Ledande cancerexpert dog direkt efter vaccination – Men alla ska vaccineras ändå

10
631
Professor Martin Gore dog strax efter en vaccination - Foto: The Royal Marsden, PA
Professor Martin Gore dog strax efter en vaccination – Foto: The Royal Marsden, PA
Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfie
Torbjörn Sassersson, juli 2017, selfie

ANALYS. Den brittiska cancerläkaren professor Martin Gore dog hastigt i torsdags av total organsvikt strax efter att han vaccinerats mot gula febern, rapporterar flera större medier. CNN uppger att det är ovanligt att människor dör på grund av en vaccination, men att det ändå sker emellanåt.

Professor Martin Gore blev 67 år. Han var professor inom cancermedicin vid “Institute of Cancer Research” i London. Anledningen till vaccinationen var en planerad resa till Afrika.

Mike Adams som driver Natural News, en populär sajt som kraftfullt avråder från alla typer av vaccinationer, menar att massmedierna rapporterar vinklat om riskerna med vaccin. Han anser att långt fler än enstaka individer faller offer för vaccinationer. BBC uppger också mycket riktigt att orsaken till dödsfallet är okänt som om ett samband mellan vaccinationen och det aktuella dödsfallet är tveksam:

“The cause of his death is not known. The Times reported he died suddenly following a yellow fever vaccination.” – BBC

De flesta andra större medier gör dock denna koppling mellan sprutan och bortgången, men lägger sedan ned en mycket stor procentuell andel av sina texter med att förklara att vaccinationer är säkra och bör tas av alla trots riskerna. Den vanliga motiveringen är att fler räddas än skadas, vilket är resultatet av myndigheternas så kallade risk/nytta-analyser som bygger på statistik och allmänna uppfattningar där ingen individuell hänsyn tas, vilket generellt betyder att alla vaccinationer är chanstagningar.

Swisch-donera till NewsVoice

Massmedierna pekar i och för sig i sina kommentarer på riskerna för äldre personer och spädbarn som vaccineras inför resor till exotiska platser, men varken medierna eller experterna gör sedan några ansatser att kräva säkrare vacciner och att individuell hänsyn bör tas, varken till äldre eller spädbarn. Resultatet blir status quo. Det sker inga förbättringar. Den bekymrade ansvarskänslan som uttrycks i medier och av experter är endast “damage control”. Man vet att dödsfallet snabbt glöms bort och rutinerna behöver därför inte förbättras vilket leder till “business as usual”. Alla ska vaccineras och produkterna som säljs in (även när kunderna dör) behöver inte produktförbättras.

Text och analys: Torbjörn Sassersson

Källor och relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
10 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Dan
Dan
Gäst
12 januari 2019 kl 17:35

“Ah ha! It says it right there under Contraindications that

Yellow fever vaccines must be considered as a possible, but rare, cause of vaccineassociated viscerotropic disease (2) (previously described as multiple organ system failure), the apparent cause of Dr. Gore’s death!

This true, very sad story about vaccine harm is an apparent example of the fact that vaccine pushers, i.e., all those administering any type of vaccine, do not provide intended vaccinees with the most important information they should know: the down side of vaccines, known as Contraindications.”

Källa: https://www.activistpost.com/2019/01/routine-vaccination-kills-uk-cancer-expert-shortly-after-the-jab.html?utm_source=Activist+Post+Subscribers&utm_medium=email&utm_campaign=944936620a-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_term=0_b0c7fb76bd-944936620a-387768917

sten bjorsell
sten bjorsell
12 januari 2019 kl 17:55

Jag undviker vaccin och besprutad standardmat inklusive mjölmat och tar Vitamin D3 October till April, 2,000 IU per dag. Äter ej heller det vanligaste köttet, importerad Argentinskt kött avslutat med besprutade GMO-spannmål och antibiotika i läskiga djusrstallar.
Resultatet, ingen influensa sedan 2007, bör kunna tillskrivas detta då jag fick influensa åtminstone vartannat år innan ändringarna.
Ingen erfarenhet av yellow fever dock. Eftersom det är dom med lägsta Vitamin D staus som drabbas värst och ofta dör i alla epedemier bär god Vitamin -D status ge ytterligt låg rik utan vaccin, iaf för mig.

Pentti Kinnunen
Reply to  sten bjorsell
13 januari 2019 kl 11:39

Å andra sidan bör din utmärkta kost även ge dig större motstånd mot vaccinationens negativa bieffekter. Det du bör diskutera tillsammans med din läkare när det gäller ev. vaccination är
1) De negativa bivekningarna
2) De positiva verkningarna
3) Kan du utan vaccination vara smittsam för människor med sämre motståndskraft än du?
Det är ungefär de sakerna du bör överväga noggrant när du överväger vaccinationer.
Jag tror varken man skall säga totalt nej till all vaccination eller acceptera nya vacciner så där utan vidare.

Karl W
Karl W
Gäst
13 januari 2019 kl 05:08

Problemet är inte så svårt. Utan vacciner hade vi inte blivit av med smittkoppor eller kunnat bekämpa malaria och polio. Fler blir räddade än som förloras. Problemet är – vem förloras. Hur skall vi veta det innan vaccineringen. 13579

Kalle Hellberg
Kalle Hellberg
Gäst
13 januari 2019 kl 12:09

För dem som fortfarande litar på vår “sjuka vård” och på medias och läkarnas anmodan om att vi måste vaccinera oss mot ditten och datten, kanske denna länks innehåll kan ändra på begreppen?
http://vaccineliberationarmy.com/wp-content/uploads/2011/04/Immunization-Graphs-Complete.pdf .
Kanske kan den få även den mest godtrogna att förstå hur lurade vi blivit om vacciners undergörande verkan mot diverse allvarliga sjukdomar genom åren? Studera graferna noga!

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Kalle Hellberg
15 januari 2019 kl 17:16

Tack för den länken Kalle!

Sverker
Sverker
Gäst
13 januari 2019 kl 17:11

Så det finns fortfarande några kvar som inte förmår läsa diagram. Eller har ni något annat att anföra till ert försvar av ni fortfarande hävdar att vacciner gjort så att en del sjukdommar har minskat?
Till Pentti. Hur får man det logiskt att gå ihop med punkten 3?
Hur skulle jag som INTE är vaccinerad kunna smitta en annan med dålig motståndskraft, som ÄR vaccinerad?
Poängen med hela vacciantionshysterin är väl att de som vaccinerat sig inte skall bli sjuka, vare sig dom träffar ovaccinerade eller ej.

Maria
Maria
Gäst
13 januari 2019 kl 20:34

Har för min del erfarenhet av att båda mina barn utvecklade allergier direkt efter att de vaccinerats. De var tidigare helt friska och normalutvecklade i alla avseenden. Hade blivit varnad för att vacciner kunde skada barnen, så jag väntade med alla de vaccinationer som barnen normalt får under sina första levnadsår tills de var drygt 4 och 5 år gamla. Trodde då att de var stora och starka nog, samt tänkte att det kunde vara bra för dem att få vissa av vaccinationerna. Därefter blev det röda utslag av viss mat för den ena och ständiga diarréer för den andra. I dagsläget skulle det inte tagit lång tid för en läkare att börja fundera över glutenintolerans och kostallergier. Då för 25 år sedan hade det mesta snarast psykiska orsaker. Än till denna dag är det inte många som kopplar att det finns ett samband mellan allergier och ett vaccinations- skadat immunförsvar. Vissa individers kroppar är förstås känsligare än andra, men de flesta får ändå en påverkan. Även om det inte blir så här direkt och tydligt så kan det ha sin betydelse på längre sikt. För min del så ångrar jag mitt beslut att låta vaccinera barnen, då det blev till ett livslångt problem för dem båda. Man känner sej både lurad och skyldig. Har senare fått höra att de goda effekterna som statistiken visar, sägs uppnås för att man ofta börjat vaccinera sedan en sjukdom redan “toppat” och är på väg att tappa sitt grepp om befolkningen, genom att en resistens har utvecklats naturligt. Det skulle betyda att vacciner gör mer skada än nytta, även om man inte skulle vilja tro det.

Savalle
Savalle
Gäst
14 januari 2019 kl 11:33

Här finns mycket information på svenska om vacciner:

https://www.thenhf.se/varakarnamnen/vaccin-vaccination/

Dr. Mercola, en av USA:s mest kända och uppskattade läkare, diskuterar här med en specialist på vacciner om risker med vacciner:

https://www.youtube.com/watch?v=EzdH4eRey1U

Marie Winqvist
Marie Winqvist
Gäst
14 januari 2019 kl 12:13

Gula febern vaccination är obligatoriskt när man reser till vissa länder. (Karibien har jag för mig) En kvinna som gick en utbildning med mig hade en väninna som blev förlamad i ansiktet efter vaccinationen mot gula febern. Det är nog inte ovanligt med allvarliga biverkningar av den vaccinationen heller. Själv hade jag avstått från en sådan resa.