Lars Bern: Därför leder globalisterna oss mot fascism

publicerad 30 januari 2019
- av Lars Bern
Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

DEBATT. Lars Bern anser att det inte är nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Istället är det globalisternas manipulationer som driver oss in i en fascistisk värld på deras villkor.

Globalisterna försöker kontrollera valutor och skatter och deras förmögenheter ska kunna flyttas fritt. De styr uppfattningar om klimatet och massmigrationen. De vill även styra våra uppfattningar om kost och matproduktion, transporter och energianvändning. De företräder fri etableringsrätt för storindustrier.

Bern menar att de globala företagen kräver samma regelverk över hela världen vilket blev tydligt när Jacob Wallenberg i Davos på World Economic Forum (WEF) nyligen sa att internationella klimatskatter är något bra.

Globalisterna ska rädda planeten på olika sätt och alla måste bli följare i ett globalt entourage av konformitet.

Instrumenten som den internationella finanseliten har till sitt förfogande för att genomföra dessa agendor är de stora "välgörenhetsorganen" som Världsbanken, WHO, WWF, FN, EU, IMF, WEF, WTO tillsammans med de industriella massmedierna som till 90% ägs av sex ledande medieföretag som i sin tur ägs av globalister.

För att undanröja allt motstånd mot att agendorna realiseras smutskastar globalisterna alla motståndare vilka konsekvent kallas för fascister, rasister nazister etc.

"Lars Bern menar att man ofta jämför dagens nationalism med 30-talets fascism. Han menar att detta är fel tänkt, eftersom det är två helt olika företeelser. Fascismen kräver att individen underordnar sig staten. Men idag är det inte nationerna som har den största makten i samhället utan det är de globala storföretagen som dominerar." 

"Även de alternativa medierna smutskastas och ska stoppas. De anklagas för att sprida falska nyheter, fake news, fast det i själva verket är globalisternas medier som gång på gång ertappas med felaktigheter och lögner."  - SwebbTV

Globalisterna försöker även inskränka friheten och minska resurserna för vanliga människor. Vissa röster kräver att demokratin ska inskränkas och att oberoende medier ska lyda under myndighetskontroll.

Sammanställning: NewsVoice | Produktion: Swebbtv.se