MEDIA. Videoplattformen Vimeo stängde, på samma dag, ner de självständiga nyhetsplattformarna Project Veritas och Natural News. Detta är tecken på att Vimeo är en del av ett konsensus bland de stora tech-företagen, vilka systematisk tystar ner oberoende journalistik.

Bild: Reklamfilm från Vimeo, 2019. Skärmdump: Vimeo.com. Observera att bilden har ändrats av NewsVoice som la till ordet “not”. 

Project Veritas släppte en uppmärksammad video som visade en av Googles högst anställda, Jen Gennai, erkänna att Google är involverat i en härva för att påverka valresultat och tysta ner konservativa uttalanden. Googles plattform YouTube tog bort videon i ett desperat försök att tysta ner avslöjandet, meddelar Mike Adams.

Trots att videon togs bort från YouTube fanns den kvar på Vimeo, Bitchute och Brighteon.com där den fortsatte att få många visningar.

Vidare lade Vimeo ner Project Vertias konto, tog bort alla deras upplagda videos inklusive videon i fråga som avslöjar Googles aktiviteter.

“Big Tech och deras censurmaskin verkar vara i panikläge, eftersom Project Veritas uppmanar fler visselblåsare att komma framåt. Dammen kan öppnas på dessa monolitiska företag som tydligen har ljugit för allmänheten om vad de planerar bakom kulisserna”, uppger Big League Politics.

“Det som har blivit klart är att en lång lista med stora tech-företag som Vimeo, Google, Twitter och YouTube är engagerade i samordnad kriminell racketeering och bedrägeri för att tysta alla oberoende röster samt stärka sitt monopol”, skriver Mike Adams.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
2 juli 2019 kl 23:48

Ser man här ett crescendo eftersom snaran dras åt allt snabbare runt fria media. Nu är ju PK-eliten totalt fixerade på symbolism och trollkonster etc. Ex. tankersabotagen i Hormos skedde vid summer solstice.
Något kan vara på G “den 4:e juli” på USA:s independent day.
På datumet med gematria får man fram “drain the swamp”. Vi får väl se om det stämmer.

LBRY
LBRY
Gäst
2 juli 2019 kl 09:16

NOG! Nu om någonsin önskar jag att det fanns ett vettigt alternativ till Android eller Apple på telefonen. Jag tänker säga upp mitt Youtube premium samt undvika att besöka alla censurmaskiner så långt det nu är möjligt.

Jag vet att Vimeo inte ägs eller styrs av Youtube men de har ju uppenbarligen samma agenda så där av detta sidoskott.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  LBRY
2 juli 2019 kl 10:47

Det bankmaffian äger kontrollerar den. Så är det med varje företag. Ägarna kontrollerar dem, inteanvändarna. WordPress och Internet Archive komtrollerar de inte.

Det finns alltså fria och öppna plattformar, även fri öppen hårdvara. FSF.org är en bra början. Även denna video som givetvis kan laddas ned utan att köra malware på datorn: https://archive.org/details/RichardStallmanInterviewByJustinHall201403

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
2 juli 2019 kl 20:11

WordPress stänger iaf ner såna som bedrivit bra internetjournalistik. Jon Rapoports blogg hade hållit på i tio år.
Likadant med the burning blogger of bedlam. Båda stängdes ner utan förklaring i maj.
Det står bara oprecist att dom inte uppfyllt regelverket.