Top Gun får en uppföljare – här kommer första trailern

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 juli 2019
- NewsVoice redaktion
Tom Cruise i Top Gun 2. Foto: Paramount Pictures

Top Gun-stjärnan Tom Cruise kommer åter igen att spela superpilot i en uppföljare till filmen Top Gun från 1986. Filmen som har premiär 2020 visar upp en betydligt äldre Cruise, men inte desto mindre är han ett pilotess som också kommer att ha en romans, denna gång med en karaktär spelad av Jennifer Connelly. Tom Cruise avslöjade sommaren 2018 att filmandet hade börjat, men först nu kommer den första trailer.

I en intervju på amerikansk TV berättade Tom Cruise att ett krav han ställde var att vissa filmscener skulle spelas in i ett riktigt stridsflygplan under flygning. Piloten i planet valde då att utsätta Cruise för maximala G-krafter vilket fick Cruise att kasta upp i en spypåse.

Produktionsbolag: Jerry Bruckheimer Films, Paramount Pictures
Regissör: Joseph Kosinski
Premiär: 17 juli 2020 (Sverige)


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Får jag föreslå 5 Lessons To Live By – Dr. Wayne Dyer på Youtube….

  Dra inte alla över en kam! Även den salig Dyer var amerikan. Terence McKenna var amerikan.
  “The cost of sanity in this society, is a certain level of alienation”
  “The problem is not to find the answer, it’s to face the answer”
  ― Terence Mckenna

 • Våld är en förlegad metod att driva ett samhälle. Självklart vill USA spä på sin bild av sig själva som planetens hjältar, men se hur de bär sig åt…..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *