Islamifiering spelar en central roll för hyperkapitalisternas Europa

publicerad 26 mars 2019
- Harriet Larsson
Harriet Larsson

Harriet Larsson

DEBATT. I denna mycket starka debattartikel pekar Harriet Larsson på det sociala och demografiska kaos som politiker och andra makthavare skapat i ett rotlöst Sverige och Europa. Enligt skribenten handlar massmigrationen om hyperkapitalismens överlevnad och det kräver söndring mellan folk och individer. Islamifiering spelar en central roll.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Kanske har politiker och systemmedia tagit intryck av moskéns imamer? Utanför moskén lyfts vanligtvis de ”fredliga” så kallade Mecka-verserna från Koranens 114 suror fram. Inne i moskén kan motsatsen råda. Där kan imamen låta ”krigiska” Medina verser från senare datum dominera.

I Mecka levde Muhammed i fred med judar och kristna, när han senare bosatte sig i Medina upprättar han en totalitär stat, blir rik och startar utrotningskrig.

Inom islamsk teologi finns begreppet ”Naskh”, som innebär ett upphävande eller avskaffande av ”suror”, som kallas för ”abrogation,” vilket betyder att de senast nedtecknade verserna har tolkningsföreträde. Påpekas bör att Naskh-teorin med upphävande av verser kan ha olika tolkningar av muslimska företrädare, en del anser att teorin alltid gäller, andra inte.

Skrev att svenskar inte gruppvåldtar – dömdes för hets efter anmälan från ”Näthatsgranskaren” – Samhällsnytt, 12 mars 2018

Islams extremister som kämpar för ett Kalifat, hyllar givetvis de krigiska verserna inom Koranen, som ger dem alibi för deras heliga krig mot otrogna, där kristna och judar utgör målgrupper. Flera moskéer har varit rekryteringscentraler till ISIS och välkomnat hatpredikanter, men utanför en moské gör hets-mot-folkgrupps-jägarna halt. För den paragrafen omfattar tydligen inte minoriteter oavsett vad de förmedlar eller sätter på pränt.

Jaktbytet är främst äldre kvinnor i Sverige, som med några ovarsamma ord på nätet över orättvisor kan få böta och få hot om fängelse.

IS-terrorister, som nu vill hem kan ha utfört fasansfulla gärningar mot mänskligheten, men när bevis saknas, så ersätts de med bidrag och erbjudande om samtal från socialen, som skall göra dessa barbarer snälla.

Enligt ryktbara hatpredikanter skall homosexuella dödas, flickor som inte bär hijab skall straffas, hamna i helvetet och sitta längst bak både i skolbussen och i skolsalen. Kvinnor skall lyda sin man, svenska kvinnor är horor och får våldtas och deras svennar skall föraktas med stöd av vår feministiska regering, som ser till att fler testosteronstinna män från kvinnoföraktande kulturer utan asylskäl får stanna. Löfvens regering både ett och två talar om regler för att försvåra inresa för dessa hatpredikanter, men som vanligt händer ingenting efter det höga tonläget.

Min övertygelse är att politiker har agendor med dubbla budskap. Utåt mot väljarna låtsas man föra en stram migrationspolitik, de talar om skärpta straff och att utvisningar av illegala migranter skall ske, men inåt i slutna rum råder endast följsamhet efter den globala finanselitens herrar, där folkutbytet måste fortsätta till varje pris.

Det är det bästa medlet för att söndra nationalstaten, vilket är förutsättningen för hyperkapitalismens överlevnad med ett överstatligt NWO. Hjälpredor i detta nationsförstörande är FN och EU, där statsministern älskar att grötmyndigt förklara sig för snälla journalister, som sällan ställer en kritisk fråga. Kommer de från SVT/SR är intervjuarna mer som hängivna fans än sakkunniga reportrar.

Lönerna för arbetare i väst måste ner, fackföreningarna måste avlövas, så att de högutbildade med den politiska adeln kan fortsätta uppåt på lönestegen, där bankirerna alltid sitter på högsta pinnen. Enkelt uttryckt så skall de icke utbytbara gynnas av att de utbytbaras löner sjunker genom konkurrens.

Riksbanken är också finanseliten behjälplig genom att hålla räntan låg. Löneökningarna blir små, för då kan lågavlönade och obemedlade alltid ta lån, vilket de gjort med besked och samtidigt har de surrats fast vid masten som ägs av Rothschilds bankimperium.

Bankerna ägnar stor kraft åt att tvätta svarta pengar vita, så stortjuvarnas byten kan åka in i samhällsekonomin, när skatteparadisen som till exempel Bermuda och Panama har fått sökarljuset på sig. Utåt till folket predikar politiker om räfst och rättarting [sträng och grundlig undersökning], som aldrig äger rum och bankernas styrelser ger som regel ansvarsfrihet åt sina fifflande direktörer och allt fortsätter som förut.

Riksbankschefen Stefan Ingves talar också med dubbla tungor, när det handlar om kontanternas bevarande, utåt skall så ske, men sedan blir det tvärtemot med det kontantlösa samhället, som kryper fram bakom knuten. Bankirerna blir på gott humör, för då kan omfördelning enkelt ske vid nästa krasch, som förr eller senare alltid kommer. Med obetalda lån och en kronofogde på tomten, så blir överbelånade snälla som små lamm och får bita i det sura äpplet, medan de som tagit sig upp på samhällsstegens topp kan fortsätta att skåla i champagne och predika för de längre ner om återhållsamhet efter deras vidlyftiga leverne.

Kruxet med arbetskonkurrens i vårt land är dock att flertalet industrijobb kräver specialisering och jobben inom tjänstesektorn fodrar utbildning och social kompetens, något som är ouppnåeligt oavsett åtgärder för till exempel analfabeter från Afrika och Mellanöstern, som i stället får bekväm livstidsförsörjning. Att slita i ett tungt, lågavlönat jobb under ett helt arbetsliv, kanske i bästa fall kan ge några hundralappar mer i pension, än att endast ha legat i hängmattan och aldrig arbetat en timma.

Här kan politikerna slå två flugor i en smäll, ösa på med bidrag och låtsasjobb som ingen behöver, för då blir det mindre över till Svensson och samhällskontraktet brister. Då måste varenda kotte fatta att centrala lösningar med federalism är vad landet behöver.

Klimatalarmisterna hjälper till, hejar på och visar vägen till Agenda 2030, medan de själva med sina influencers flyger som aldrig förr, med lättledda och skolstrejkande barn inunder. Det är endast unga Klimat-Greta som åker tåg, för det gör sig bättre på bild.

Frankrike är nu EU:s lokomotiv, där president Emanuelle Macrons förslag om gemensamt försvar och nu senast även gemensamma skulder inom EU, kanske inte är så dumt ändå, när lågkonjunkturen mullrar i fjärran och landets krona tappat sitt värde.

Det perfekta medlet är alltså massmigrationen till väst, där Sverige är det idealiska landet, med ett folk, som lärt sig att lita på staten. ”Die dumme Schweden” har förökat sig starkt med medias hjälp, som till brädden varit fylld med öppna hjärtan och bedrägligt känslosvall. Då hjälper det inte att 1,13 miljoner sett att kejsaren är naken. Deras röster har ”Jökarna” stolt slängt i papperskorgen, för att rädda den nya demokratin. Annie Lööf har inspirerats av Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionens definition om dagens demokrati.

När EU låtasskäller på Sverige för att landets gränser läcker som ett såll, så är det bara en skenmanöver, inåt i slutet rum får Stefan Löfven ryggdunkar av Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Angela Merkel och Emmanuel Macron, som värmer så gott. Sverige går för och visar vägen, att klargöra sin identitet, som unga på bolaget behöver, behövs inte vid gränsen. Där litas det på vad den nyanlände säger.

Passkonsumtionen är därefter på topp, nya skrivs ut på löpande band och förståelsen är mycket stor, när Muhammed tappat bort sitt femte på ett år. Trots skärpning så är passfusket omfattande, som regeringen i det längsta blundat för. Medias förklaring är likadan som mot ohyra och återkomst av gamla sjukdomar, svenskarna reser mycket!

Läs mer i NewsVoice: Sverige har kanske sämst gränskontroll i Europa – Rapport

Rättsväsendet och Migrationsverket är av samma skrot och korn, åldern höjs och sänks efter brottslingens uppsåt och fru Justitia får lätta på ögonbindeln så brottslingens etnicitet kan synliggöras, när straff skall utmätas.

Vad sägs om knivmannen som snabbt halverade sin ålder och slapp straff?

Han halverade sin ålder och slapp därför straff för knivdådet i centrala Stockholm.
Först efter att han rymt från ett ungdomshem och lämnat Sverige avslöjades lögnen: Han var 31 år gammal och inte 15 år. Fallet med ålderslögnen är ett av 100 som upptäckts av Interpol i Stockholm på senare tid och det visar att ID-frågan måste tas på större allvar….” –
Expressen

Ovan är ett paradexempel på hur Expressen, med hela MSM har dubbla agendor. Utåt låtsas man att bevaka makten, tjuven och orättvisor, men inåt åker journalister in i kylskåpet eller får sparken om han/hon analyserar sambanden för djupt av Bonniers och Schibsteds lojala publisher.

Läs mer i Journalisten: En frysbox för 30 miljoner

Den kulturella och religiösa identiteten hyllas, när förortens folk skall lyssna på sina välgörare, men när värdlandets kritiska röster når politikers öra, då åker den medborgerliga fram, med ett ” inte OK” eller ”inte acceptabelt” är allt vad de hasplar ur sig. Väljarna skall helst inte märka deras dubbla tungor.

New Zealands premiärminister Jacinda Ardern bär slöja för att hedra Islam efter terrorattacken i mars 2019. Video: Voa News
New Zealands premiärminister Jacinda Ardern bär slöja för att hedra Islam efter terrorattacken i mars 2019. Video: Voa News

Nu har vänsterns fans demonstrerat hand i hand runt Stockholms moské, för att visa solidaritet med alla muslimer efter dådet i Nya Zeeland.

Hand i hand gick också kulturelitens kvinnor under MeToo-rörelsens klimax. Aftonbladet deltog med liv och lust i häxjakten på vita, medelålders män och med perfekt tajmning lade tidningen ett skyddande täcke över de verkliga förövarna från förorten till Anders Lindbergs förtjusning. Vänsterns händer saknas alltjämt för den våldtagna ”horan”, den rånade svennen och den bedragna pensionären. Det är alltid avsändaren som avgör grad av solidaritet hos dessa fina humanister med dubbla tungor.

Framkantspolitiker har alltid stora projekt på gång, utöver öppna armar mot välfärdsmigranter. Det kan handla om utbyggnad av farlig strålning från 5G, Haarpanläggningar, höghastighetståg, ständiga vaccinationskrav för hela befolkningen och beslut om klimaträddande, dvs onödiga samhällsdestruktiva åtgärder, då Sveriges utsläpp är en droppe i havet.

Dessa karriärtörstiga politiker tror att Sverige går före och visar vägen för resten av världen och vill inte inse att de endast är ett fjuttigt medel för omfördelning  från fattiga till de besuttna, som dirigeras av den globala finanseliten, som urholkar demokratin. Vilket får våra makthavare att oja sig och varna för en handfull unga män från Nordiska Motståndsrörelsen (har 160 medlemmar i Sverige), samtidigt som förortens maffialedare tryggt kan åka runt i en BMV med en Rolexklocka på handleden, precis som sina giriga bröder längst upp på samhällsstegen.

Att sitta på dubbla stolar och tala med dubbla tungor är förutsättning för att en ny världsordning skall rulla fram, så folket inget märker. Manualen är den gamla Kallegriplanen om ett enat Europa under samma härskare.

Hur västs sharialags trogna muslimer då skall reagera är höljt i dunkel? Denna grupp inom islam ökar ständigt, medan politiker överdriver förekomsten av sekulära muslimer och vilja till reformerad islam. Kanske migrantmedlet i stället blir målet mot ett kalifat? Kommer då Muhammeds efterträdare kalifen Abu Bakr av i dag, att samsas med den globala eliten om den värdsliga makten?

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Relaterade källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Här är en MYCKET intressant och vederhäftig religionshistorisk översikt med fokus på den romersk-katolska kyrkan och islam:

  https://www.youtube.com/watch?v=bk_8Vbn873M

  Etymologi:

  Katolicism (latin: catholicus, från grekiska: καθολικισμός, katholikismos, “universell”

  Islam är ett arabiskt ord (الإسلام), al-‘islām. Ordet islam i sin grundform betyder underkastelse och lydnad.

   • Sant, och hebreiska shalom betyder också frid (se eveni shalom alechem på youtube). Herren säger att Han ger oss sin frid och fridshälsningen är ännu viktig i kristenheten. Salam aleikum, aleikum salam, säger muslimerna. Så utbytte jag och min bror artigheter när han kom hem från FN i Sinai (han var kristen han också). Herren har gett oss sin frid och det är bara att ta emot den. Se också Jerusalaim, Jerusalem, som bör vara relaterat.

    • Benämningen av sekterismen tycks inte ha haft någon god inverkan på någon av sekterna…

     I USA och väst väljer de som dyrkar “fredsprinsen” Jesus ofta de mest krigiska representanterna, ex. KD.

     I Israel väljer judarna de mest krigiska ledarna, de som rensar Palestina etniskt och nu ska stjäla Golanhöjdernas olja.

     I det mest sekteristiskt troende Saudiarabien stödjer de som dyrkar “fredens religion” de mest extrema folkmördande terroristerna mot Syriens fredliga sekulära demokrati.

     • Den som inte tror förstår varken Bibeln eller Koranen och även de som tror har vissa svårigheter. Det ändras först när man börjar lyda. I början vandrar man nästan i blindo i månens sken, förståndets första sken, innan solens, kärlekens sken, går upp. Det är ett skydd för de som vandrar fel, så att de inte ska synda på nåden, men de kommer inte fram. Det finns ett inre Ord i Bibeln. GT handlar om Herrens andliga krig, inte judarnas, vad man än läser bokstavligt. Koranen vet jag inte, men jag har sett exempel på att där kan utövas en exegetik som liknar den kristna.

      Religionernas tillstånd idag är väl känt och ska kritiseras, men med andliga vapen, inte sekulära. Däremot bör landets styrelse vara sekulärt och det säger även shiamuslimske Sistani i Irak. Prästväldet måste få ett _slut_ och vi måste kunna tänka själva. Jag var en gång en politisk person, som du, och förstår dig, men vilken resa jag har gjort och vad jag har behövt tjafsa med vissa kristna och sekulära.

      Det som händer i Israel är till viss del sorgligt. Några ledare står inte på Ordet, de står på Talmud, och det kan jag inte stödja. Sorgligt är också vad som har hänt den svenska och den amerikanska kristenheten. Israel ska stödjas, det är bibliskt, men visst knas ska också påpekas. Många judar gör det, men det får inte svenskarna veta. Det som händer i den muslimska världen är väl känt, men muslimpartiet Socialdemokraterna vill inte påpeka det. Buddisterna har en ny sorts fundamentalism. Religionerna befinner sig i sin slutfas och då kan vi räkna med en ny uppenbarelse. Herren överger aldrig sin människofamilj. Emanuel Swedenborg, och ännu mera Jakob Lorber, hintar om en ny uppenbarelse i det stora landet i väster. På tredje dagen och det är nu. Maranata, Herre kom.

 • “Kommer då Muhammeds efterträdare kalifen Abu Bakr av i dag, att samsas med den globala eliten om den värdsliga makten?”
  Det muslimska brödraskapet bör ses som ett jakande svar. Denna frimurargren startad av medlemmar i europas frimurarloger under överinseende av brittiska imperiets agenter och lär ha religiöst likgiltiga bankirer i toppen. Rörelsen ingår i både imperiets underrättelsenätverk, dess terrornätverk och sannolikt i dess finansnätverk om dom tillåts etablera sig.
  Både störtandet av Shahen av Iran 1979, Hamas och all terror i MÖ organiseras av denna pseudoreligiösa organisation.
  Beklagligtvis är många av er som kritiserar Islam endast intresserade av det på det sätt som CFR och Samuel Huntington vill att ni ska vara. Ni ser det som ett självständigt fenomen sammanhängande med ett långt förflutet. Men ni ser det inte som en konspiration från imperiet som avsiktligt hindrat sekularisering och utveckling.
  Assad och Syrien angreps inte pga Islam utan pga angloamerikanska imperiet som bänder till vad som helst till ett vapen.

  • Att det angloamerikanska imperiet ligger bakom det mesta av krisen/kriserna i Mellanöstern ser jag klart, men jag är inte helt övertygad om att islam utan stormakternas söndra/splittra politik skulle ha utvecklats efter västs innovationer/framsteg, som nu hitlockade migranter vill ha del av, utan behov eller krav på assimilering eller integrering. Judendom, kristendom och islam var ju i tidernas begynnelse en stam, som sedan fick olika grenar. Vissetrligen är jag ateist, men jag föredrar Nya Testamentets Jesus, framför Muhammed.

 • Klockrent artikel Hariet. Synd att inte alla svenskar uppvakna och läser alternativ media så missar de upplysningen men i sanningens namn många vill inte heller vakna.

 • Spännande upplysningar, som en kriminalroman, som aldrig tar slut.
  Isis betraktas utåt som sunnimuslimer med bokstavstrogen tolkning av Koranen och hyllar sharialag, inåt tror jag mer på kriminella element som får fritt spelrum för sitt djävulskap utan efterräkningar, i alla fall i Sverige.
  Fråga: Förekommer sharialags tolkningar av Koranen också inom områden där shiamuslimer dominerar. t.ex Iran, Irak?
  Eller kan imamer tolka Koranen lite hur han vill?

  • begreppet sharia förekommer inte i Koranen vad jag vet.

   när det gäller lagliga skillnader mellan sunni och shia är en av de mer iögonfallande som jag känner till praktiserandet av s.k tillfälliga äktenskap (mut’ah), som tillåts inom shia. detta ska visst ha förbjudits av den andre kalifen Umar, vad jag förstår.

   vad som menas med begreppet imam varierar också inom sunni och shia. inom shia syftar imam på de av Gud utvalda och bäst lämpade tolkarna av religionen, i deras egenskap av kunskap om verklighetens natur. den förste imamen var således Ali. den vanligaste uppfattningen (dvs den som de s.k “tolvorna” representerar) är att det totala antalet imamer uppgår till tolv, och att dessa samtliga är direkt på varandra följande i släktled efter Ali.

   apropå tolkning av Koranen så är det upp till varje människa att tolka Koranen efter sitt eget förstånd. endast Gud känner till dess djupaste mening, säger Koranen själv.

    • jag vet inte exakt vad du menar med imam. inom sunni betyder syftar det bara på den person som leder bönen, vad jag vet. sådana förekommer väl med varierande förstånd, antar (hoppas) jag.

   • Så är det också med Bibeln. Vi måste tänka själva med det förstånd Herren har gett oss. Prästväldet i några religioner är förkastligt. Tråkigt nog ser jag tendenser till prästvälde i frikyrkorna. De är speciellt tydliga när provinsiella självutnämnda “experter” med fallerande Bibelkunskaper försöker köra över de som kan hebreiska, latin eller grekiska. “I min lilla församling på landet talar vi svenska. Du har fel!”

    Jag vet att det tidiga Islam premierade förståndet och i den tidiga kristendomen kunde alla bidra. Frikyrkorna är kanske 150 år gamla och förfaller nu till det prästvälde de gjorde uppror mot. Som Islam. Några lägger sig under påven.

    Ummah, folket, är ett intressant muslimskt begrepp. Utveckla det gärna, du som kan Islam.

    • ummah vet jag inte mycket om. jag minns dock en hadith som berör ämnet, om vilken man på wikishia.net kan läsa:

     “According to the standard reading of this hadith, the Prophet (s) talks about the division of the Jews into 71 sects, the Christians into 72 sects, and his own followers or Umma into 73 sects, emphasizing that in the earlier religions, all, but one, of these sects were misguided and will go to the Hell; and that the same is true about the Islamic Umma.”

 • en anmärkningsvärd händelse i slutet av profetens liv går att läsa om här:

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_event_of_Ghadir_Khumm

  “The event of Ghadir Khumm is an event that took place in March 632. While returning from the Farewell Pilgrimage, the Islamic prophet Muhammad gathered all the Muslims who were with him and gave a long sermon. In the sermon, Muhammad announced that Ali ibn Abi Talib would be his successor. This sermon included Muhammad’s famous declaration that “to whomsoever I am Mawla, Ali is also their Mawla.” ”

  noterbart är att sunni Islam, som brukar sägas stå för ca 90% av islams befolkning, uppenbarligen står för en annan tolkning av denna händelse, då man betraktar Abu Bakr och Umar (de två första kaliferna) som profetens berättigade efterträdare. När Abu Bakr, under högst tvivelaktiga förhållanden, utsågs till muslimernas nya ledare (the event of Saqifa), var Ali upptagen med att tvätta profetens kropp, inför begravningen. 3 månader senare dog även profetens dotter Fatima (Ali’s hustru), under tämligen kusliga förhållanden. orsaken till hennes död har man naturligtvis olika uppfattning om inom Shia och Sunni, men det är ganska spännande och ögonöppnande läsning för den som tar sig tid till detta.

 • – Ja, det är helt riktigt Harriet – Europas politiker arbetar för att få till stånd en söndring mellan folk och individer. Och den kraftfulla kulturen Islam är ett av verktygen som politikerna använder för att nå sitt mål. I Frankrike har en imam nyligen räknat ut att år 2050 då har muslimerna tagit över landet.
  Och Sverige är på god väg (läs – på ond väg) att gå samma öde tillmötes. – Så, det är uppenbart att det finns en ond plan hos våra politiker. För det finns ingen annan hållbar förklaring till deras vettlösa invandringspolitik, än den förklaringen att politikerna vill att Sverige ska bli ett muslimskt land, snarast möjligt. För så dumma är inte våra politiker att de inte har räknat ut detta. Men tyvärr så är det svenska folket redan så pass hjärntvättat att de inte förstår situationen och därmed finns det ingen räddning längre för Sverige – om inte ett mirakel inträffar snart.

  • Håller med dig Erik. De Svenska politikerna spelar hazard med de egna ivånarna som spelmarker. När katastrofen är ett faktum drar de sig tillbaka till ett annat tryggt land och med synnerligen generösa avgångsarvoden och feta pensioner som tack. Villkor som alla lurade skattebetalare får betala!

   Kvar av Sverige blir bara en sotipp med inblandning av icke uppvaknade invånare som i sin misär fortfarande inte vill inse det av våra politiker genomförda landsfördärvet.

   Hua mig!

   • – Ja Öystein, vi talar egentligen om en dold ond elit som har bestämt hur världen ska se ut i framtiden, en elit som befinner ovanför politikerna, där politikerna knappast kan ha hört hela sanningen, alltså elitens ondskefulla plan för mänskligheten på jorden. Men Öystein, jag har inte givit upp, för jag tror fortfarande på att det finns en god gud som kommer att sätta ner foten i sista stund och sätta stopp för den här fasansfulla utvecklingen.

 • Svar till Karl M: Helt riktigt om att alla muslimer inte erkänner Abu Bakr som sin efterträdare. Splittringen mellan sunni och shiamuslimer handlar om hur det muslimska ledarskapet efter Muhammeds död år 632 skall tolkas. Enligt sunni hade Muhammed inte utsett någon efterträdare, utan muslimerna skulle vägledas utifrån Koranen, där Muhammeds leverne får vara ledstjärna. Men enligt shiainriktningen hade Muhammeds släkting Abu ibn abu Talib, utsetts som efterträdare. Ledarskapet skulle sedan gå i arv till Alis ättlingar. Tyvärr har stormakterna utnyttjat dessa olika tolkningstraditioner i sina ambitioner att söndra och splittra i Mellanöstern i sin jakt på naturtillgångar, där oljan lockar. Minst sagt hoppande lojaliteter med många dubbla tungor.
  I Syrienkriget stöder shiamuslimska Iran Syriens Bashar al.Assad, medan det sunnimuslimska Saudiarabien pumpar in pengar till milisgrupper som bekämpat honom, med stöd av USA.
  Om alternativa energikällor får mer fäste, hur kommer då maktkampen i Mellaöstern att se ut? Eller kommer allt att fortsätta som förut om den omstridda koldioxiden kan gömmas i berggrunden? Eller blir den mindre farlig om Agenda 2030 rors i land?

  • Tack, Harriet. Jag minns Abu Bakr och grottan. Den bok jag läste om Profeten skrevs av en historiker i ett shiamuslimskt land. Han var inte muslim, men han visste förstås mycket om shia och det påverkade mig. Jag följde historien ända fram till martyren Imam Hussein. Ali dog med en kniv i ryggen. Omar var militärt framgångsrik och byggde moskén i Jerusalem. Profeten sägs ha andligen besökt Jerusalem. Det måste man veta för att förstå hur muslimerna ser Jerusalem. Staden är en sten som ingen kan lyfta, säger Bibeln.

   Okunskapen om Islam är stor. Man kan inte bunta ihop alla muslimer och säga att de är dåliga. Jag har sett shiamuslimer hedra kristna kyrkor och några gånger lyssnat på en klok shiamuslim i Karibien.

 • långt ifrån alla muslimer är överens om att Abu Bakr var Mohammeds rättmätige efterträdare, kan jag hälsa den otäcka damen.

  • Rktigt. Det som många inte inser är att det pågår en nationell kamp mot de extrema islamisterna inuti många muslimska länder. De missar helt att engelsmännen använt islam länge, för att skapa oreda i Mellanöstern, och därigenom kunna tillsätta sina egna marionetter. Sberige, USA, Israel och Saudiarabien fortsätter med detta spel. Utbildar terroristerna, sjukvårdar dem ger dem bidrag etc. etc. Allt för att få tillgång till billig olja. Även Golanhöjderna handlar om det.

 • Femetta Harriet, islams utbredning i världen går inte att prata bort, den måste bekämpas som den varböld den är på samhällskroppen.

  Det är just de dubbla budskapen som du nämner vilket gör att vi med hänvisning till religionsfrihet inte vågar kritisera islam. Vi måste allra först enas om islam verkligen är en religion, jag anser det vara en militant våldsideologi som måste förbjudas i Sverige.

  Att samexistera med islam i Sverige är en omöjlighet så länge islam i sina skrifter förespråkar dödligt våld mot oliktänkande, se bara på hur ISIS kunde breda ut sig m h a hänvisningar till islam.

  Den svenska naiviteten vet inga gränser och inte blir det bättre av att den svenska kyrkans lesbiska företrädare förespråkar islam som en fredsälskande religion.

  Det är också helt rätt att du kopplar islams utbredning till globalisternas New World Order, inte för att riktigt förstår hur dessa maktgalna dårar tänker när de bidrar till islams utbredning i civiliserade västländer.

  På det hela taget en mycket läsvärd artikel som du har all heder av Harriet.

 • Harriet Larsson har alltid skrivit bra, tankeväckande och upplysande artiklar.

  Men denna artikel tror jag är något av det bästa jag läst. Jag gör de stora vågen för dig Harriet”.

  Du har lyckats med den svåra bedriften att med få ord på ett lysande sätt sammanfatta de stora problem vi har, samt vad som orsakat dem.

  Det som återstår är att det sovande svenska folket läser och tar till sig detta, och därefter lägger sin röst rätt i nästa val.

  Tack Harriet!

 • Harriet Larsson har alltid skrivit bra, tankeväckande och upplysande artiklar.

  Men denna artikel tror jag är något av det bästa jag läst. Jag gör de stora vågen för dig Harriet”.

  I denna artikel har du lyckats med den svåra bedriften att med få ord på ett lysande sätt sammanfatta de stora problem vi har samt vad som orsakat dem.

  Det som återstår är att det sovande svenska folket läser och tar till sig detta, och därefter lägger sin röst rätt i nästa val.

  Tack Harriet!

  • Enig. Men Greta som åker tåg gör det nog för att hon faktiskt tror på klimathotet, MEN Greta är konsekvent, till skillnad från majoriteten som bara snackar och sedan gör tvärtemot, ex. gynnar massmigration av barnavlane kulturer till arktiskt högkonsumerande klimat, vilket bevisligen ökar CO2 enligt organisationen Population Matters.

   När Greta agerar så gör hon det med det förstånd hon har och det gör henne i min mening till en vacker och sällsynt individ, precis som de som stödjer henne. Att de kan vara vilseledda hör inte till detta, för det kan alla vara.

   Greta verkar snarare övervinna sin blyghet för att hon tycker att det är viktigt. Om Greta, samt alla som faktiskt tror på vad de gör, faktiskt agerar har jag bara positiva saker att säga om det. Det behöver Sverige VERKLIGEN mer av, MEN det viktigaste är att vi FÖRST lär oss skilja på sanning och lögn INNAN vi tänker och agerar, så att vi tänker mer rätt och agerar mer rätt, eftersom:

   ”En av de främsta hindren för intelligens är godtrogenhet, och godtrogenhet kan minskas enormt genom instruktioner i de vanligaste formerna av osanning. Godtrogenhet är ett större ont i nutid än det var tidigare, eftersom, tack vare tillväxten av utbildning, är det mycket lättare än vad det brukade vara att sprida felaktig information, och tack vare demokratin, är spridningen av desinformation viktigare än förr för de som håller i makten.”
   / Bertrand Russell

   Och det tycks som att författaren själv varit vilseledd. Terrorattacken i Christchurch tycks efter min analys vara desinformation och förmodligen en övning som användes som falskflagg för att dölja Israels 100 attacker mot Gaza, som just då låg relativ i medieskugga, men sannolikt även för att kunna motivera samma avväpning av Nyazeeland som Flinks attack gjorde i Sverige.

   Nya Zeeland ska sannolikt utnyttjas precis som Sverige nu. Massmigreras, skuldsättas och sedan försättas i kris och därefter köpas upp av monopolkapitalet. Först vill eliten givetvis avväpna alla män i vapenför ålder, eftersom de är rädda för dem.

 • Det är sällan jag ser någon som vet lite grand om det tidiga Islam. I Mekka var Profeten faktiskt påverkad av några kristna tankar. När en judisk stam gjorde uppror i Medina (tror jag det var) lät han avrätta alla män och delade ut kvinnorna till sina män. Hans fribrev, skyddsbrev (!), till de kristna i Egypten finns ännu bevarat i ett kloster.

  I Nordafrika kan muslimska kvinnor kontrollera ekonomin. Precis som hemma, med andra ord. En libanesisk kvinna bär chadora för att vara söt, inte för att dölja sig. Min kristna farmor hade en snusnäsduk på huvudet när hon gick ut och av samma anledning.

  Vi ska studera Islam som allting annat, dvs. från olika vinklar. Jag är kristen, men jag har tagit mig igenom en riktig tegelsten om Profeten. Det som nu händer hans religion är förfärligt, men fundamentalism har vi i flera stora religioner. En religion börjar med stora män. Sedan tar prästerna över och i slutfasen härskar teologerna. Se på Svenska kyrkan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *