Halal-komedi: När det var Sveriges nationaldag

4
0

Diyari Mahmoud bryter isen på nytt bland människor i samhället med humor. Hans sketcher har blivit mycket populära. Allt började under ramadan sommaren 2017 och det blev “Halal Komedi”. I denna sketch driver han med svenskar och muslimer om diverse nationaldagar.

4 KOMMENTARER

  1. Det roar inte faktisk…:)) – man blir ledsen och irriterad av det… – jag vill inte se de och inte höra deras “skämt” – vi är biologiskt, genetiskt och mentalt olika – få alla leva på sina egna platser på jorden… inte blanda raser…

    • Det där gjorde Hasse&Tage 1964, fast så klart oändligt mycket roligare och intelligentare.

      Klotter, skojar du eller är du sån?

  2. Jag blev väldigt road av inslaget. Ser gärna mer av denne skämtare som antagligen aldrig kommer att bjudas in till SVT. Hoppas dock att han inte drabbas av någon fatwa.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here