Bitte Assarmo - Pressfoto
Bitte Assarmo – Pressfoto

DEBATT. När en partiledare för ett av riksdagspartierna kränker hälften av landets befolkning genom att använda deras kön och hudfärg som ett skällsord inser man att något är riktigt sjukt i det svenska samhället. Se denna tweet

Text: Bitte Assarmo | Temafoto från Crestock.com | Denna debattartikel har tidigare publicerats i Det Goda Samhället.

Annie Lööf är inte den första politikern i Sverige att spy infantilt och omotiverat hat över just vita män. Hon lär inte vara den sista heller, eftersom hatet mot de vita männen numera är i det närmaste obligatoriskt för dem som vistas i de politiska finrummen och på de stora massmediala plattformarna. För några år sen konstaterade till exempel den S-märkta Veronica Palm att ”vita män är otrevligast på cykelbanorna” i ett försök att få likes och hjärtan från likasinnade på Twitter. Och det fick hon så klart. De som vågar stå upp för det goda mot det onda (de vita männen) är ju så modiga!

Som om det alls krävs något mod för att sitta och rabbla samma strunt som tusen och en andra PK-marinerade fjortisar i alla åldrar i den politiska korrekthetens frontlinje. Allt som krävs är brist på bildning i kombination med en tillräckligt utpräglad flockmentalitet.


Men att hatet mot en folkgrupp blivit vedertaget i politiskt korrekta kretsar innebär inte att det är försvarbart. En politiker som generaliserar så grovt som Annie Lööf borde, om inte avsättas från sin post, åtminstone sättas i karantän ett tag tills hon lär sig vanligt folkvett.


Detta lär naturligtvis inte ske, och det av flera skäl. Ett är att en allt större mängd av dessa flockmänniskor vill in i de politiska och massmediala finrummen, och hat mot vita män ger en gräddfil dit. Ett annat är helt enkelt rädsla. De som ger sig in i debatten på de vita männens sida riskerar uthängning och svartmålning och tillskrivs alla tänkbara och otänkbara nedsättande epitet. Det innebär att även många av de vita männen själva sällar sig till manshatarskaran och förnedrar sig själva på alla upptänkliga vis för att visa hur otroligt fantastiska de är.


Nu är majoriteten av de ”vita män” som kränks och hatas relativt vuxna och de flesta av dem tar kränkningarna med jämnmod. Men en och annan reagerar förstås, och dristar sig kanske rentav att kommentera. Då skrivs det sida upp och sida ner om hur de vita männen inte bara är svin rent allmänt utan dessutom är hatare.


 

Att det var manshatarna själva som utlöste kommentarerna låtsas de inte om, för det passar inte in i deras självbild. Istället åker den obligatoriska offerkoftan på, och TV-soffan står redo när de goda kvinnorna (och männen) ska gråta ut offentligt om de onda vita männen som är så dumma mot dem.

Jo tjena. Om alla de män som ständigt kränks av Annie Lööf och hennes likar skulle bli förbannade på allvar, så skulle de fjuttiga kommentarer som nu skrivs på sociala medier likna en liten bris.

Den enda anledningen till att dessa människor kan fortsätta spy ur sig detta onyanserade hat mot vita män utan allvarligare konsekvenser än några tweets är nämligen att vita män generellt inte är några svin. Majoriteten av dem är tvärtom sympatiska och rätt ödmjuka människor som arbetar, betalar skatt, tar hand om familjen och på alla sätt och vis är en tillgång för samhället. Och de tappar inte fattningen bara för att en drös gaphalsar med för mycket tid och för lite bildning smutskastar dem.

Det här vet Annie Lööf. Det vet alla andra – män som kvinnor – som tillhör den politiskt korrekta manshatararmén också. Och det är därför de fortsätter hata just den här gruppen. Det är nämligen fegisar son hatar vita män. Fegisar som vet att de sitter trygga trots sina ständiga övertramp, eftersom en överväldigande majoritet av de vita männen är ansvarsfulla och vuxna nog att fortsätta arbeta, betala skatt och bidra till samhället, trots de ständiga kränkningarna, eftersom det är så de uppfostrats av tidigare generationer vita män.

Det är det som gör Annie Lööf och hennes likar till extra stora hycklare och som gör de vita männen extra hedervärda.

Text: Bitte Assarmo | Denna debattartikel har tidigare publicerats i det Goda Samhället.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Clas King
Clas King
9 maj 2019 kl 11:52

Jag tycker inte synd om Annie Lööf, hon är ju bara en produkt av det samhälle som hela vänstern önskat och strävat efter i så många år. Dessa individer har sedan undvikit all utbildning eftersom det hade lett till att de hade måst tänka om kring sina indoktrinerade värderingar.
Därför är jag glad att vara vit man med fötterna på jorden och för länge sedan känt att jag står långt över deras fantasier.
Men ibland har jag tänkt att deras vuxenmobbing borde beivras och straffet skulle då vara att de fick leva ett år i verkligheten.

Magnus
Magnus
Gäst
9 maj 2019 kl 12:28

Dessa kommentarer kommer från politiker, journalister, opinionsbildare, stat- och kommunchefer, tjänstemän som får sin lön från skatten, lobbyister och så även näringslivets nya påhittade avdelningar.
Dessa avskum kommer att få det tufft den dagen då de blir utbytta.

Malin Wollin skrev idag om upproret mot höga bensinpriser. Där hon var som vanligt föraktfull mot män från landsbygden.

Lotta Andersson
Lotta Andersson
Gäst
9 maj 2019 kl 19:33

“Som om det alls krävs något mod för att sitta och rabbla samma strunt som tusen och en andra PK-marinerade fjortisar i alla åldrar i den politiska korrekthetens frontlinje. Allt som krävs är brist på bildning i kombination med en tillräckligt utpräglad flockmentalitet”
Väl talat!

Maj Rehnberg
10 maj 2019 kl 10:20

Jag kan inte förstå att ni säger att det kommer ifrån vänstern ? Centerpartiet är väl ett borgerligt parti ? Dessutom vet man inte när man röstar vilka partier som kommer att gå ihop och regera tillsammans. Om ni med vänster menar att det är socialism så har ni verkligen fel. De två partier som vagt påstår att de är socialistiska anammar inte socialism utan kapitalism. Det är kapitalismen som förstör vårt samhälle . Det är kapitalisterna som skapar oroshärdar överallt i världen. Vanligt folk skjuter budbäraren därför de vill inte erkänna att de är delaktiga i detta. Jag passade mina barnbarn ett par dagar och tittade på vad 6-åringen indoktrinerades med i paddan. Kan verka oskyldigt men helt klart att man skolar henne till det kapitalistiska samhället. Sen var vi hos tandläkaren och jag diskuterande med tandläkaren om fluor. Fluor stärker emaljen men på sikt urholkar det skelettet. Nu menade tandläkaren att det var så småååå mängder så det skulle inte påverka skelettet. Och det vet inte hon ett dugg om. Genom hela sin yrkesmyndighet försöker hon påverka mig att tycka som henne. JAG går inte på det men det stora flertalet gör det. Fluor är också en kassako för kapitalisterna. De har gjort stora pengar på en biprodukt vid aluminiumtillverkning. Sen talade hon om att många barn nu för tiden föds med mycket dålig emalj. Hon sa att man forskar om det på Kariolinska institutet. Tänk om det är all användning av fluor som är orsaken ? Eller något annat gift som vi utsätts för? Eller den näringsfattiga och giftiga maten som kapitalisterna tillhandahåller. Kommer den här forskningen att delges oss vanliga människor ? Skulle inte tro det eftersom det är kapitalisterna som äger media. Det är kapitalisterna (trådryckarna) som utnyttjar att Sverige under större delen av 1900-talet regerats av ett “socialistisk” parti. De har räknat ut hur de ska nästla sig in och skapa motsättningar. Hade det varit högern som regerat hade det skett på ett annat sätt. Och så har de byggt upp den här sjukvårdsbluffen. Där har tekniken kommit till hjälp. Efter flera års medicinerande som orsakar att ådrorna korkar igen rejält kan de lägga upp oss på operationsbordet och byta ut ådror, sätta dit stentar mm, för att hålla oss vid liv ett tag till. Förutom alla ledkulor som sätts in. Det här kostar pengar, så många är sjukskrivna också och alla barn som… Read more »

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
10 maj 2019 kl 13:10

Bravo för en nyanserat artikel.
Tyvärr förstår inte en del av de outbildade flockmänniskor att i dag spelar det ingen roll vilket namn ett parti har, det är innehållet på deras tal och handling som skiljer mellan socialist / kommunist eller inte. De kan inte heller skilja mellan den rovkapitalism och den äkta kapitalism. Men idag är världen så upp och nedvänd att man verkligen bara kan hålla sitt kompass rätt med god kunskap i historia, vilket oftast är en bristvara hos de outbildade flockmänniskor.
Jag har alltid undrat, för att komma tillbaka till artikeln, är det det enda man kan göra, när gaphalsar skriker som bäst, att hålla stilla och bara skakar huvud? Hitler sa från början vad han önskade och trots extremism i tankar var det många som inte trodde att man måste bekämpa det förrän det var försent. Är det inte bättre att bemöta dessa löjligheter som Bitte gör istället för att vänta innan de som predikar PK-åsikter har blivit så stor att inget går att göra längre?

Tant Pia
Tant Pia
18 maj 2019 kl 09:43

Undrar hur maken mår… och vilken skit han får ta av omgivningen. Om man hatar något eller någon och vill bli trodd så rensar man ut skiten ur sitt egna hem, eller?

Benny
Benny
Gäst
5 augusti 2019 kl 10:55

Alla migrantströmmar i världen går mot länder som skapats av vita män! Miljontals söker sig till Europa, USA, Ryssland, Australien m.m. Det är väl ett tecken på att vita män gör något rätt! Det går inga migranter till Saudiarabien eller andra muslimska länder etc trots deras välstånd som exempel.