Spacey åtalas för övergrepp – Svarar med kryptisk hemvideo

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 25 december 2018
- NewsVoice redaktion
Kevin Spacey, eget verk dec 2018

Skådespelaren Kevin Spacey som fick sparken från House of Cards efter att han 2016 anklagats för sexuella trakasserier på en 18-årig man i en bar i Nantucket åtalas nu för händelsen. Han svarar med att på julafton publicera en kryptisk “hemvideo”.

Spacey meddelar i videon, utan synbart manus, att han inte ska anklagas för något han inte gjort. Samtidigt har videon en varnande ton mot vad som kan antas vara ynglingen i baren, som idag är runt 20 år gammal.

“Min son blev starstruck, en heterosexuell 18-årig kille som inte hade någon aning om att den berömde skådespelaren var en sexförbrytare eller att han skulle bli hans nästa offer. När min son var full begick Spacey gärningen”, berättar Heather Unru, ynglingens mamma och en tidigare tv-programledare (Expressen).

Spacey ska ha stoppat in handen i den unga mannens byxor.

Kevin Spacey har tidigare varit i hetluften i liknande sammanhang. Spacey finns listad i miljardären Jeffrey Epsteins loggbok som passagerare i hans privata jet av media kallad “Lolita Express”. Spacey var passagerare under en resa till Afrika.

Epstein bjöd ofta med celebriteter och politiker samt underåriga flickor på sina resor i flygplanet till en ö som medierna valt att kalla för “orgieön”.

“Jane Doe No. 3” also alleged that she had been forced to have sex with “numerous prominent American politicians, powerful business executives, a well-known prime minister, and other world leaders.” … “We uncovered a lot of details about the police investigation and a lot about the girls, what happened to them, the effect on their lives”. – James Patterson, utredare och författare

Den tidigare presidenten Bill Clinton flög med Epsteins jet 26 gånger. Andra kändisar som åkte med Epstein i planet var Prince Andrew, Tom Barrack, Donald Trump, Katie Couric, George Stephanopoulos och Woody Allen. Flera unga kvinnor (“groupies”) har försökt åtala Epstein för sexuella övergrepp och i ett fall dömdes Epstein för sexuellt övergrepp. Även Trump och Woody Allen har anklagats för sexuella övergrepp.

Det finns dock inga bevis för att Spacey ska ha åkt med till “orgieön”.

Text: NewsVoice

Relaterat och källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice