John McAfee hotar med att släppa graverande info om kongressen

3
John McAfee, 22 Jan 2019, eget verk
John McAfee, 22 Jan 2019, eget verk

NewsVoice har tidigare skrivit om turbulensen kring John McAfee i Belize där han avslöjade regeringskorruption eftersom han hade donerat ett stort antal datorer till Belize regering, alla med spionprogram. Nu irriteras McAfee av att den amerikanska skattemyndigheten IRS jagar honom för ej redovisade inkomster.

McAfee svarar med att hota myndigheterna med att den 14 juni 2019 släppa namn och bevis för korruption i den amerikanska kongressen. I en serie inlägg på Twitter varnar han för konsekvenserna om IRS fortsätter att plåga honom.

“All I wanted was to be left alone. I paid tens of millions of dollars in taxes ane received only the condescension of Federal employees, when i needed services, in return. I chose to pay no more. This is my crime. You should have left me alone.”

“On Friday [June 14, 2019], I will release the names of 25 Congressmen and 5 Senators, from both Parties, who are coming up for re-election in 2020, and who MUST be recalled, and if that fails, booted out of office on election day. Power corrupts, and corruption is the enemy of Freedom.”

John McAfee skapade programvaran McAfee Antivirus. Han sålde bolaget och produkten till Intel för 100 miljoner dollar, men förlorade en stor del av sin förmögenhet under finanskrisen 2008. Han bor för närvarande på Bahamas som inte tillämpar inkomstbeskattning. McAfee säger att IRS försöker få honom utlämnad till USA.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Örjan Wedin
Örjan Wedin
Gäst
20 juni 2019 kl 12:14

Har han bevis bör han visa upp dem , inte bara hota . Allmänheten har rätt att veta .

Feta katter slutar jaga.
Feta katter slutar jaga.
Gäst
18 juni 2019 kl 00:05

Och varför är han på Bahamas?

Se dokumentären så kanske man kan få en insikt om friskhet, för de som har Netflix eller annat alternativ.

https://www.imdb.com/title/tt6071534/

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Feta katter slutar jaga.
25 juni 2019 kl 11:03

Tittar man på hans twitter konto verkar det som om han är på Cuba.
Avslöjandet kan ju vara, Jeffrey Epstein’s Little Black Book.