Nu är din rättighet att inte vaccinera dig ett hot mot folkhälsan i USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 mars 2019
- NewsVoice redaktion
Vaccinera dig eller bli utstött. Foto på Ben Swann av Truthinmedia.com

Den oberoende reportern Ben Swann säger att motståndet mot vaccankritiker har nått en helt ny nivå. Nu anses din rättighet att inte vaccinera dig som ett hot mot folkhälsan, trots att amerikanska medborgare hittills kompenserats med 4 miljarder dollar för vaccinskador i en särskild vaccindomstol där ersättningarna kommer från skattebetalarna.

Informationskriget för att kuva all vaccinkritik fortsätter. Nyligen har tech-jättar som Facebook och Google lovat att rensa bort “vaccinförnekelse” från sina plattformar, säger Swann. Instagram ansluter sig också i kampen mot “vaccinförnekare”.

I förra veckan varnade en senatskommitté i USA för riskerna med “falsk information” om vacciner och man vill ha en nationell kampanj, som påminner om en tidigare kampanj mot rökning, men nu riktad mot antivaccinationsgrupper som sägs utgöra en hot mot nationell folkhälsa.

“In an effort to curb anti-vaccination conspiracy theories and misinformation, Facebook announced Thursday it will no longer recommend the offending pages and groups, and will block advertisements that include false content about vaccines. The company will also stop recommending anti-vaccination content on Instagram.
The tech giant rolled out its plan to combat anti-vaccine content after mounting public pressure culminated in a Capitol Hill hearing this week, when a Senate panel issued a dire warning…” – Washington Post, 7 mars 2019

Vaccinera dig eller bli utstött…

Kampen mot vaccinationskritiker har därmed nått en helt ny nivå. Nu är inte bara vaccinationsvägran och debatt om vaccinsäkerhet ett hot mot folkhälsan, nu anser delar av den amerikanska senaten och andra aktörer positiva till vaccinationer att rätten till att kunna välja bort vaccination, är ett allvarligt folkhälsohot.

Alla som inte vill vaccinera sig pekas ut som en allvarlig belastning för de som vill vaccinera sig. En polaritet byggs upp där en folkgruppering identifieras som ett direkt hot mot en annan folkgruppering, konstaterar NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson, text uppdaterad 15 mars

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bara att vaccinindustrin har fått genom ansvarsfrihet borde göra vilken tänkande människa misstänksam. Dealen att skadade får pengar av skattebetalarna är en “revolving dörr”. Först skadas du ev mot din vilja och sedan skall du också betala för det. Smart drag av de som tjänar på detta.

  Om man har ren mjöl i påsen behöver man inte befara konsekvenser av sitt handlande. Skulle mer ansvar krävas ut av såväl industrin som deras handlangare då skulle detta steget vara redan en bra bit på vägen till en bättre hälsa för befolkningen, då skulle de som är inblandat vara nödgat att verkligen undersöker varje barn, innan man ger en vaccin och inte bara slumpmässig ger dessa, då vi alla kan reagera på olika läkemedel så också vacciner, ffa deras innehåll. Ansvarstagande och konsekvent uppföljning är A och O.
  Dessutom krävs det transparens av innehållet i vacciner framförallt de som har tillverkats de senaste decennier.
  Det hela påminner om 1800 talet där föräldrar fick gå i fängelse, då straffbetalningen var för högt, när de vägrade att låta sina sista barn ( när många redan hade dött efter vaccination mot smallpocks)vaccineras.
  På den tiden var undernäring och dålig hygien en av orsakerna. Hur är det i dagens läge med fastfood och massa pesticider i maten?

 • Visst kan vaccin rädda liv men borde inte vaccintillverkarna satsa på att producera säkra vaccin istället för att jaga vaccinkritiker och att sprida ut lögner som går emot vetenskaplig evidens. Att en ovaccinerad utgör en fara för en vaccinerad väcker ju bara tanken: har vaccin upphört att fungera? Vaccinerade däremot skulle hållas hemma fram tills dess att deras kroppar bildat antikroppar och de inte längre kan ses som smittbärare. Går det inte att göra säkra vaccin? Idag dödar man virus, klipper dem i småbitar och tillsätter farliga ingredienser för att förlänga lagringstiden. Har det förekommit någon jämförelse/forskning alls mellan färska vaccin som innehåller levande virus och dagens moderna nano varianter där fokus läggs på att dessa skall nå hjärnan?
  Om biverkningar inte får lov att diskuteras på forum så kanske de skulle komma mot en förbud av bipacksedlar också då de innehåller för många skrämmande läsning. Kanske dags att legitimerad personal skriver under en ansvarsförbindelse där de garanterar att vaccinet inte är farligt för “barn X” och göra det hela till ett personligt ansvar kanske?

 • Christine Benn, Danish Professor of Health, talks about their 25 years of research showing that live-virus-vaccines turns out to be much better the compared and very ineffiecent non-live-vaccines, that most people get today. And also about what´s gone wrong with the vaccine research, the pharma industry, the WTO and more. https://youtu.be/_d8PNlXHJ48

 • Instämmer med dig Linda. På nyheterna i STV i kväll rapporterade man om att BVC börjat göra hembesök hos nyblivna invandrarföräldrar. Det bästa var att barnen skulle bli vaccinerade.
  Tror ni personalen på BVC kommer att se till att föräldrarna får information om vilka risker de tar med sina barn vid en vaccination? De är enligt lag skyldig att låta föräldrarna läsa bipacksedeln i god tid innan vaccinationen.

  Det gäller inte bara vaccination. Svenska sjukvården är en skam. Skolmedicinen kan inte bota sjukdomar eftersom deras metoder skadar kroppens biologiska system. Tekniken har gjort att de kan utföra operationer på oss och det gör att vi luras att tro att sjukvården är fantastisk .

  Många bra alternativa metoder både gamla och nya som botar, motarbetas av etablissemanget.

  Det har också rapporterats om en man som gav sin fru dödshjälp. Hon hade diagnostiserats att ha ME. En annan sådan patient ordnade själv dödshjälp i Schweiz. Ett föräldrarpar dödade sina döttrar som fått diagnosen ME och tog sen sina liv.

  Något måste göras. Svensk media publicerar bara myndigheternas skrämselpropaganda. Hur ska vi sticka hål på dessa lögner ?

  Jag anser att vi måste bli mer militanta. Ett förslag är att vi gör som FNL-grupperna gjorde på 70-talet. Ställa oss i köpcenter och andra platser med banderoller och informationsmaterial. Man skulle kunna starta studiecirklar i bildningsförbunden. Och organisera att vi ständigt bombaderar alla politiker och myndigheter med krav att vaccination ska var och en bestämma själv. Samt att alla får sanningsenlig information.

 • Det är sinnessjukt som det blivit. Att de som tillverkar vacciner ej kan ställas till svars för allvarliga biverkningar och att du, via skatt, ska finansiera vaccinationsskadade… och då är det bara en promille som tas upp i dessa speciella domstolar i USA. Ett klassiskt exempel där stater går läkemedelsindustrins ärenden där notan landar hos folk som skadas direkt, indirekt och när som helst efter att man fått ett vaccin. Ett av många exempel där staten gör urusla affärer med dina pengar. Skulle aldrig kunna genomföras utan staten som mellanhand.
  Stackars människor som nu inte kommer kunna hitta relevant information när deras barns gnista slocknar och de för en allvarlig vaccinationsskada. Det finns mycket man kan göra för att bota vaccinationsskador, eller i alla fall minska skadan enormt mycket.
  Det kan märkas även i Sverige att det blivit värre. Barn som inte tar vaccin får inte vara på förskolan 6 veckor efter att de andra barnen fått vaccin för att de ovaccinerade kan smitta de vaccinerade?!? Logik är inget som vaccinationstroende verkar besitta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *