Tommy Robinsons öde visar hur framtidssamhället behandlar en “persona non grata”

5

DEBATT & ANALYS. Gerard Batten som är partiledare för det brittiska partiet United Kingdom Independence Party (UKIP) och medlem sedan 2004 i Europaparlamentet säger i intervjun att han försvarar sitt beslut att ta in Tommy Robinson som politisk rådgivare för partiet. 

Gerard Batten menar att om man lyssnar på vad Tommy Robinson säger, om man ställer frågor till honom framgår att Robinson inte är en person på den yttersta högern. NewsVoice har rapporterat om “fenomenet” Tommy Robinson vid flera tillfällen.  

Undertecknad som lyssnat noga på Tommy Robinsons åsikter och studerat hans reportage är av samma uppfattning som Batten. Som konsult inom rykteshantering på webben (online reputation management) är det helt klart att Robinson utsätts för en avancerad och ihållande ryktesdestruktionsbehandling utförd av många ledande västmedier och även brittiskt domstolsväsende.


Dessa maktfullkomliga aktörer har piskat upp ett hat mot Robinson med avsikten att få allmänheten att dela detta hat mot en enskild och politiskt oönskad individ.


Andra kända personer som blivit offer för samma typ av medial kollektiv massmobbning är personer som Julian Assange, Vladimir Putin, Gaddafi, Assad m fl. Det finns alltid politiska och ekonomiska orsaker bakom vem som ska sänkas och när samt hur det ska gå till. 

Frågan är vad historieböckerna kommer berätta om dessa individer inom vår politiska och ekonomiska historia om 30 år. Det kommer självklart att även fortsättningsvis finnas en kamp om historieberättandet kring dessa individer där framför allt destruenterna kommer att ha högst volym på sina PR-högtalare.

Tommy Robinsons och Julian Assanges öden är vägledande för den som vill ställa prognoser på hur framtidens samhälle kan komma att hantera “problematiska” individer som inte följer EU-staternas eller Washingtons värdegrunder och målsättningar.

Se den kompletta intervjun på The Andrew Marr Show med BBC iPlayer.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: Tommy Robinson och John Sweeney (th). Foto: Robinsons film-team

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
17 april 2019 kl 10:09

Googla Tommy robinson controlled opposition så ser ni själva hur många som ser Tommy Robinson som falsk frihetskämpe.
Kritiken går ut på att han uttalar starkt stöd för Israel men inte vill befatta sig med judiska kretsars samband med massinvandringen. Det är inte jag som påstår att det sambandet finns utan Barbara Lerner Spectre.
Personligen anser jag att nationalkonservativas relation till Israel är lite mer komplicerad. Båda ogillar muslimer i sina respektive länder. Fiendens fiende.
Ibland är pragmatism paradoxal. Om man ska vara rättvis ska man påpeka judiska kretsars roll. Men om man är rättvis så ger man ju samtidigt stöd till muslimerna.
Och det vill man inte vara. Så principen fiendens fiende får prioritet.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
16 april 2019 kl 14:13

Redaktör Sasserson
Jag vil göra dig uppmärksam på att det ibland är omöjligt att besvara kommentarer.
Du anklagade mig fr att sprida desinformation men när jag besvarade fem ggr försvann kommentaren
Beträffande Wikileaks rekommenderar jag dig och andra att ni updaterar er till 2010 när Michel Chossodovsky analyserade https://www.globalresearch.ca/who-is-behind-wikileaks-2/22389
Citat
Wikileaks har anslutit media-desinformationsarkitekterna för att bekämpa media-desinformation: En inkongruent och självbekämpande procedur.
Slut citat
Det han syftar på är att New York Times Washington Post och the Economist och Wikileaks var i allians tom innan WL formellt grundades
Citat
Vad denna undersökning av Wikileaks-projektet också indikerar är att NWO propagandan, speciellt med avseende på dess militära agenda, har blivit alltmer sofistikerad.
Den förlitar sig numer inte längre på direkt undertryckande av fakta beträffande Usa och Natos krigsförbrytelser. Ej heller krävs att regeringsmedlemmar på hög nivå, tex statssekreterare, får sitt anseende beskyddat. NWO politiker är i viss mening utbytbara.( Disposable)
Det som måste skyddas och upprätthållas är den ekonomiska maktens eliter vilka kontrollerar den politiska eliten bakom kulisserna.
Slut citat

Eftersom den ekonomiska makten har råd att betala beskyddarpengar till underrättelsetjänster kan dom riskera att släppa lös en organisation som WL.
Skulle emellertid Rothschilds vägra att stödja dom kanske dom skulle bli mkt farliga både för deras finansintressen och Israel. WL hjälpte ist till med att skada en av Rs konkurrenter i Schweiz.
Insidern John Young som lämnade WL sade att det var ett Cia projekt och att det var affärsdrivande med information med höga ekonomiska anspråk vilket han beskrev som illavarslande.

stenbj
stenbj
Gäst
15 april 2019 kl 13:29

Det är otroligt att massmedia kan få “fribiljetter” till att karaktörsmörda de som “deep state” eller andra av olika anledningar väljer ut. Senast Maduro, som pekas ut som diktator trots att han är demokratiskt vald. De obevisade påstående, många helt påhittade, tar nog priset. Men för att kunna “få folket med sig” i stölden av Irak-oljan måste man ljuga ordentligt. Ingen vågade kolla Bush-lögnerna “We have the intelligence…” Samma med Kadaffi, sedan Assad och nu Maduro. Verkar som om alltför många av oss låter sig luras gång på gång.
När en välorkestrerad kampanj utan framläggande av klara bevis dras igång bör vi alla dra öronen åt oss och tänka “vad vill man åstadkomma?”. Hur länge ska vi behöva utstå dagens snedvridna typ av demokrati där man ljuger friskt för att få opinionen “till sitt håll”. Det finns plats för en rörelse där “obekräftade presspåståenden” listas, istf den från toppen-föreslagna “faktagranskningen”, de nya sanningsministerierna som topparna vill ha. Om ett påstående stannar på listan tillräckligt många veckor bör allmänt åtal väckas emot alla som publicerar utan klara källreferenser.

Mvh Skogåsbon
Mvh Skogåsbon
Gäst
Reply to  stenbj
15 april 2019 kl 19:47

stenbj: Håller med dig.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  stenbj
15 april 2019 kl 19:52

Det man måste komma ihåg är att makten också skapar sina egna kontrollerade dubbelagenter. Deras verkliga motståndare mörkas istället helt.