Regeringsexpert: Vaccin kan orsaka autism och hjärnskador hos vissa barn

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 januari 2019
- Torbjörn Sassersson

VACCIN OCH AUTISM. Den prisade och oberoende journalisten Sharyl Attkisson rapporterar att en fd medicinsk regeringsexpert i USA medger att data mörkats som visar att vissa barn lider särskilt stor risk att drabbas av vaccinskador i formen av autism och andra hjärnskador. Denna nyhet är något du inte kan läsa om i de större medierna, men i NewsVoice.

Sharyl Attkisson har själv uppfattningen att det inte råder någon tvekan om att vacciner räddar liv, men flera av hennes undersökningar visar att läkemedelsbolag och myndigheter investerat i att mörklägga de negativa sidorna av vaccinationer.

NewsVoice har tidigare rapporterat om US Vaccine Court (The US National Vaccine Injury Compensation Program, NVICP) som regelbundet handlägger skadeståndsansökningar på grund av vaccinskador och därför betalt ut miljardbelopp till 1000-tals vaccinskadade amerikaner och föräldrar med barn som drabbats.

Dr Andrew Zimmermann. Bild: Full Measure
Dr Andrew Zimmermann. Bild: Full Measure

Dr Andrew Zimmerman, som är en medicinsk expert som förordar vaccination och som arbetat som medicinsk rådgivare för den amerikanska regeringen, säger att trots att han tidigare arbetat med att förkasta hypotesen att vaccin kan orsaka autism medger han att vacciner faktiskt kan orsaka autism och andra hjärnskador hos en grupp av känsliga barn. Han har sedan länge informerat regeringsanställda om detta, men myndigheterna har valt att mörklägga data.

“Now—we have remarkable new information: a respected pro-vaccine medical expert used by the federal government to debunk the vaccine-autism link, says vaccines can cause autism after all. He claims he told that to government officials long ago, but they kept it secret.”

ArcanumSkolan 2024

Den amerikanska vaccindomstolen (US Vaccine Court) skapades 1988 i samarbete med läkemedelsindustrin. I speciella rättssalar avgörs – alltid bortom offentlig insyn – om skadestånd ska betalas ut. Under dessa rättegångar försvarar inte industrin sina vacciner, men istället utgörs försvaret av federala försvarare från Justitiepartementet. Om skadestånd betalas ut slipper läkemedelsindustrin dock att betala ut summorna. Istället kommer pengarna från de avgifter som privatpersoner betalar när de låter vaccinera sig.

Tidigare förlorade alltid föräldrar som hävdat att deras barn fått autism av vaccin. Besluten att förvägras skadestånd för kopplingen vaccin-autism baserades i stora drag på en mans ståndpunkter, dr Andrew Zimmerman, en neurolog och barnläkare med världsrykte. Zimmerman var regeringens topprådgivare och expertvittne i dessa frågor.

Zimmermann har emellertid under alla de år han deltog som expertvittne medgivit inför regeringens försvarsadvokater att vacciner faktiskt kan orsaka autism och andra hjärnskador hos en grupp av känsliga barn. Ansvariga representanter i regeringen valde dock att inte vidarebefordra denna information till allmänheten. Tvärtom mörkades data.

“And he has come forward and explained how he told the United States government vaccines can cause autism in a certain subset of children and United States government, the Department of Justice suppressed his true opinions.”

Robert F. Kennedy, Junior. Foto: Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons
Robert F. Kennedy, Junior. Foto: Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Robert F. Kennedy, Junior som inofficiellt samarbetat med Donald Trump gällande vaccinsäkerhet uppger i flera olika framställningar i media att mörkläggningen av vaccinskadorna är en av de största [medicinska] bedrägerierna som finns, utifrån den omfattning som skadorna egentligen skapat ute i samhället och världen.

“This was one of the most consequential frauds, arguably in human history.” – Kennedy

Kennedys insats var avgörande för att förmå Zimmermann att dokumentera underlaget för dessa allvarliga påståenden om vaccinernas risker, uppger Sharyl Attkisson i sin artikel. Zimmermann valde dock att inte medverka i en inspelad intervju för Attkisson. Istället hänvisar han till sitt vittnesmål (sworn affidavit) från 2007:

“I explained that in a subset of children, vaccine induced fever and immune stimulation did cause regressive brain disease with features of autism spectrum disorder.”

Attkisson skriver att Zimmermanns vittnesmål fick Justitiedepartementet att omedelbart sparka honom från sitt uppdrag som expertvittne.

“Days after the Department of Justice lawyers fired Dr. Zimmerman as their expert witness, he alleges, they went on to misrepresent his opinion to continue to debunk autism claims. Records show that on June 18, 2007, a DOJ attorney Dr. Zimmerman spoke to told vaccine court, “We know [Dr. Zimmerman’s] views on the issue…There is no scientific basis for a connection” between vaccines and autism. Dr. Zimmerman now calls that “highly misleading.””

I efterdyningarna kan konstateras att varken Capitol Hill, Justitiedepartementet eller CDC (motsvarande svenska Smittskyddsinstitutet) valt att offentliggöra Zimmermanns varningar. Tvärtom fortsätter myndigheterna att ståndaktigt förneka kopplingen autism/vaccin år efter år.

“But everybody takes money from PhRMA so they’ve all been corrupted. And it’s almost impossible to get anything done on Capitol Hill”. – Robert F. Kennedy, Junior

Sharyl Attkisson skriver att Kennedy varit i kontakt med 11 tidigare och nu aktiva kongressledamöter som försökt ifrågasätta att pengar från vaccinindustrin styr myndigheternas tänkande och beslut, och att alla då utsatts för påtryckningar, mobbning och hot.

Swisch-donera till NewsVoice

Republikanen Dan Burton tidigare ordförande i “The House Oversight Committee” uppger:

“There’s no question in my mind whatsoever that the pharmaceutical industry had a great influence with people over at the CDC and FDA. There’s no question in my mind.”

Attkissons artikel fortsätter med intervjuer av personer med insyn i hur agendan sätts i Washington. Hennes publicering inkluderar även en reportagevideo av stort allmänintresse.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Den oberoende jouralisten Sheryl Attkisson (ja hon stavar efternamnet så) har återpublicerat en artikel från 2015 om CDC-forskaren dr William Thompson som avslöjade att CDC mörkat en koppling mellan mässlingsvaccin och förekomsten av autism (som en konsekvens av vaccinet) hos afrikanska pojkar.

  CDC Scientist: ‘We scheduled meeting to destroy vaccine-autism study documents’

  https://sharylattkisson.com/2021/01/cdc-scientist-we-scheduled-meeting-to-destroy-vaccine-autism-study-documents/

 • Tillverkare analyserar och säkerställer sina egna produkter. Regeringar friskriver tillverkarna från ansvar och skadestånd. Vad kan vi förvänta oss? Sjukvård är ingen rättighet, det är något som erbjuds oss och därmed har vi rätten att säga nej. Många vet inte ens om att dagens vacciner inte längre innehåller levande virus utan endast avdödade som klippts i småbitar. Ger dessa nya livslångt skydd? Troligtvis inte, dock merförsäljning. Vi borde ta mer ansvar för oss själva och vara noga med de val vi gör eftersom det i grund och botten gäller vårt eget bästa.

 • Apropå faran med vacciner. Den 28 december 2018 dog plötsligt Bre Payton, en 26-årig journalist för den konservativa webbplatsen “Federalist”. Hon sades ha H1N1-influensan eller “svininfluensan” och eventuellt hjärnhinneinflammation, placerades på ett medicinskt inducerat sätt i koma och försämrades snabbt, sedan hon kommit in till sjukhuset. Hon var på ett tillfälligt uppdrag i Kalifornien just när det här hände. Inget annat fall med H1N1 fanns där vid denna tidpunkt.
  Bre Payton hade en ljus framtid framför sej och hade redan gjort många framträdanden på tv-nätverk som Fox News, MSNBC och CNN. Payton var också känt för att vara en “anti-vaxxer”, en av ett ökande antal amerikaner medvetna om de starka indikationerna på att vaccinationer är kopplade till en rad olika lidanden, inklusive autism. Helt kort före sin död hade hon gjort ett uttalande om att vacciner är farligt och varnade folk för alla gifter som finns i dem, samt att hon själv inte tänkte låta sej vaccineras.
  Man behöver inte vara en så kallad konspirations- teoretiker för att ifrågasätta hur en hälsosam och levande 26-åring kunde hittas nästan död p.g.a. någon slags influensa- meningit- kombination inom mindre än 10 timmar. Alla rapporterade att hon verkade helt normal kvällen innan den här dagen då hon akut fördes till sjukhus. På olika internetforum är det många som påpekar att symptom på svininfluensa vanligtvis är något man har under en ganska lång tid, innan det blir ett dödligt hot.
  Många i de alternativa medierna jämförde hennes död med journalisten Michael Hastings, som märkligt nog körde sin bil in i ett träd med mycket hög hastighet, efter att han meddelat att han skulle dra sej undan för att släppa ut en stor nyhet och grundaren av Breitbart News, Andrew Breitbart, som omedelbart dog i ung ålder, sedan han förklarat att han skulle blåsa locket av Barack Obamas verkliga historia.
  Ja journalist är nog inget drömyrke. Det ser också ut att finnas många olika slags faror med vacciner.

  Info från denna länk:
  https://russia-insider.com/en/media-criticism/seth-rich-treatment-young-right-wing-journalist-dies/ri25989

 • Sammanfattning: HPV Vaccine Gardasil Kills: Confirmed By Court Ruling [fallet fick ett domslut 2017]

  “After 8 long years, the government finally conceded that we met our burden of proof that Gardasil caused my death.”

  https://www.activistpost.com/2018/04/hpv-vaccine-gardasil-kills-confirmed-by-court-ruling.html

  Domslut och underlag
  https://drive.google.com/file/d/1QWjVh6j6APIFeo2aKuKcFuj8BlFU3G4b/view
  https://drive.google.com/file/d/1N8unQE5Q2wAM-HtmgH1cxWKMbU2dWIAh/view

 • Bra Savalle. Du bifogar de referenser som stöder mitt inlägg.
  Var f.ö uppe på Vetenskapsredaktionen igår – bl.a i just denna fråga -men blev som vanligt utvisad. trots att tf chef är västgöte gick det inte, men återkom efter en god lunch och då hade vi , jag och en “referens” ett utmärkt samtal med receptionisten.
  Håller f-ö med MarcoRoco nedan. men är det inte för ynkligt att vi ska behöva ta hjälp av en amerikansk president för att bryta tystnadskulturen i Sverige?

 • Hg i vaccin, Al i chemtrail, 5G microvågor! Detta tillsammans blir en monsterreaktion!! Kolla den som är lite kemist. Länkar inte för det är lite övermåttan.

 • If we all push, 2019 will see final victory against the Khazarian Mafia.Hopefully this will be on all the world’s TV screens and monitors sometime early in the new year.

  The U.S. government shutdown may actually result in formal bankruptcy procedures against the illegal corporate government that has occupied Washington, D.C. since 1871.

  Many signs indicate that 2019 will be a breakthrough year in the battle against the satan-worshiping Khazarian Mafia. Not only have mass arrests begun, but the mass-murdering part of the pharmacidical/medical establishment is finally being taken out as well..
  More than 70.000 military trials in January, including Obama, Clintons, Bush, 3/4 of the Congress

 • Mycket bra artikel Torbjörn. Den måste ställas mot Emma Frans motsatta vetenskapliga hypotes om att vaccinationer är säkra. Samma hypotes omhuldar Vetenskapsradion som i omgångar vevar i repris attackerna mot Andrew Wakefield.
  Däremot är dessa två helt tysta när det gäller de minst sagt mystiska dödsfall som drabbat läkare och alternativterapeuter i USA alltsedan sommaren 2015. Antalet döda är i ökande men det började med ett dussin dödsfall just 2015. Bland dessa återfinns Jeff Bradstreet och Nicolas Gonzales. Alla dessa hade ett gemensamt de undersökta autistiska barn och fann att dessa fått vacciner med adjuvanten nagalas. Nagalas i sin tur delar upp den komplexa kroppsegna molekylen GcMaf i två inaktiva komponenter. GcMaf i sin tur verkar vara en av våra främsta molekyler att i ett tidigt skede städa upp och neutralisera såväl cancerceller som cancerogena mikrober.

  Jag ska ånyo ta kontakt med Vetenskapsradion om deras agenda som ljuger i en sak – förtiger annat

  Ingemar Ljungqvist , redaktör AlmaNova

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *