Bonial är gratisappen som hjälper dig att smartare planera din resa, måltid och fritid

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 juli 2019
- NewsVoice redaktion
Handla smart. Foto: Kevin Grieve. Licens: Unsplash.com (free use)

Planering idag har blivit ett grundläggande redskap för att vi ska klara av vardagen på ett mer effektivt sätt och för att förenkla stegen från efterfråga till köp har Bonial Sweden kommit fram med en lösning. En marknadsplats för alla erbjudanden från tusentals butiker i en och samma plattform.

Det spelar ingen roll vart du än är i landet; Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro. Vi ser till att rätt broschyrer kommer fram till dig, så att du enkelt kan ha koll på de senaste trenderna, de bästa erbjudandena samt få ta del av goda recept innan du besöker butiken. Genom att använda denna gratis-app sparar du både tid och pengar, som du istället kan spendera smartare.

Det kan vanligtvis vara svårt att få en visuell bild i huvudet av vad man vill handla, vad man vill laga till middag, vad man ska ha på sig till nästa fest eller kommande resa. Tänk dig själv, du har ett köpcenter framför dig med 500 butiker. Var börjar du?

Med Bonial har du chansen att i god tid planera din shopping men kan även upptäcka nya erbjudanden samtidigt som du befinner dig i köpcentret. Bläddra igenom alla kataloger för att se vad dem har att erbjuda eller vilken butik som har de bäst rabatterade produkterna för just dig.

Genom att planera shopping sparar du både tid och pengar

Bonial gör det möjligt för dig att tänka på annat och att maximera din fritid. Vi vet att det inte alltid är så enkelt att få till sin egen tid i vardagen, eller att det likaså kan svida i plånboken när det inte går som planerat.

Det är helt enkelt en plattform för dig som inte vill missa några erbjudanden och som proaktivt förbereder din shopping. Bonial publicerar geo-lokaliserade broschyrer på ett effektivt och miljövänligt sätt, helt anpassat efter vad du själv har gillat i Appen. Du tar enbart del av de lok ala erbjudandena som intresserar dig i din närhet.

Hitta enklare

Ibland kan det ofta vara svårt att veta vart butiker ligger eller vart kan man ska gå, därför kan du också ta hjälp av Bonial för att hitta rätt. Vart du än befinner dig kan du hitta närmsta rutt till butiken du söker. Alla kataloger är geo-lokaliserade vilket ger dig information om närmaste butik som är kopplad till katalogen du läser.


Denna tjänst gör det även möjligt för butiker som driver en offline verksamhet att få synlighet online, genom att veckovis publicera deras annonsblad. På så sätt når butiken nya proaktiva, köpbenägna konsumenter och de blir en del av deras viktigaste steg i köpprocessen – planering.


Butikerna har även möjlighet att spåra hela kundens köpresa från läsning av broschyr till butiksbesök. Allt innehåll på Bonial är mätbart vilket betyder att annonsörerna kan ta del av insikter som antal visningar, tid per sida/session, sökningar, klickningar, geodata m.m.

Bonial International Group är en del av Europas största mediekoncern Axel Springer SE och har idag verksamhet i Sverige, Tyskland, Frankrike, Spanien, Mexiko, Colombia och Chile.

Det är inte fel att ta hjälp av inspiration innan sin handling, tvärtom, det är att tänka smart. Att så få enkla steg kan hjälpa dig att spara både tid och pengar, på grund av att du har fått snabb koll på de senaste rabatterna och erbjudandena är att tänka smart. Tänk smart, tänk Bonial!


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *