformar naturligtvis.

  Detta kommer sannolikt inte enbart gälla Facebook lille Goebbles i Stockholm som stängde ned Newsvoice, eller Youtube, men sannolikt även fler saker, säkert sociala medier, men kanske t.o.m. vår kommunikation via e-post genom ex. Gmail, Yahoo och Hotmail etc.?

  Vad är motmedlet? Förmodligen är det att ha sitt e-post-konto hos en ägare som man litar på. Själv funderar jag på om WordPress.org kan vara rätt ställe eftersom de är rekommenderade av FSF och är GPL, precis som Linux och Firefox.

  D.v.s. att hyra en domän och få ett tillhörande e-postkonto hos dem. Någon med ett bättre förslag?

 • NewsVoice har tidigare rapporterat om “misstag” och medvetna insatser som tagit bort sökträffar permanent eller tillfälligt. Ett exempel: Google mot NaturalNews.

  Google svartlistade alla sökträffar för NaturalNews
  https://newsvoice.se/2017/02/23/google-svartlistade-alla-soktraffar-pa-naturalnews-com/

  NaturalNews.com back on Google – Mike Adams tackar alla för stöd utom InfoWars
  https://newsvoice.se/2017/03/03/naturalnews-com-back-online/

 • YouTube meddelar att det var ett misstag att ta ned kanaler av typen Bombards Body Language (BBL) YouTube-kanal. Problemet är att BBL inte är right wing. BBL är endast en kanal som ägnar sig åt att analysera kroppsspråk.

  “Social media giant Youtube admitted Wednesday that its new “moderators” inadvertently removed multiple “right-wing channels” after testing new methods to reduce harmful content on the video-sharing platform.”

  YouTube’s new moderators, brought in to spot fake, misleading and extreme videos, stumbled in one of their first major tests, mistakenly removing some clips and channels in the midst of a nationwide debate on gun control,” reports Bloomberg.

  YouTube’s New Moderators Mistakenly Pull Right-Wing Channels
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-28/youtube-s-new-moderators-mistakenly-pull-right-wing-channels

 • Klok idé Martin.

  Jag kan också rekommendera Banhof. De tar integriteten på allvar. Saxat ur deras vision som finns på deras hemsida banhof.se:
  “Bahnhof sätter människan i centrum. Vi värnar om individen och friheten på nätet. Strategiskt är våra kärnvärden nätneutralitet, kommunikationsfrihet och rätten till ett privatliv. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor.”

 • Youtube håller på att rensa ut alla kanaler som kritiserar makthavarna och de som tillhör “The Deep State”. Flera kanaler som gjort omfattande undersökningar om skjutningarna i Las Vegas och den korrupta polisen där med Joe Lombardo i spetsen har fått sina kanaler raderade eller är på väg att tas tas ner. Den senaste är Blackstone Intelligence med Jake Morphonios som hade över 130 tusen följare. Den kanalen håller på att raderas just nu.
  Bakom de “strikes” som Youtube delar ut ligger inhyrda företag som startats av och stöds George Soros, en person som driver New World Order.
  https://www.youtube.com/watch?v=RdCGgjaBO-E

 • Jag tror vi är på väg att vinna.

  När monopolkapitalets fulmedier sprider lögner dygnet runt, förvanskar, förtiger, nekar dementier och drevar mot goda människor så är det ingen som stänger ner dem, fastän vi med mycket goda evidens visar hur de missköter sitt egentliga tilltänkta uppdrag, d.v.s. att förmedla verkligheten som den är.

  Varför stänger inte staten ner dem? Naturligtvis för att det inte är olagligt att göra allt det där i brottsbalken. De lever på sina lögner och skapade konflikter. DEt är omoraliskt och klandervärt, men det är inte olagligt.

  Så vad ska monopolkapitalet då ta sig till när folket inser detta och lämnar dem för bättre alternativ som ex. Newsvoice? De kommer givetvis försöka stänga ner de som säger sanningen om dem. Var kan de göra det? På sina egna plattformar naturligtvis.

  Detta kommer sannolikt inte enbart gälla Facebook lille Goebbles i Stockholm som stängde ned Newsvoice, eller Youtube, men sannolikt även fler saker, säkert sociala medier, men kanske t.o.m. vår kommunikation via e-post genom ex. Gmail, Yahoo och Hotmail etc.?

  Vad är motmedlet? Förmodligen är det att ha sitt e-post-konto hos en ägare som man litar på. Själv funderar jag på om WordPress.org kan vara rätt ställe eftersom de är rekommenderade av FSF och är GPL, precis som Linux och Firefox.

  D.v.s. att hyra en domän och få ett tillhörande e-postkonto hos dem. Någon med ett bättre förslag?

 • Lek med tanken om vi haft det omvända förfarandet att staten ägde all media och kontrollerade nyhetsflödet totalt och näringslivet beklagade sig över att de inte har några försäljningskanaler, vad vid staten du säger: “Vad gnäller ni över? Ni har ju Youtube”.

 • YouTube meddelar att det var ett misstag att ta ned kanaler av typen Bombards Body Language (BBL) YouTube-kanal. Problemet är att BBL inte är right wing. BBL är endast en kanal som ägnar sig åt att analysera kroppsspråk.

  “Social media giant Youtube admitted Wednesday that its new “moderators” inadvertently removed multiple “right-wing channels” after testing new methods to reduce harmful content on the video-sharing platform.”

  YouTube’s new moderators, brought in to spot fake, misleading and extreme videos, stumbled in one of their first major tests, mistakenly removing some clips and channels in the midst of a nationwide debate on gun control,” reports Bloomberg.

  YouTube’s New Moderators Mistakenly Pull Right-Wing Channels
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-28/youtube-s-new-moderators-mistakenly-pull-right-wing-channels

 • Youtube håller på att rensa ut alla kanaler som kritiserar makthavarna och de som tillhör “The Deep State”. Flera kanaler som gjort omfattande undersökningar om skjutningarna i Las Vegas och den korrupta polisen där med Joe Lombardo i spetsen har fått sina kanaler raderade eller är på väg att tas tas ner. Den senaste är Blackstone Intelligence med Jake Morphonios som hade över 130 tusen följare. Den kanalen håller på att raderas just nu.
  Bakom de “strikes” som Youtube delar ut ligger inhyrda företag som startats av och stöds George Soros, en person som driver New World Order.
  https://www.youtube.com/watch?v=RdCGgjaBO-E

 • Lek med tanken om vi haft det omvända förfarandet att staten ägde all media och kontrollerade nyhetsflödet totalt och näringslivet beklagade sig över att de inte har några försäljningskanaler, vad vid staten du säger: “Vad gnäller ni över? Ni har ju Youtube”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *