Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Spridningen av psykiska sjukdomar kan kopplas till mikrovågsstrålningen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 januari 2019
- NewsVoice redaktion

DEBATT. I kvällens Aktuellt den 8/1 tar man upp den katastrof som drabbat Sverige, med allt fler medborgare som drabbas av psykiska sjukdomar och att dessa går allt längre ner i åldrarna. ”Experter” och politiker svamlar i programmet bla om att resurserna med psykologer inte används på bästa sätt.

Tex: Kalle Hellberg

Kalle Hellberg
Kalle Hellberg, privat foto

Redan år 1994 förstod jag vart vi är på väg, detta efter att allt fler av våra kunder kom tillbaka till mig och berättade att de drabbats av allt fler konstiga hälsoproblem, efter att de köpt sin första GSM-mobil. Kunder som var säkra på att det var mobilen som påverkat deras välmående. Det var väckelsen för mig att sedan dess forska om den trådlösa teknikens hälsopåverkan

I över 24 år har jag studerat hälsoläget, med god hjälp av världens forskare i detta ämne. Det är ingen ”kul” erfarenhet jag fått. Sjukdomar av varierande slag har sedan dess bara ökat, inte bara de psykiska, och det i en omfattning som tidsmässigt helt följer utbyggnaden av den trådlösa tekniken.

Socialstyrelsens tabeller säger sanningen om svenskens hälsa (se denna länk), men ingen tjänsteman hos SoS eller journalist larmar om detta allvarliga läge, total tystnad råder om denna statistik och dess orsaker. Sammankoppling mellan trådlös teknik, vars strålning ligger flera miljarder gånger starkare än vad allt levande är skapta att tåla, den sk “naturliga bakgrundsstrålningen” och ohälsa, får aldrig nämnas.

Värre ska det bli – Följande scenario är på väg

En organisation med makt, vi kan kalla den för IS, beslutar sig för att i lönndom placera ut en massa mikrovågssändare i de nordiska nationerna. Dessa sändare ska ha kontinuerlig sändning i frekvensområden som forskningen kan påvisa är hälsovådlig, militären i de större nationerna på Jorden har redan testat och konstaterat att denna typ av millimetervågor kan användas som vapen mot både människor, djur och natur.

Vad skulle vi kalla en utbyggnad enligt ovanstående? Självklart för terrorverksamhet och vår säkerhetspolis skulle göra allt för att få dessa terrorister bakom lås och bom, det är ju en gigantisk samhällsomstörtande verksamhet som pågår, med möjlighet att skada alla medborgare.

Nu har statsministrarna i de Nordiska länderna beslutat att göra detsamma, låta industrin placera ut sådana mikrovågssändare i ofantligt antal, en teknik som kallas 5G. Alla kommer att bestråla medborgarna dygnet runt, detta utan att på något sätt ta reda på konsekvenserna. Så vad ska vi kalla denna verksamhet?

Naturligtvis är det samma slags terrorism som om det vore IS bakom utbyggnaden. Men vad gör SÄPO? Burar de in dessa statsministrar och stoppar utbyggnaden? Ingalunda, de kommer i stället att bura in de människor som förstår allvaret och själva försöker få stopp på dessa galenskaper, genom att sabotera alla försök till utbyggnad.

Vad kallas det om en politisk maktgrupp tar beslut som skadar den egna befolkningen? Många skulle nog kalla det för en fascistoid politisk grupp, eftersom de inte bryr sig om sina väljare, utan bara följer den ekonomiska maktens order. Men i ord låter det vackert med följande förkunnande, som ska gälla i en demokrati:

”All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.”

Visst låter det larvigt, när vi dagligen ser att politiker totalt struntar i folket.

Så min undran är: Hur kan vi tillåta att totalt inkompetenta politiker får bestämma över allas vår framtid och hälsa? Hur är det möjligt att Sveriges journalister låter sig tystas i detta ämne? Hur kan Industrin tillåtas att bestråla allmänheten med ett vapen, som mikrovågor i millimeterstorlek är?

Tex: Kalle Hellberg


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq