CDC vaccine whistleblower William Thompson given immunity to testify in Congress

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 februari 2015
- NewsVoice redaktion

cdc-cover-up

Health Impact News. After six months and nearly one billion tweets on Twitter, it took a media frenzy over a small measles outbreak in California at the beginning of 2015 to draw the attention of some in the national media to finally start reporting on the significance of the CDC Whistleblower story from the summer of 2014.

William W Thompson - CDC - Photo: Scholar.google.com

“Patrick Howley of The Daily Caller has reported that the Obama administration has granted whistleblower immunity to Dr. William Thompson, a senior epidemiologist at the CDC who co-authored and published research on the MMR vaccine for the CDC back in 2004.”

“His decision to become a whistleblower and reveal data that was concealed by the CDC linking the MMR vaccine to autism among African American boys was revealed during the summer of 2014.”

“In his report, Howley links to a letter published on the Natural News website from the summer of 2014 sent by Dr. Thompson to then-CDC director Dr. Julie Gerberding in February 2004, where he expressed his concerns to Dr. Gerberding about how the CDC was concealing data linking the measles MMR vaccine to autism”. (Letter here)

“Howley points out that Gerberding is now an executive vice president at Merck, the pharmaceutical giant that is currently the sole manufacturer of the measles vaccine. Gerberding originally left the CDC to take the position of president of Merck’s vaccine division.”

Read more

Läs mer om visslaren William Thompson på NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Tycks vara väldigt osäkert:

   “How will the federal immunity President Obama granted him be interpreted and applied?

   A. Could Thompson take the Fifth Amendment and cite/invoke federal immunity, i.e. a self-imposed ‘gag order’, which would mean any Congressional investigation would hear nothing from him as to what he admitted to doing in the past that skewed vaccine science and its implications regarding autism in black children, specifically young black boys?

   That just may be the intended reasoning for and behind President Obama’s action.

   B. Could Thompson sing like a canary; spill his scientific guts; and not be liable for legal prosecution?

   I don’t think that will happen, as that would open a cesspool of putrid worms and snakes within vaccine science and research and, from past history, no one will allow any hearings, Congressional or otherwise, to go there.

   If “B” is the route any future investigational hearings regarding CDC’s whistleblower Thompson takes, then all hell needs to break loose from everyone who breathes in the USA, especially members of the African/black race, because their children and their future progeny will have been “sold down the river” of vaccine pseudoscience.”

   – See more at: http://www.naturalblaze.com/2015/02/the-cdc-vaccineautism-whistleblowers.html#sthash.sSLVo9Wd.dpuf

 • Naturligtvis har journalisten enbart pratat med företrädarna för etablissemanget. Tänka själva, gräva efter fakta är för svårt och innebär troligtvis att man inte blir inbjuden på de fina “seminarierna” och kanske inte får sitta med i de fina salongerna. De föräldrar som trots att de grävde fram uppgifter om H1 N1 vaccinet och övertalades till vaccination av sina barn, kan hålla sig för skratt. Då är det lättare att raljera om vaccinationsmyter. De vars barn blivit skadade för livet ångrar sig bittert. De som lät bli att bli övertalade, de tackar sin lyckliga stjärna att de var pålästa och skeptiska. Tänk om journalister var lite mer skeptiska till försäljarmentaliteten från läkemedelsindustrin och sjukvården. Jag försökte få en närstående sjuksköterska att inte stå och vaccinera på löpande band men fick svaret ” om inte jag gör det är det någon annan. Dessutom blev det bra extrapengar ” Man känner igen attityden från andra världskrigets fasansfulla funktionärer.Var skall detta sluta?

  • Eftersom de flesta journalister i dagens svenska stormedier är frilansare (det är mest redaktörer som får anställning) blir bortsållandet av o”lämpliga” artikeltexter enkelt, de blir refuserade med vändande post av redaktörerna som är anställda. Har journalisten blivit refuserad blir det som ett fy och journalisten förstår att texten var fel.

 • I dagens DN ploppade en artikel lägligt upp om “Föräldrar med immunitet mot fakta”, vilken stigmatiserar vaccinvägrare. Ledarskribenten Carl Johan von Seth refererar bl a till åsikter om att “saklig information till allmänheten inte tycks hjälpa när vaccinationsmyter väl slagit rot”.

  Vilka fakta om vacciner väljer “von ledarskribenten” ut och vilka “vaccinmyter” driver honom och andra journalister? Dessa journalister bildar, tillsammans med läkare och hela det läkemedelsindustriella komplexet, en enklav som uppvisar en samstämmig ”flockimmunitet” mot vetenskaplig motfakta som visar på forskningsfusk när det gäller vacciner och deras samband mellan olika sjukdomar och symtombilder. Hur svårt kan det vara att ta till sig detta?

  Vad har skribenten von oben att säga om vacciner mot bakgrund av dr William Thompsons visselblåseri? Har Obamaadministrationen fel som ger Thomson immunitet?

  http://www.dn.se/ledare/signerat/carl-johan-von-seth-foraldrar-med-immunitet-mot-fakta/

  • Fanns inte mycket som stämde med Carl Johans artikel. Genom att göra bara SÅ lite research så kan man konstatera en hel del sakfel, om inte det var så att precis allt bara var ett enda stort kopierande av myterna som vi matas med från myndigheter till läkemedelsbolag, och sedan alla andra härmapor som kallar sig själva för journalister. De som ifrågasätter vaccin är oftast väldigt pålästa, och de ha oftast inte ens VELAT tro på fakta som visar på att vaccin skulle vara skadligt för att de har ju, som de flesta andra, trott på propagandan. Tills de till slut måste erkänna att vaccinförespråkarna inte har så mycket på fötterna alls och att de, som så många andra, blivit grundlurade. Tyvärr ofta efter ett eller ett par vaccinskadade barn.
   Att Carl inte känner till Thompson är inte så konstigt, ingen annan lydmedia har ju tagit upp ämnet. 🙂 Men det vore ju trevligt om DN kunde hålla sig till oberoende analyser NÅGON gång, då de når ut till så många som fortfarande tror att de ägnar sig åt någon slags hedervärd journalistik.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *