EU pressat av Ungern att ljuga om massinvasionen

18
Viktor Orban Baile, Tusnad University, juli 2017
Viktor Orban Baile, Tusnad University, juli 2017

Ungern, som det föregångsland det är på migrationspolitikens område, har i öppna kampanjer med annonser utmanat EU:s migrationspolitiska agenda och EU har därför gått i svaromål på Ungerns kampanj, deras svar framgår av denna länk.

Text: Jan Norberg

Att EU inte drar sig för att ljuga och vilseleda framgår på en rad olika ställen, jag citerar därför ett axplock ur EU:s försvarsskrift.

Ungerns påstående:

“They (EU) want to give even more money to organisations that support immigration.”

EU:s svar:

“The European Union has zero tolerance for human trafficking and has taken action for many years to combat this exploitative crime.

The Commission — like the Hungarian government, like all EU governments — does not support irregular migration. The Commission is working with all Member States to reduce arrivals to Europe whilst still living up to the international obligations of all democracies to protect people — men, women and children — who have to leave their homes because of war.

Saving lives at sea and looking after vulnerable people who have fled bloodshed and war and are in need of international protection is not the same thing as promoting irregular migration. There is no evidence of NGOs working with criminal smuggling networks to help migrants enter the EU. Non-Governmental Organisations (NGOs) and other international organisations are, on the contrary, among the most reliable and valuable partners in dealing with the refugee crisis. They offer asylum seekers information and legal advice and also provide reception and care facilities, helping to ease the burden of Member States.”

Ungerns påstående:

“They (EU) want to give even more money to organisations that support immigration.”

EU:s svar:

“The European Union has zero tolerance for human trafficking and has taken action for many years to combat this exploitative crime.

The Commission — like the Hungarian government, like all EU governments — does not support irregular migration. The Commission is working with all Member States to reduce arrivals to Europe whilst still living up to the international obligations of all democracies to protect people — men, women and children — who have to leave their homes because of war.

Saving lives at sea and looking after vulnerable people who have fled bloodshed and war and are in need of international protection is not the same thing as promoting irregular migration. There is no evidence of NGOs working with criminal smuggling networks to help migrants enter the EU. Non-Governmental Organisations (NGOs) and other international organisations are, on the contrary, among the most reliable and valuable partners in dealing with the refugee crisis. They offer asylum seekers information and legal advice and also provide reception and care facilities, helping to ease the burden of Member States.”

Ungerns påstående:

“They (EU) want to reduce funding for countries that oppose immigration.”

EU:s svar:

“Simply: countries that have been more affected by migration receive more funding to help them in managing it – irrespective of their politics. Cohesion fund allocations include extra funding in relation to net migration from outside the EU in the country since 2013.

For the next budget, all EU Member States, including Hungary, agreed in a series of statements and European Council conclusions that we should learn the lessons of the past and foresee more means for migration management and border security in the future. This includes funding to address the root causes of migration (and thereby prevent it), support for national border protection measures as well as solidarity for EU countries disproportionately affected by migration.”

Kommentar

EU:s försvar visar tydligt hur EU nu försöker förklara bort det faktum att många miljoner illegala lycksökare fått fri lejd in i EU och att detta nu gått helt överstyr. EU säger tex i sista stycket här ovan att man i sin nästa budget har avsatt medel för att kunna lära sig läxan från sina tidigare misslyckanden då det gäller gränskontroll. Varför inte göra rätt redan från början?

På sedvanligt sätt säger man sig nu vilja komma åt grundorsakerna beträffande massinvasionen. Ett uttalande som klart bevisar att de tidigare åtgärderna varit misslyckade. Ungern har stärkt sitt eget gränsskydd och levt upp till sin del av Schengenavtalet, något EU motarbetat och öppet kritiserat.

Inte helt oväntat anför också EU argument om sk FN-åtaganden till sitt försvar för massinvasionen. Det är därför så viktigt att Sverige lämnar FN helt och hållet då det är FN och dess mycket suspekta finansiärer som är en av de viktigare grundorsakerna till att massinvasionen aldrig stoppas.

Jag blir mäktigt imponerad av Ungerns mycket konsekventa hållning, lika imponerad blir man av det breda folkliga stöd Ungerns migrationspolitik har. Kanske är inte PK-ismen lika utbredd i Ungern som i Sverige?

Text: Jan Norberg

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Jan Norberg
6 mars 2019 kl 18:31

Jag hoppas du har rätt i att alla nationella krafter samlar sig i en ny grupp inom EU vilket är precis vad som behövs. Men jag fattar inte varför det går så sakta.

AnnaF
AnnaF
Gäst
4 mars 2019 kl 08:41

Bra sammanställd Jan Norberg! PK-Ismen är ytterst begränsad i Ungern. Det finns starka krafter som vill splittra landet i god globalistisk anda men folket i allmänhet vill ha landets gränser intakt och den inhemska kulturen bevarad. Den senaste årens hat/förtalskampanj har bara stärkt ungrarnas identitet men definitivt försvagat och blottat de onda avsikter som EU/FN har- i det dolda- har stått för.

AnnaF
AnnaF
Gäst
Reply to  Jan Norberg
6 mars 2019 kl 21:07

Det värsta i Ungern historia har inträffat för 99 år sedan. Sällan diskuteras och nästan helt okänd för väst att Ungern efter första VK-s slut tvingades under mycket förnedrande omständigheter avstå från 72 % av sin landsyta och 61,8 % sin befolkning. Det är ett blödande sår i ungersk själ som förklarar medvetandet om den egna Historien och kamplusten som knappast tolereras just av de som har ritat om kartan och skapat så oändlig mycket lidande för befolkningen.
Det är ett stående skämt fortfarande i Ungern: Vi är det enda folket i hela världen som gränsar sig till sitt eget land och befolkning……

Ett måste att läsa för alla som inte har förstått ondskan i Europas 1900-tal:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Trianonf%C3%B6rdraget

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  AnnaF
7 mars 2019 kl 14:54

Jag säger detsamma som Jan, tack för historielektionen Anna!

Kalle 01
Kalle 01
Gäst
3 mars 2019 kl 15:04

Som vanligt gömmer man sig bakom en massa ord. Att EU på allvar skulle identifiera och göra något åt de verkliga grundorsakerna till flyktingproblematiken är ett närmast skrattretande påstående. Den absolut tyngsta grundorsaken är det amerikanska imperiets ständiga krigande, i egen regi eller med hjälp av ombud, för att åstadkomma ”regim change” i syfte att få kontroll över marknader och råvaror globalt och för att hindra att någon nation blir för stark och/eller oberoende. Att EU skulle peka ut denna grundorsak finns inte på kartan, än mindre att EU skulle göra något åt den.

I takt med att reglerna i FNs Global Compact avtal införlivas i de anslutna ländernas lagstiftning kommer man att ändra retoriken till att vi måste ta vårt ansvar och följa gällande lagstiftning. Notera också att man säger att EU inte stöder irreguljär migration, men här finns en hake. När väl reglerna i FNs Global Compact avtal blivit fullt implementerade i nationell lagstiftning då är den irreguljära migrationen avskaffad, då är all migration är reguljär och förknippad med väl definierade förpliktelser för landet.

Värt att notera är också att EU redan 2010 i en utredning tittade närmare på hur många migranter man skulle kunna trycka in i de olika EU länderna. Utredningen bär det avslöjande namnet “Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection”. Man använder alltså inte ord som “flykting” eller “migrant” istället handlar det här om “förmånstagare”. Vilka som ska betala slutnotan för alla förmånstagare torde vara underförstått.
https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

Massigrationen leder till att den nationella identiteten eroderar och på sikt helt utplånas. Detta ligger i både EUs och FNs intresse och torde vara den verkliga orsaken till att man underblåser migration.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Kalle 01
4 mars 2019 kl 20:34

Personligen tror jag, efter en analys av de psykopatiska Sion vises protokoll, att Israel-lobbyn i USA ligger bakom planerna på ett sekteristiskt sionistiskt världsherravälde.

De tycks använda andra psykopater för att uppnå detta via Trilaterala komissionen och Bilderberggruppen, samt genom medier, individer som George Soros och diverse NGO:er, som går med på att krossa nationalstaterna medvetet eller omedvetet.

Grundfilosofin tycks vara att skapa splittring och konflikt mellan grupperingar i länder och mellan länder, samt att profitera på konflikten och ständigt stärka konrollen över medier, ägande och makt därigenom.

“No borders no nation” låter trevligt, men psykopaternas plan är alls inte trevlig, men att förslava hela världen genom sin globalism.

Planen i slutändan är förmodligen att utse sin egen sionistiske konung. Det kommer inte vara Jimmie eller Donald, även om de går i finans-fascismens koppel. Det kommer, med stor sannolikhet, vara något mycket värre.

Orwells 1984 kommer nog framstå som himmelriket i jämförelse, om de lyckas, men personligen tror jag på en ljusare framtid om folket inser att de bör undvika sionisternas ofria medier, ofria hårdvaror, ofria spionerande skripts och osäkra appar och ofria operativsystem.

JanneL
JanneL
Gäst
3 mars 2019 kl 10:30

@Benny
Javisst är det detta som är intressant. Follow the Money, undersök och avslöja vilka av köpmännen i kaos som skapar konflikterna och krigen, och med det de tvingande behovet av att fly. I stället för att, som i många artiklar här på Newsvoice, utse dem som tvingats fly, till “fienden”.

Benny
Benny
Gäst
3 mars 2019 kl 10:12

EU undviker också nogsamt med att erkänna att man är en av aktörerna som startar krigen tillsammans med USA som ju leder till flyktingströmmarna! Märk väl, i fulmedia är det helt tabu att ens nämna vilka som kör igång alla krigen…

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Benny
4 mars 2019 kl 20:40

Det finns finmedia som går att ladda ned utan att köra spionerande skripts. Här beskriver Anders Romelsj Sveriges medverkan i krigsförbrytelsen mot Libyen och Sveriges medverkan i mordet på den suveräna statens ledare:
http://convertinmp4.com/youtube.php?video=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DuvxItD1u-wE

…med alla de konsekvenser som detta sedan fick för det landet och för Europa.

Stig Rydmark
Stig Rydmark
Gäst
3 mars 2019 kl 09:04

Jag har naturligtvis mejlat den Ungerska ambassaden och tackat för deras rakryggade hållning.

Bo Persson
Bo Persson
Gäst
Reply to  Stig Rydmark
3 mars 2019 kl 12:22

Ja, jag kan bara hålla med. Jag såg häromdan att Orban vädjar och välkomnar alla europeer som vill flytta till
Ungern och skapa sig en framtid(kanske blir det Europas sista fria bastion). Detta tyder på att han accepterar andra människor än ungrare, som elaka tungor vägrar påstå. Han vill bara inte förstöra sitt land med dysfunktionella individer.

Öystein Rönne
Öystein Rönne
Gäst
Reply to  Stig Rydmark
7 mars 2019 kl 09:12

Så har även jag gjort nu. Tack för tipset Stig!

Julius
Julius
Gäst
3 mars 2019 kl 08:49

Jap,de ljuger så mycket de bara orkar.Det är bullshit att det inte finns bevis på att NGOs smuglar migranter.Den italienska underätelsetjänsten hade en man infiltrerat ett migranbåt under ett år och dokumenterade allt och sedan kom Italien ut med det och därför stoppar Italien all migrant båt att komma in i landet som inte har med sig ett italiensk vakt med sig på båten. EU fortfarande inte besvarat när och vem godkände de Mastercards som delas ut bland migranter med FN och EU flagga på och hyr mycket pengar delar de ut till migranterna och hur många kort har de delat ut. De har inte svarat heller varför har EU representanter träffat Georg Soros 29 gånger förra året och vad har de diskuterat.Listan är långt men det är bara några stora lögner som jag också vill ha svar på.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Julius
4 mars 2019 kl 20:45

I en union och medlestater där våra representanter och medierna ljuger för oss dygnet runt så kan inte demokrati existera mer än på pappret. De begår inget formellt lagbrott. Lögnen är inte straffbar. Folkförräderiet är en tolkningsfråga. Folket tuggar och sväljer skiten som det mest naturliga i världen, allt medan deras förmögenheter sjunker i spåren av globalismen och EU.