Islamifiering spelar en central roll för hyperkapitalisternas Europa

publicerad 26 mars 2019
- Harriet Larsson
Harriet Larsson

Harriet Larsson

DEBATT. I denna mycket starka debattartikel pekar Harriet Larsson på det sociala och demografiska kaos som politiker och andra makthavare skapat i ett rotlöst Sverige och Europa. Enligt skribenten handlar massmigrationen om hyperkapitalismens överlevnad och det kräver söndring mellan folk och individer. Islamifiering spelar en central roll.

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Kanske har politiker och systemmedia tagit intryck av moskéns imamer? Utanför moskén lyfts vanligtvis de ”fredliga” så kallade Mecka-verserna från Koranens 114 suror fram. Inne i moskén kan motsatsen råda. Där kan imamen låta ”krigiska” Medina verser från senare datum dominera.

I Mecka levde Muhammed i fred med judar och kristna, när han senare bosatte sig i Medina upprättar han en totalitär stat, blir rik och startar utrotningskrig.

Inom islamsk teologi finns begreppet ”Naskh”, som innebär ett upphävande eller avskaffande av ”suror”, som kallas för ”abrogation,” vilket betyder att de senast nedtecknade verserna har tolkningsföreträde. Påpekas bör att Naskh-teorin med upphävande av verser kan ha olika tolkningar av muslimska företrädare, en del anser att teorin alltid gäller, andra inte.

Skrev att svenskar inte gruppvåldtar – dömdes för hets efter anmälan från ”Näthatsgranskaren” – Samhällsnytt, 12 mars 2018

Islams extremister som kämpar för ett Kalifat, hyllar givetvis de krigiska verserna inom Koranen, som ger dem alibi för deras heliga krig mot otrogna, där kristna och judar utgör målgrupper. Flera moskéer har varit rekryteringscentraler till ISIS och välkomnat hatpredikanter, men utanför en moské gör hets-mot-folkgrupps-jägarna halt. För den paragrafen omfattar tydligen inte minoriteter oavsett vad de förmedlar eller sätter på pränt.

Jaktbytet är främst äldre kvinnor i Sverige, som med några ovarsamma ord på nätet över orättvisor kan få böta och få hot om fängelse.

IS-terrorister, som nu vill hem kan ha utfört fasansfulla gärningar mot mänskligheten, men när bevis saknas, så ersätts de med bidrag och erbjudande om samtal från socialen, som skall göra dessa barbarer snälla.

Enligt ryktbara hatpredikanter skall homosexuella dödas, flickor som inte bär hijab skall straffas, hamna i helvetet och sitta längst bak både i skolbussen och i skolsalen. Kvinnor skall lyda sin man, svenska kvinnor är horor och får våldtas och deras svennar skall föraktas med stöd av vår feministiska regering, som ser till att fler testosteronstinna män från kvinnoföraktande kulturer utan asylskäl får stanna. Löfvens regering både ett och två talar om regler för att försvåra inresa för dessa hatpredikanter, men som vanligt händer ingenting efter det höga tonläget.

Min övertygelse är att politiker har agendor med dubbla budskap. Utåt mot väljarna låtsas man föra en stram migrationspolitik, de talar om skärpta straff och att utvisningar av illegala migranter skall ske, men inåt i slutna rum råder endast följsamhet efter den globala finanselitens herrar, där folkutbytet måste fortsätta till varje pris.

Det är det bästa medlet för att söndra nationalstaten, vilket är förutsättningen för hyperkapitalismens överlevnad med ett överstatligt NWO. Hjälpredor i detta nationsförstörande är FN och EU, där statsministern älskar att grötmyndigt förklara sig för snälla journalister, som sällan ställer en kritisk fråga. Kommer de från SVT/SR är intervjuarna mer som hängivna fans än sakkunniga reportrar.

Lönerna för arbetare i väst måste ner, fackföreningarna måste avlövas, så att de högutbildade med den politiska adeln kan fortsätta uppåt på lönestegen, där bankirerna alltid sitter på högsta pinnen. Enkelt uttryckt så skall de icke utbytbara gynnas av att de utbytbaras löner sjunker genom konkurrens.

Riksbanken är också finanseliten behjälplig genom att hålla räntan låg. Löneökningarna blir små, för då kan lågavlönade och obemedlade alltid ta lån, vilket de gjort med besked och samtidigt har de surrats fast vid masten som ägs av Rothschilds bankimperium.

Bankerna ägnar stor kraft åt att tvätta svarta pengar vita, så stortjuvarnas byten kan åka in i samhällsekonomin, när skatteparadisen som till exempel Bermuda och Panama har fått sökarljuset på sig. Utåt till folket predikar politiker om räfst och rättarting [sträng och grundlig undersökning], som aldrig äger rum och bankernas styrelser ger som regel ansvarsfrihet åt sina fifflande direktörer och allt fortsätter som förut.

Riksbankschefen Stefan Ingves talar också med dubbla tungor, när det handlar om kontanternas bevarande, utåt skall så ske, men sedan blir det tvärtemot med det kontantlösa samhället, som kryper fram bakom knuten. Bankirerna blir på gott humör, för då kan omfördelning enkelt ske vid nästa krasch, som förr eller senare alltid kommer. Med obetalda lån och en kronofogde på tomten, så blir överbelånade snälla som små lamm och får bita i det sura äpplet, medan de som tagit sig upp på samhällsstegens topp kan fortsätta att skåla i champagne och predika för de längre ner om återhållsamhet efter deras vidlyftiga leverne.

Kruxet med arbetskonkurrens i vårt land är dock att flertalet industrijobb kräver specialisering och jobben inom tjänstesektorn fodrar utbildning och social kompetens, något som är ouppnåeligt oavsett åtgärder för till exempel analfabeter från Afrika och Mellanöstern, som i stället får bekväm livstidsförsörjning. Att slita i ett tungt, lågavlönat jobb under ett helt arbetsliv, kanske i bästa fall kan ge några hundralappar mer i pension, än att endast ha legat i hängmattan och aldrig arbetat en timma.

Här kan politikerna slå två flugor i en smäll, ösa på med bidrag och låtsasjobb som ingen behöver, för då blir det mindre över till Svensson och samhällskontraktet brister. Då måste varenda kotte fatta att centrala lösningar med federalism är vad landet behöver.

Klimatalarmisterna hjälper till, hejar på och visar vägen till Agenda 2030, medan de själva med sina influencers flyger som aldrig förr, med lättledda och skolstrejkande barn inunder. Det är endast unga Klimat-Greta som åker tåg, för det gör sig bättre på bild.

Frankrike är nu EU:s lokomotiv, där president Emanuelle Macrons förslag om gemensamt försvar och nu senast även gemensamma skulder inom EU, kanske inte är så dumt ändå, när lågkonjunkturen mullrar i fjärran och landets krona tappat sitt värde.

Det perfekta medlet är alltså massmigrationen till väst, där Sverige är det idealiska landet, med ett folk, som lärt sig att lita på staten. ”Die dumme Schweden” har förökat sig starkt med medias hjälp, som till brädden varit fylld med öppna hjärtan och bedrägligt känslosvall. Då hjälper det inte att 1,13 miljoner sett att kejsaren är naken. Deras röster har ”Jökarna” stolt slängt i papperskorgen, för att rädda den nya demokratin. Annie Lööf har inspirerats av Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionens definition om dagens demokrati.

När EU låtasskäller på Sverige för att landets gränser läcker som ett såll, så är det bara en skenmanöver, inåt i slutet rum får Stefan Löfven ryggdunkar av Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Angela Merkel och Emmanuel Macron, som värmer så gott. Sverige går för och visar vägen, att klargöra sin identitet, som unga på bolaget behöver, behövs inte vid gränsen. Där litas det på vad den nyanlände säger.

Passkonsumtionen är därefter på topp, nya skrivs ut på löpande band och förståelsen är mycket stor, när Muhammed tappat bort sitt femte på ett år. Trots skärpning så är passfusket omfattande, som regeringen i det längsta blundat för. Medias förklaring är likadan som mot ohyra och återkomst av gamla sjukdomar, svenskarna reser mycket!

Läs mer i NewsVoice: Sverige har kanske sämst gränskontroll i Europa – Rapport

Rättsväsendet och Migrationsverket är av samma skrot och korn, åldern höjs och sänks efter brottslingens uppsåt och fru Justitia får lätta på ögonbindeln så brottslingens etnicitet kan synliggöras, när straff skall utmätas.

Vad sägs om knivmannen som snabbt halverade sin ålder och slapp straff?

Han halverade sin ålder och slapp därför straff för knivdådet i centrala Stockholm.
Först efter att han rymt från ett ungdomshem och lämnat Sverige avslöjades lögnen: Han var 31 år gammal och inte 15 år. Fallet med ålderslögnen är ett av 100 som upptäckts av Interpol i Stockholm på senare tid och det visar att ID-frågan måste tas på större allvar….” –
Expressen

Ovan är ett paradexempel på hur Expressen, med hela MSM har dubbla agendor. Utåt låtsas man att bevaka makten, tjuven och orättvisor, men inåt åker journalister in i kylskåpet eller får sparken om han/hon analyserar sambanden för djupt av Bonniers och Schibsteds lojala publisher.

Läs mer i Journalisten: En frysbox för 30 miljoner

Den kulturella och religiösa identiteten hyllas, när förortens folk skall lyssna på sina välgörare, men när värdlandets kritiska röster når politikers öra, då åker den medborgerliga fram, med ett ” inte OK” eller ”inte acceptabelt” är allt vad de hasplar ur sig. Väljarna skall helst inte märka deras dubbla tungor.

New Zealands premiärminister Jacinda Ardern bär slöja för att hedra Islam efter terrorattacken i mars 2019. Video: Voa News
New Zealands premiärminister Jacinda Ardern bär slöja för att hedra Islam efter terrorattacken i mars 2019. Video: Voa News

Nu har vänsterns fans demonstrerat hand i hand runt Stockholms moské, för att visa solidaritet med alla muslimer efter dådet i Nya Zeeland.

Hand i hand gick också kulturelitens kvinnor under MeToo-rörelsens klimax. Aftonbladet deltog med liv och lust i häxjakten på vita, medelålders män och med perfekt tajmning lade tidningen ett skyddande täcke över de verkliga förövarna från förorten till Anders Lindbergs förtjusning. Vänsterns händer saknas alltjämt för den våldtagna ”horan”, den rånade svennen och den bedragna pensionären. Det är alltid avsändaren som avgör grad av solidaritet hos dessa fina humanister med dubbla tungor.

Framkantspolitiker har alltid stora projekt på gång, utöver öppna armar mot välfärdsmigranter. Det kan handla om utbyggnad av farlig strålning från 5G, Haarpanläggningar, höghastighetståg, ständiga vaccinationskrav för hela befolkningen och beslut om klimaträddande, dvs onödiga samhällsdestruktiva åtgärder, då Sveriges utsläpp är en droppe i havet.

Dessa karriärtörstiga politiker tror att Sverige går före och visar vägen för resten av världen och vill inte inse att de endast är ett fjuttigt medel för omfördelning  från fattiga till de besuttna, som dirigeras av den globala finanseliten, som urholkar demokratin. Vilket får våra makthavare att oja sig och varna för en handfull unga män från Nordiska Motståndsrörelsen (har 160 medlemmar i Sverige), samtidigt som förortens maffialedare tryggt kan åka runt i en BMV med en Rolexklocka på handleden, precis som sina giriga bröder längst upp på samhällsstegen.

Att sitta på dubbla stolar och tala med dubbla tungor är förutsättning för att en ny världsordning skall rulla fram, så folket inget märker. Manualen är den gamla Kallegriplanen om ett enat Europa under samma härskare.

Hur västs sharialags trogna muslimer då skall reagera är höljt i dunkel? Denna grupp inom islam ökar ständigt, medan politiker överdriver förekomsten av sekulära muslimer och vilja till reformerad islam. Kanske migrantmedlet i stället blir målet mot ett kalifat? Kommer då Muhammeds efterträdare kalifen Abu Bakr av i dag, att samsas med den globala eliten om den värdsliga makten?

Text: Harriet Larsson, Harriets Blogg

Relaterade källor

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq