Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Ledande cancerexpert dog direkt efter vaccination – Men alla ska vaccineras ändå

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 12 januari 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Professor Martin Gore - Foto: The Royal Marsden, PA
Professor Martin Gore dog strax efter en vaccination - Foto: The Royal Marsden, PA
Professor Martin Gore dog strax efter en vaccination – Foto: The Royal Marsden, PA
Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfie
Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfie

ANALYS. Den brittiska cancerläkaren professor Martin Gore dog hastigt i torsdags av total organsvikt strax efter att han vaccinerats mot gula febern, rapporterar flera större medier. CNN uppger att det är ovanligt att människor dör på grund av en vaccination, men att det ändå sker emellanåt.

Professor Martin Gore blev 67 år. Han var professor inom cancermedicin vid “Institute of Cancer Research” i London. Anledningen till vaccinationen var en planerad resa till Afrika.

Mike Adams som driver Natural News, en populär sajt som kraftfullt avråder från alla typer av vaccinationer, menar att massmedierna rapporterar vinklat om riskerna med vaccin. Han anser att långt fler än enstaka individer faller offer för vaccinationer. BBC uppger också mycket riktigt att orsaken till dödsfallet är okänt som om ett samband mellan vaccinationen och det aktuella dödsfallet är tveksam:

“The cause of his death is not known. The Times reported he died suddenly following a yellow fever vaccination.” – BBC

De flesta andra större medier gör dock denna koppling mellan sprutan och bortgången, men lägger sedan ned en mycket stor procentuell andel av sina texter med att förklara att vaccinationer är säkra och bör tas av alla trots riskerna. Den vanliga motiveringen är att fler räddas än skadas, vilket är resultatet av myndigheternas så kallade risk/nytta-analyser som bygger på statistik och allmänna uppfattningar där ingen individuell hänsyn tas, vilket generellt betyder att alla vaccinationer är chanstagningar.

Swisch-donera till NewsVoice

Massmedierna pekar i och för sig i sina kommentarer på riskerna för äldre personer och spädbarn som vaccineras inför resor till exotiska platser, men varken medierna eller experterna gör sedan några ansatser att kräva säkrare vacciner och att individuell hänsyn bör tas, varken till äldre eller spädbarn. Resultatet blir status quo. Det sker inga förbättringar. Den bekymrade ansvarskänslan som uttrycks i medier och av experter är endast “damage control”. Man vet att dödsfallet snabbt glöms bort och rutinerna behöver därför inte förbättras vilket leder till “business as usual”. Alla ska vaccineras och produkterna som säljs in (även när kunderna dör) behöver inte produktförbättras.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq