Martin Armstrong: False Flags används för makt och kontroll

publicerad 20 december 2018
- Pia Hellertz
Martin Armstrong (2017) - Eget arbete
Martin Armstrong (2017) - Eget arbete

Historiskt använde Hitler 1933 en mycket känd händelse som blev ursprunget till begreppet false flag [1] för att förstärka sin makt. Den tyska falska flaggan som användes av Hitler blev känt som Riksdagshusbranden Reichstag Fire.

Text: Martin Armstrong, ”The use of false flags to increase power” | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr. | Korrekturläsning: NewsVoice

Hitler hade ett problem. Han vann mindre än 35% vid omröstningen. Riksdagshusbranden var en anlagd mordbrand, en attack mot det tyska parlamentet i Berlin den 27 februari 1933, en månad efter det att Adolf Hitler svurits in som Tysklands kansler.

Hitlers regering hävdade att branden var anlagd av kommunister eftersom den tyska revolutionen år 1918 som installerade Weimar-republiken och resulterade i hyperinflation var en kommunistisk rörelse som till och med krävde att Ryssland skulle ta Tyskland.

En man vid namn Marinus van der Lubbe åtalades, en holländsk kommunist, som helt enkelt hittades i närheten av byggnaden. En tysk domstol beslöt senare att van der Lubbe hade agerat ensam som i fallet med Oswald vid Kennedymordet.

Efter riksdagsbranden godkändes ett dekret som nazistpartiet använde som bevis för att kommunisterna intrigerade mot den tyska regeringen. Denna händelse var avgörande när det gällde inrättandet av det nazistiska Tyskland. Själva beteckningen Riksdagsbranden i Tyskland har sedan dess använts för att referera till false flags, händelser som genomförts och/eller stötts av regeringar för att främja deras egna intressen för att få mer makt och för vedergällning vilket alltid har åsidosatt allmänhetens behov och resulterat i förlust av medborgerliga rättigheter som beskrivits som nödvändiga för att fånga konspiratörer.

Det är ingen tvekan om att denna politiska taktik har använts otaliga gånger när man velat öka sin makt. 9/11-attacken mot World Trade Center var känd i förväg av regeringen. Personer som åtalats och fängslats för den föregående attacken (bombattacken den 26 februari 1993, övers.anm.[2]) ritade bilder av WTC på cellväggarna i Metropolitan Correctional Center, ett fängelse i New York – bilder på flygplan som kraschar in i tornen på WTC.

Anfallet mot WTC7 [WTC byggnad 7] kollapsade för att dölja bevis, eftersom det aldrig attackerades av något flygplan. I Pentagon träffades det rum där alla uppgifter fanns om det som Rumsfeld svor att han skulle undersöka om de saknade miljarderna i budgeten. Man fick så mycket makt från denna händelse enbart över skatterna att det gjorde attacken lönsam.

När vi tittar framåt behöver de nu desperat ännu en falsk flagga för att kunna fly från kollapsen av den socialistiska strukturen. Ett krig kommer att vara väldigt bekvämt att skylla på, så förvänta dig att detta kommer att ske inom en inte alltför avlägsen framtid. Detta är också därför de måste försöka göra sig av med Trump – för han är inte en av dem. De måste alltid ge sig på Trump, till och med på begravningen av George H. W. Bush då Washington Post rapporterade: ”Trump den konstige mannen bland de presidenter som samlats på Bush begravning” (Trump odd man out as presidents assemble for Bush funeral”).

Det saknas inte tillfällen utan att media försöker göra ner och ringakta Trump på något sätt. Det är en del av agendan för att få bort en outsider och därmed göra det möjligt för Washington att göra det som de är bäst på – att manipulera folket, och falska flaggor är en del av agendan.

Text: Martin Armstrong | Översättning: Pia Hellertz, fil.dr.

Referenser

[1] Pia Hellertz: en artikel om False Flags i DSM nr 3/2018.

[2] Bombningen av World Trade Center 1993, se Wikipedia

[3] NewsVoice: ”Slutkampen mellan demokrati och ett företagsstyrt diktatursamhälle sker nu” (9 juni 2017)


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq