Statsfienden George Soros blev rik på Sverige – Han är inte färdig med oss

publicerad 27 juni 2019
- av Jan Norberg
George Soros, 2006
George Soros, 2006
George Soros, 2006 - Foto: Jeff Ooi, Wikimedia Commons

DEBATT. Svenska statsfienden nummer ett, George Soros, är numera utslängd från Ungern och vi kan tacka Viktor Orban för det. Tyvärr, har hans Open Society Foundations (OSF) lyckats flytta sitt HK till Berlin varifrån man nu helt öppet kan se vad som inte kan betecknas som annat än olaglig valpåverkan.

Text: Jan Norberg

Jan Norberg 2019.Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se
Jan Norberg

Som förväntat tiger massmedierna om detta tilltag och de fd DDR-medborgarna ska nu påverkas intensivt för att rösta i en speciell riktning, bara de inte röstar på AfD.

Man önskar att Tyskland kunde göra som USA, dvs starta rejäla undersökningar när man misstänker olaglig valpåverkan, men det är nog att hoppas på för mycket då man i Tyskland liksom i Sverige gärna ser olaglig valpåverkan om den kommer från ”rätt” håll, dvs från någon av de mäktiga globala lobbyorganisationerna vilka stödjer och finansierar EU och FN samt dess underorganisationer.

George Soros och hans OSF är inget annat än en genomkorrupt lobbyorganisation vilka tillsammans med andra "illegala" lobbyorganisationer ständigt påverkar den politiska utvecklingen i hela världen. Allt emedan politiker frivilligt låter sig bestickas av dessa korrupta lobbyister från den samlade globaliströrelsen där George Soros är ett av affischnamnen.

I Sverige sitter nu Dan Eliasson hos MSB och smider planer hur han, för socialistregeringens räkning, ska lyckas locka George Soros att etablera sig med OSF i Sverige så att MSB och Regeringen får nödvändig draghjälp att påverka nästa val i ”rätt” riktning.

EU som springer Soros ärenden, gör allt för att straffa Polen och Ungern, men dessa två länder har alltid kvar valet att återvända till den fd Warszawapakten där Ryssland med Putin i spetsen sannolikt skulle göra allt för att få tillbaka Polen och Ungern i sin maktsfär. Donald Trump verkar ha insett detta och särbehandlar därför positivt länder från det fd Östblocket samtidigt som han kritiserar Tyskland.

Man frågar sig osökt varför fd östtyska medborgare skulle känna sådan vurm för att vilja öppna sina dörrar för fri migration från 3:e världens alla lycksökare? Har man en gång blivit befriade från totalitära regimer så är ju detta en effektiv vaccination mot migrationens "open door policy" som George Soros erbjuder. Fd DDR kommer att bli den kraft i Europa som inte globalisterna lyckas dupera lika lätt som de naiva svenskarna vilka tycks älska sin självvalda roll som världens dumskallar.


Att lura olika länders befolkning att ansluta sig till George Soros organisation OSF bär på samma drag som när Hitler anslöt Österrike till det nazistiska Tyskland på 1930-talet. Något som sannolikt fd öststatsländer har i minnet när de avvisar OSF och den illegala verksamhet som George Soros står för.


Donald Trump förefaller bli världens fyrbåk i det globala mörker som George Soros och andra globalister vill etablera runtom i världen. Skulle mot förmodan OSF och andra globalister lyckas påverka EU:s utveckling så får vi hoppas att Trump sätter sig till motvärn på ett mer personligt sätt. De fd öststatsländerna verkar gilla sin positiva särställning i relationerna med USA och därmed är utsikterna att Soros och andra globalister skall lyckas infiltrera EU mycket dåliga.

När Soros tog Sverige

För de läsare vilka inte minns den svenska finanskrisen så finns det anledning att påminna om George Soros roll i den. Han kunde med sitt kapital för globalisternas räkning genom spekulation mot den svenska valutan sänka Sverige och tvinga Riksbanken till en 500% ränta i början av 1990-talet. Dvs mycket av George Soros förmögenhet kommer från direkt fientliga handlingar mot bla Sverige. George Soros spekulerar fortfarande en hel del, bla så har Soros under senare år köpt en hel del kolaktier i USA och naturligtvis tjänat storkovan.

George Soros förtjänar verkligen epitetet statsfiende om man kan sin moderna historia. Något som inte så många verkar känna till idag.

Text: Jan Norberg

http://www.finanshistoria.n.nu/svenska-bankkrisen

 

https://samnytt.se/george-soros-lanserar-paverkanskampanjer-infor-tyska-delstatsval/