Martin Armstrong: False Flags används för makt och kontroll

publicerad 20 december 2018
- Pia Hellertz
Martin Armstrong (2017) - Eget arbete
Martin Armstrong (2017) - Eget arbete

Historiskt använde Hitler 1933 en mycket känd händelse som blev ursprunget till begreppet false flag [1] för att förstärka sin makt. Den tyska falska flaggan som användes av Hitler blev känt som Riksdagshusbranden Reichstag Fire.

Text: Martin Armstrong, “The use of false flags to increase power” | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr. | Korrekturläsning: NewsVoice

Hitler hade ett problem. Han vann mindre än 35% vid omröstningen. Riksdagshusbranden var en anlagd mordbrand, en attack mot det tyska parlamentet i Berlin den 27 februari 1933, en månad efter det att Adolf Hitler svurits in som Tysklands kansler.

Hitlers regering hävdade att branden var anlagd av kommunister eftersom den tyska revolutionen år 1918 som installerade Weimar-republiken och resulterade i hyperinflation var en kommunistisk rörelse som till och med krävde att Ryssland skulle ta Tyskland.

En man vid namn Marinus van der Lubbe åtalades, en holländsk kommunist, som helt enkelt hittades i närheten av byggnaden. En tysk domstol beslöt senare att van der Lubbe hade agerat ensam som i fallet med Oswald vid Kennedymordet.

Efter riksdagsbranden godkändes ett dekret som nazistpartiet använde som bevis för att kommunisterna intrigerade mot den tyska regeringen. Denna händelse var avgörande när det gällde inrättandet av det nazistiska Tyskland. Själva beteckningen Riksdagsbranden i Tyskland har sedan dess använts för att referera till false flags, händelser som genomförts och/eller stötts av regeringar för att främja deras egna intressen för att få mer makt och för vedergällning vilket alltid har åsidosatt allmänhetens behov och resulterat i förlust av medborgerliga rättigheter som beskrivits som nödvändiga för att fånga konspiratörer.

Det är ingen tvekan om att denna politiska taktik har använts otaliga gånger när man velat öka sin makt. 9/11-attacken mot World Trade Center var känd i förväg av regeringen. Personer som åtalats och fängslats för den föregående attacken (bombattacken den 26 februari 1993, övers.anm.[2]) ritade bilder av WTC på cellväggarna i Metropolitan Correctional Center, ett fängelse i New York – bilder på flygplan som kraschar in i tornen på WTC.

Anfallet mot WTC7 [WTC byggnad 7] kollapsade för att dölja bevis, eftersom det aldrig attackerades av något flygplan. I Pentagon träffades det rum där alla uppgifter fanns om det som Rumsfeld svor att han skulle undersöka om de saknade miljarderna i budgeten. Man fick så mycket makt från denna händelse enbart över skatterna att det gjorde attacken lönsam.

När vi tittar framåt behöver de nu desperat ännu en falsk flagga för att kunna fly från kollapsen av den socialistiska strukturen. Ett krig kommer att vara väldigt bekvämt att skylla på, så förvänta dig att detta kommer att ske inom en inte alltför avlägsen framtid. Detta är också därför de måste försöka göra sig av med Trump – för han är inte en av dem. De måste alltid ge sig på Trump, till och med på begravningen av George H. W. Bush då Washington Post rapporterade: ”Trump den konstige mannen bland de presidenter som samlats på Bush begravning” (Trump odd man out as presidents assemble for Bush funeral”).

Det saknas inte tillfällen utan att media försöker göra ner och ringakta Trump på något sätt. Det är en del av agendan för att få bort en outsider och därmed göra det möjligt för Washington att göra det som de är bäst på – att manipulera folket, och falska flaggor är en del av agendan.

Text: Martin Armstrong | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr.

Referenser

[1] Pia Hellertz: en artikel om False Flags i DSM nr 3/2018.

[2] Bombningen av World Trade Center 1993, se Wikipedia

[3] NewsVoice: “Slutkampen mellan demokrati och ett företagsstyrt diktatursamhälle sker nu” (9 juni 2017)

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Så länge människor låta sig luras går det bra. Metoden är enahanda och tydligt: upprepar man en lögn tillräckligt ofta, blir det en sanning för många. Med dagens teknik ala Hollywood kan man åstad komma vad som helst. Hitler fick nöja sig med enklare tricks. Med tanken på vad CIA och MK- ultra har åstad kommit finns dessutom gott om ” offer” som utan medvetande blir förövarna. Med det vi serveras i TV dagligen kan man säga att inte religionen är längre opium mot folket det är selektiv information via Media.

 • Jag har frågat en erfaren pilot om Pentagon flygningen. Det där går helt enkelt inte att göra sa han. Ett plan kan inte flyga så med den balansen. Dessutom, att flyga i en rak riktning så nära marken kräver stor erfarenhet och skicklighet, men det hade inte terroristerna. Ta dessutom och jämför när en German Wings pilot avsiktligt flög in i ett berg i hög fart. Det fanns gott om lämningar av planet och de som befann sig ombord. Är mycket välkända för denna Falsk Flagg propaganda och har en lång verifierbar historia i att genomföra sådana och förfarandet går tillbaka till nationens bildande.

 • Det märkliga med de olika skenmanövrarna är att avslöjandena inte når ut till allmänheten, trots att det är fullständigt uppenbart att den officiella versionerna är falska. Historisk forskning visar som ett faktum att USA hade ett 8 punkts program som skulle provocera Japan att anfalla. http://www.independent.org/news/article.asp?id=1930 Man tog dessutom emot 4 meddelanden från Australien om den förestående attacken. Men man vill ju att det skulle ske!
  1898 exploderade det amerikansk örlogsfartyget i Havannas hamn. Detta skylldes på spanjorerna. Under devisen “Remember the Maine! To hell with Spain.” drog USA i krig.
  Under första världskriget var det sänkningen av Lusitania.
  Vietnamkriget föregicks av Tonkin bukten där bevisligen den amerikansk kryssaren ej blev attackerad.
  Innan dess hade vi Operation Northwood där försvarsminister McNamara tillsammans CIA och militären hade utarbetat ett antal falska operationer som skulle rättfärdiggöra ett amerikanskt anfall på Cuba. JFK nappade inte på betet men avskedade McNamara. http://www.truthmove.org/content/false-flag-operations/ Och så slutligen 11/9 där 7 byggnader totalförstörs av att två plan kraschar in i de två största skraporna. Tvillingtornen hade en stomme av stål. Stål smälter vid 1200 C. Flygbränsle når vid brand ej upp till 600 C. Det är fullständigt omöjligt att stålkonstruktioner kollapsar vid öppen eld. Kolla branden i Dubai respektive London 2017. Ingen kollaps av konstruktionen. Det har aldrig skett … utom vid en 11/9 då det skedde tre gånger !!! WTC 1, WTC 2 och WTC 7, den sistnämnde hög som Turning Torso med en bottenyta so en fotbollsplan. WTC 7 stod ca 100 m från tvillingtornen och kunde omöjligt påverkats av branden i dessa byggnader. Tvillingtornen totalkollapsade efter en timme – och den största delen av byggmaterialet blåste bort som damm!!!
  Och Pentagon – planet skulle snuddat marken vid inflygningen Se bild : https://911planeshoax.files.wordpress.com/2014/01/flight-77.jpg?w=960&h=520
  Hela planet verkar ha lösts upp. Foton visar inga 6 tons motorer i stål och titan, själva flygplanskroppen upplöst med vingar, stjärtparti – ja allt!! Inga flygplanssäten och inte något fragment av de 66 ombordvarande. Tro det om ni vill … men det kräver en stark trosförmåga!
  Det finns en utomordentligt 500-sidig utredning Dr. Judy Wood, om vad som verkligen hände, intressant läsning! Per Nordgren har tidigare sammanfattat delar av boken här i NEWSVOICE https://newsvoice.se/2013/03/fortsattningen-om-911-baserat-pa-dr-judy-woods-bok-where-did-the-towers-go/. Men vad hjälper det? En vedertagen sanning får ingen betydelse om den inte blir allmän!

 • Genom historien så har olika personer (vad jag tror mig förstå) använt sig av den taktiken för att skapa en opinion i det amerikanska folket att nu är det hämndens timma, nu är det nog.
  Sänkningen av Lusitania. Var det en tysk torped eller var det en sprängning innifrån skeppet som sänkte henne ? Pearl Harbor. Den första orden är ju att INTE samla så många fartyg på ett ställe om det föreligger ett hot från någon annan nation. Och varför Vietnam ? WTC börjar bli klarlagd trots alla försök att dölja vad som egentligen hände. Och Mellanöstern. Israelerna kommer aldrig att känna sig säkra, Det spelar ingen roll hur många lik de lämnar efter sig ? Klimathysterin, var och vilka tjänar pengar på detta ? Får det oss att titta i en annan riktning och slänga våra pengar i ett monster som vilseleder oss.
  Varför får vi dessa inkompetenta politiker som inte verkar förstå andra människors lidande och misär ?

  • Ett delsvar på sista meningen har jag sett på nära håll och det är att dessa personer håller en bra mycket högre hastighet i göranden än “vanligt” folk. Samt de har en tvångsmässig drift att skapa något nytt vanligen helt självcentrerat. Resultatet blir många gånger förändring utan förnuft.

 • Martin A. är bra på så sätt att han ser på politiken ur ett flöde av ekonomiska vågrörelser över tid, vilket ger ett totalt annat perspektiv på skeendena än framför allt MSM.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *