Muslimen Diyari Mahmoud satsar på gränsöverskridande humor

publicerad 24 april 2019
- av NewsVoice
Diyari Mahmoud. Foto: Halal komedi

Diyari Mahmoud bryter isen bland människor i samhället med hjälp av humor och det funkar. Hans sketcher har blivit mycket populära i sociala medier. Allt började under ramadan sommaren 2017 och det blev “Halal Komedi”.

Till Corren säger Mahmoud:

“Det finns fördomar om både svenskar och icke-svenskar. De här sketcherna kan bryta isen och föra oss närmare varandra genom att vi kan skratta åt våra fördomar och vanor. Jag tror att komedin kan öppna upp en barriär och göra så att man för en dialog. Du gör så, jag gör så, låt oss skratta åt det istället för bråka med varandra.”

Halal Komedi finns på Facebook.com/HalalKomedi

Video/foto: Diyari Mahmoud


Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *