Lars Bern: Därför leder globalisterna oss mot fascism

publicerad 30 januari 2019
- Lars Bern
Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

DEBATT. Lars Bern anser att det inte är nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Istället är det globalisternas manipulationer som driver oss in i en fascistisk värld på deras villkor.

Globalisterna försöker kontrollera valutor och skatter och deras förmögenheter ska kunna flyttas fritt. De styr uppfattningar om klimatet och massmigrationen. De vill även styra våra uppfattningar om kost och matproduktion, transporter och energianvändning. De företräder fri etableringsrätt för storindustrier.

Bern menar att de globala företagen kräver samma regelverk över hela världen vilket blev tydligt när Jacob Wallenberg i Davos på World Economic Forum (WEF) nyligen sa att internationella klimatskatter är något bra.

Globalisterna ska rädda planeten på olika sätt och alla måste bli följare i ett globalt entourage av konformitet.

Instrumenten som den internationella finanseliten har till sitt förfogande för att genomföra dessa agendor är de stora “välgörenhetsorganen” som Världsbanken, WHO, WWF, FN, EU, IMF, WEF, WTO tillsammans med de industriella massmedierna som till 90% ägs av sex ledande medieföretag som i sin tur ägs av globalister.

För att undanröja allt motstånd mot att agendorna realiseras smutskastar globalisterna alla motståndare vilka konsekvent kallas för fascister, rasister nazister etc.

“Lars Bern menar att man ofta jämför dagens nationalism med 30-talets fascism. Han menar att detta är fel tänkt, eftersom det är två helt olika företeelser. Fascismen kräver att individen underordnar sig staten. Men idag är det inte nationerna som har den största makten i samhället utan det är de globala storföretagen som dominerar.” 

“Även de alternativa medierna smutskastas och ska stoppas. De anklagas för att sprida falska nyheter, fake news, fast det i själva verket är globalisternas medier som gång på gång ertappas med felaktigheter och lögner.”  – SwebbTV

Globalisterna försöker även inskränka friheten och minska resurserna för vanliga människor. Vissa röster kräver att demokratin ska inskränkas och att oberoende medier ska lyda under myndighetskontroll.

Sammanställning: NewsVoice | Produktion: Swebbtv.se

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • En mycket bra sammanfattning. Lars nämnde Kina, och som numera bosatt i Kina upplever man dagligen den bombmatta av lögner och propaganda som sköljer över svenskarna från globalisternas kanaler. En av de senaste är att DN sprider lögnen att sökmotorn Bing men även Skype har censurerats av den ”kommunistiska diktaturen”. Så – jag halar upp mobilen och öppnar Bing. Den fungerar, på kinesiska. Jag ringer en bekant i Australien på Skype, den fungerar. Samma resultat på PC’n. Om jag stänger av skyddet mot USA’s spioneri, som kan fritt nedladdas i Kina, på PC’n slutar Bing att fungera, men Skype fungerar ändå. Vad som har hänt är alltså att Kina har blockerat USA-spioneriet som sker via sajter som Google, Facebook, Twitter där man kartlägger åsikter och långt mer, och bedriver påverkans kampanjer. Vad Google verkligen sysslar med går att läsa om här https://www.rt.com/news/450013-google-ad-tracking-gdpr/ Sedan är ”kommunismen” avskaffad i Kina sedan mycket länge liksom alla spår av någon ”diktatur”. I Kina har man verkliga och reella möjligheter att påverka sitt liv, olikt Sverige. Kina stoppar globalisterna plundringståg, man har inte glömt opiumkrigen, Globalister är rasande.

  • Lars Bern har helt rätt, landsförrädarna är inget annat än just fascister. Fler och fler inser det.

    Ändå har de mage att anklaga de som vill värna Sverige som nation för att vara fascister. Det är precis som George Orwell en gång sa: – Framtidens fascister kommer att klä sig i antifascismens ansikte. Han får rätt!

  • Tack för en solklar analys, Lars Bern! Det är befriande när man som du kan tänka utanför boxen och inte fastna i gamla föreställningar om vänster, höger, liberalism, kommunism eller konservatism. För dessa gamla måttstockar gäller inte längre. Vad vi ser utvecklas är en ny sorts kapitaldiktatur, där de riktigt rika styr med väl förtäckta medel. Genom suggestioner från media, falska nyheter, uppseende skenmanövrar som 9/11, så lockas människor till att tro på falska föreställningar. Och som en lydig skock får vallas vi fram till valunorna vart fjärde år för att genomföra en rituell handling som närmast är att likna vid ett materialismens sakrament, där flertalet luras till att tro att de lever i en demokrati. Men både den ekonomiska och politiska demokratin är en chimär som ligger långt i fjärran.

  • Ännu en bra summering av det som stör många av oss. Det verkar som privatiseringarna av våra samhällsägda företag tar fart igen. Antag en privatisering till 100%, Antag en stor geologisk eller monitär kris. Hur skyddas befolkningen , av vem skyddas befolkningen? Ställer företagen upp? Globaliseringen strävar ju även mot ett kontantlöst samhälle för att hantera en fasistisk kontroll av individerna, och vi är uppenbarligen på väg mot det. Det är nog dags att leta rätt på eller konstruera en egen nödbroms.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *