Regeringsprofiler, MSB och aktivister stängde ned SwebbTV enligt källor

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 9 augusti 2019
- NewsVoice redaktion
Ingrid Carlqvist - Pressfoto

Journalisten Ingrid Carlqvist uppger i en intervju med Mikael Willgert på SwebbTV att det var en samordnad attack från nätaktivister som genomförde en massanmälning gentemot Youtube med avsikten att stänga SwebbTV. Regeringspersoner och MSB sägs även vara inblandade.

Personer i Regeringen som medverkade till avstängningen ska ha varit Morgan Johansson, Isabella Lövin, Amanda Lind och eventuellt även Anders Ygeman. Carlqvist berättar även att Lars Bern, som ofta medverkar i SwebbTV har blivit fruktad av Regeringen, eftersom Bern väcker svåra frågor i klimatfrågan.

“Men genom den starka folkliga reaktionen och reaktionerna i de andra fria och alternativa medierna blev regeringen tvungen att på nytt kontakta Google och be dem återställa SwebbTV, skriver Mikael Willgert från SwebbTV.

En effekt av Ingrid Carlqvists förmodade avslöjande blev att Youtube stängde av hennes kanal “Ingrid och Maria” ungefär samtidigt som SwebbTV återaktiverades, förklarar Willgert. Orsaken ska ha varit vaga påståenden om brott mot Googles community-regler.

Intervjun tar även upp att Regeringen ska ha uppmuntrat Google att anställa 10,000 granskare med målet att censurera oönskade Youtube-kanaler samt att enorma mängder elektricitet till planerade serverhallar i Sverige för Google kan bli i det närmaste skattebefriade, vilket kan vara ett påtryckningsmedel.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: SwebbTV
Stöd NewsVoice 2024
 • Postmodernismen bär en subversiv kommunism dolt inom sig som kommer till uttryck i relativismen (värderelativism – kunskapsrelativismen) samt strukturalismen och all kritisk teori, som menar att det inte finns några objektiva kvalitetsavvikelser – allt är endast en subjektiv uppfattning om vad människor anser är bättre. Sanningen blir då något relativt till vad kan det relateras till och alltid knutet till en viss kontext, ett visst perspektiv, ett visst sammanhang. Det går så långt som att sanningen till slut helt suddas ut. Av detta följer automatiskt att ingen kunskap är absolut eller tidlös. Människan kan således aldrig besitta absolut kunskap. Det finns alltså ingenting som en absolut sanning, utan endast olika sidor och alla sidor är lika goda beroende på perspektiv.

  Lär känna din fiende. Förstå vad dem förstår. Ta dem i kunskapen. Avslöja deras underbyggande teorier.
  KlimatGreta är kronan på verket i detta verk. Förstå kunskapsrelativismen är av yttersta vikt för att förstå varför lilla Greta fått den symboliks betydelse hon fått. Detta är vad Lars Bern punkterar och avslöjar och sätter fingret på. Lars personifierar själva spjutspetsen mot kunskapsrelativismen, utan att ha insikten och den strukturell förståelsen av den teoretiska och intellektuella understrukturen som grund för KlimatGreta. Det fungerar (endast) om du möjligen är teknologie doktor och disputerat i kemisk reaktionsteknik (på en avhandling om matematisk modellering av hydrering av vegetabiliska oljor).

  Makt är inte enbart kunskap, och kunskap är inte enbart makt. Det inte kan finnas makt utan kunskap samt att makt dessutom skapar kunskap. Så fort något är föremål för ett vetande, är det också föremål för makt.

  Makten bryts inom kunskapsrelativismen ner till sina beståndsdelar. Dessa maktens elementarpartiklar sammansätts och görs om av auktoritära ideologier som feminism (könsmaktsordningen) vitas förtryck av andra etniciteter (allas lika värde) eller heterosexuella förtryck hbtq (hbtq-rättigheter).

  Metodiken är att indela människor i fiktiva godtyckliga grupper vars mål är nedbrytande av uppbyggliga och fungerande samhällsbyggande strukturer. Skapa kaos. Detta görs genom att hävda att samhället bygger på en social konstruktion, som är till för att gynna de som sitter vid makten och av detta följer att kärnfamiljens strukturer inom det västerländska samhället bidrar till förtryck och måste därför krossas. Allt måste krossas. Nationen måste krossas. Man bör då bryta ner alla strukturer där makt kan spåras. Alla traditioner måste då motarbetas. All disciplin är av ondo. Alla konversioner bör även upphöra, så att makten upphör mellan människorna och samhället omdanas och blir rättvist – ett samhälle utan makt blir då ett rättvist samhälle – som om makten mellan människor försvinner bara för att samhällsbevarande och befrämjade strukturer bryts ner.

  Det är vad som sker nu i stor skala. Och det är också vad som avslöjas av alternativa media nu. Vapnet är kunskap.

 • Vad avser artikeln vi ska avhandla, egentligen? Det upprepande av narrativet, att swebbtv är för starka, för stora samt för farliga för regeringen för att stänga ner, därför ber Morgan Johansson, Isabella Lövin, Amanda Lind och Anders Ygeman, et consortes, youtube att öppna upp igen? To big for fail, to big for jail? Seriöst, verkar inte det lite märkligt i så fall? Avser man att tysta en röst är det väl för den hotar?

  Antingen stängs hot ner, eller så stängs dem inte ner – eller så har man en plan? Betänk samtidigt att Angry Foreigner, Ingrid och Maria, Alex Jones kanal “infowars” Alternativ för Sverige, Blueshift, Nordfront”, Skandinavisk frihet, Fritjof Perssons samt 8chan har också stänkt ner, men inte öppnats upp igen? Varför? Facebook har för övrigt även stängt ner ett flertal så kallade högerpopulistiska konton inför EU-valet, som anklagas för att sprida falska nyheter till miljoner människor, som spridit av antimigration, antivaccin osv. Varför öppna upp för swebbtv? Därför att man har man en plan med att låta dem växa i popularitet, bida sin tid och sedan göra vad behagar med dem? Bättre att samla alla råttor i samma bur, eller hur? Hade jag varit regeringens rådgivare hade jag förslagit samma åtgärd.

  Narrativet säger att Löfven är korkad samt att resten av gänget inte heller utgör det vassaste knivarna i lådan. Vad är det folk inte fattar? Felet här är att man inte tar makten på fullaste allvar. Tror verkligen människor att makten är dum i huvudet eller att dem bara spelar dum i huvudet? Ett gammalt ordspråk säger: “Av princip är motståndaren inte dum i huvudet” för gör man generalfelet, underskattar man motståndet och leds av den samma dit dem vill.

  Nog kan jag acceptera att swebbtv, är en vagel i ögat (eller lika trevlig som ett gäng upprörda envisa hemorrojder i där bak) men varför skulle regeringen göra generalmisstaget att öppna upp swebbtv, efter att kanalen stängts ner (tydligen på deras begäran) för efter nån dag att låta självaste Lars Bern in för öppet mål, raljera och förnedra regeringsgänget ytterligare, om dem inte hade en plan med det? Varför? Tänk efter igen säger jag!

  • Intressant kommentar rörande “att samla alla råttor i samma bur”. Totalitära idéer har slagit ned sina bopålar i landet, antagligen inspirerade av Stasi, Stalins bohlsjeviker, Kinas kommunistiska parti och Pol Pot Khmer-regim för att nämna några marxistiska förkämpar.

   Ett av de mer utmärkande dragen för totalitära regimer är tankekontroll och nedstängning av yttrandefriheten. Sveriges regering har taktfast börjat brunmarschera över denna tröskel. Allmänheten får inte hava några andra tankar vid sidan av den nationella religionen som utgörs av kulturmarxistiskt tankegods av olika slag och som bedrivs genom olika berättelser. Berättelserna görs sanna genom att landets regim tar kontroll över all socialisation och propagandaverktyg.

   Stasi-forskaren Birgitta Almgren har visat på ett samröre mellan Säpo, Stasi och DDR mellan 1949-1990. Hennes forskningsmaterial var högkänsligt och hon befalldes att bränna upp sina minnesanteckningar. Vilket samarbete pågår idag? Sitter kanske Stasi/Säpo och registrerar alla som har haft samröre med SwebbTV för att kunna göra snabba gripanden och internering av oliktänkande i omskolningsläger vid en total nedsläckning av yttrandefriheten i samhället? Agenda 2030 kommer allt närmre och för att kvalitetssäkra att Agendan med världsregering kommer i mål måste både folk och fä ta stryk. Diktat/piskrapp av olika slag börjar hagla allt oftare ….

   Birgitta Almgren: https://www.adlibris.com/se/bok/inte-bara-stasi-relationer-sverige-ddr-1949-1990-9789173315869

   • Birgitta: visst har du rätt i att kulturmarxistiskt tankegods, postmodernismen samt all kritiks teori är något vi måste göra upp med, för att åstadkomma en förändring. Problemet är att dem har så många goda tänkare, som skapar deras tyckare, som dem sedan promotar – det blir en sluten krets som befäster den samma i en rundgångsliknade process. Det börjar i kulturen, inom litteraturen, ute på universiteten. Vidare i media osv. Sedan äger dem all distributionen. Lär känna din fiende bättre än du känner själv. Förstå vad dom förstår.

  • Alla politiker är kollektivister, vilka tror på hierarkier och folkets intellektuella underlägsenhet i förhållande till dem själva (de ser enskilda individer som en hopklumpad massa). De som eventuellt från början stått stark i sin individualitet, faller snabbt för berusningen och förmånerna. Dessa individer har oftast skaffat sig en utbildning. Sedan har vi våra broilers som antingen medvetet låtit bli att utbilda sig eftersom de redan genom sin familj, släkt och vänner, vet att det är enklare att engagera sig i politiken och sitta och tycka. Det är förstås skönt för en nyttig idiot att föreställa sig att den har något att komma med. Sedan har vi förstås några som råkat hamna i politiken och inte orkat ta sig därifrån för att sätta sig i skuld genom studier. Egentligen gör de helt rätt eftersom de ämnen som de antagligen skulle ha studerat är färgade av maktelitens agenda, t ex ekonomi, juridik, statskunskap (politoloti som det heter numera) m fl.

   Det omvända för individualisten. Hon/han tror att andra individer ofta är lika smarta eller smartare. Det är endast de som bejakar sin individualitet som kan utvecklas till sanna, autentiska individer. Den urspårade kollektivismens individualism innebär urspårat ego, vilka knuffar sig fram i tillvaron utan hänsyn till andra. En sådan måste bli tillrättavisad när den klampar på, förty den kan inte sätta sina gränser själv.

   Jag tror att makten är mer enfaldig än du tror. De är desperata och vet inte vad de ska göra annat än att släppa in SwebbTV igen. Att de med det kanske inte kan återställa skadan, eller kanske tänka sig att de genom tilltaget antagligen har skadat sig mest själva, kan de inte föreställa sig. De har sin övergripande agenda som de följer vilken innebär att de medvetet eller omedvetet ska skydda bankirerna – vilka är våra herrar i egentlig mening. eftersom de annars riskerar att se sig utbytta av strebers krälande under dem på stegen. Det vi egentligen borde göra är att införa en modell inspirerad av den schweitsiska med självstyrande landskap via direktdemokratiska kontinuerliga val i sakfrågor. Införa en författningsdomstol och rensa bort frimurarna ur rättsväsendet, återupprätta rättsprincipen – rule of law. Vi närmar oss en sådan förändring, men jag garanterar dig Erik Forsman, att den förändringen kan de inte heller föreställa sig.

   • Bra analyserat Carina om förhållandet mellan individualism/kollektivism. Däremot är jag tveksam om våra möjligheter att rensa bort frimurarna ur rättsväsendet. De är förenade med sina bröder (och icke förglömma systrar) i andra samhälleliga institutioner. Deras yttersta uppgift är att stötta varandra för att verka för “saken”, inte att verka för den breda allmänhetens/skuldslavarnas bästa.

    • Tack, Birgitta – också för länken! Ja, de är ju ena iglar bröderna och systrarna. Jag tänker att det måste öppnas en möjlighet tids nog – å andra sidan kanske det är tillräckligt om de byter fot så att det tydligt framgår att de som skyddats, t ex pedofiler inom maktsfären, åker i fängelse.

     • Det är redan på gång, vad gäller pedofili. Trump har insatte eller på annat sätt satt fler pedofiler bakom galler än någon present före honom genom att fått över 1500 pedofiler i arresten. Fler kommer att falla. Epsine är bara toppen på ett isberg.

   • “Alla politiker är kollektivister, vilka tror på hierarkier och folkets intellektuella underlägsenhet i förhållande till dem själva”.

    “Vi närmar oss en sådan förändring men jag garanterar dig Erik Forsman, att den förändringen kan de inte heller föreställa sig”.

    Den var en riskfri garanti det, om jag tar dig på orden att makten är mer krokade än jag tror – ju enfaldigare, ju svårare att sia om framtiden. Kan inte sia om framtiden. Vet heller inget om partipolitik, känner inte ens någon politiker och vet således än mindre om hur de tänker. Ett kan jag i vart fart fall – konflikter! Går inte i konflikt som du på förhand vet kommer att förlora och omvänt var inte rädd att för konflikter du på förhand vet du kommer att vinna.

    Jag är inte alls lika säker på att det kommer att ske någon förändring. Tankarna om att rensa ut “bankirerna” införa “självstyrande landskap via direktdemokratiska kontinuerliga val i sakfrågor. Införa en författningsdomstol och rensa bort frimurarna ur rättsväsendet, återupprätta rättsprincipen – rule of law”. är barnsliga fantasier som aldrig kommer att inträffa här, hur välbehövliga de än kan tyckas vara.

    Långt dessförinnan har dem nyttja sin vida arsenal av maktinstrumentet och lämna allt öde och av värde förstört bakom sig, för dig att ta över gratis.

    • Politikerna kommer inte att vara öppna för möjligheten att införa direkt demokrati förrän någon ovanför dem själva i hierarkin påtalar risken, borde jag kanske skrivit istället. Jag har haft tillfälle att observera ett antal kommunpolitiker, vilka fungerar på exakt samma sätt som riksdagens representanter, och kort sagt drivs de lika mycket av maktlystnad som jag drivs av sanningssökandet. Det kanske blir min död eftersom jag inte skyr konflikter – so be it!

     När de ska ha in någon ny “förmåga” i kommunstyrelsen, så väljer de någon som de redan haft tillgång att indoktrinera och tämja till den nyttiga idiot som den svansviftande hundvalpen inte har några som helst moraliska betänkligheter att lägga sig ner på rygg och BLI – alltså inte spela! De kommer därför aldrig att tänka en egen tanke någonsin.

     Som sagt, de har sin övergripande agenda och efter senare års skrivningar om Bilderberg, så torde de ha insett för vilka de horar? Reproducerade föreställningsvärldar gör människor dumma och när inte folkets väl och ve är utgångspunkten, så verkar det korkat att betala skatt. Att de inte företräder folket är nog uppenbart även för politikerna på kommunnivå, och om du har rätt, alltså att ingenting går att förändra, då verkar väl Schweitz vara en plats att längta till även om det blir kallt där också om 30-talet år? Stackars Greta när hon fattar det… 😉

     • Den representativa demokratin är maktelitens innersta försvarsmur – faller den så är det över för dem. Därför är de positiva till medborgarlön och avskrivning av lån – ett jubelår som det hette på biblisk tid, även om det inte bara gagnar dem själva genom det chip de kommer att kräva för att genomföra dessa “massiva reformer för folkets skull”. Humanism är ursäkten, sanningen heter ytterligare självberikning, ytterligare lydnad och inlåsning. När folket har tagits ifrån alla sina egendomar kan de sitta i sina lägenheter och inte ha råd att ta hissen ner eftersom den plötsligt kan börja kosta. Eller i sina stugor på landet utan att ha råd till bussen som dessutom kommer helt slumpmässigt. Då är den enda skillnaden mellan ett liv i frihet och ett liv i fängelse den fotboja som

     • Håller med dig. Drar mig plötsligen till minnes att jag har tjänstgjort inom en viss stadsdelsförvaltning inom Stockholms län, och känner igen det du beskriver så målande om: “så väljer de någon som de redan haft tillgång att indoktrinera och tämja till den nyttiga idiot som den svansviftande hundvalpen inte har några som helst moraliska betänkligheter att lägga sig ner på rygg och BLI – alltså inte spela”.

      Det är vämjeligt och sant dessutom att dem: “drivs de lika mycket av maktlystnad som jag drivs av sanningssökandet”.

      Detta är ytterst märkligt. Kan inte för mitt liv förstå mig på dem? Hur är dem konfigurerade, eller inte skapade? Hur kan dem sova gått på natten? Fattar det inte.

   • “Ett av de mer utmärkande dragen för totalitära regimer är tankekontroll och nedstängning av yttrandefriheten.”

    Men detta är bara toppen på isberget. Själva det applicerade lagret – de vi ser, hör och kan ta på. Bakom allt finns förklaringsmodellerna, som har till uppgift att särskilja vetandet, från tyckandet. Att monopolisera vetandet och hålla metoderna hemliga. All denna kunskapsförakt som saluförs i samhället i dag. All bildningsförakt. Där har du resultatet av deras genomtänkta strategier.

    • Det är en sak som Lars Bern trycker på: bildnings- och kunskapsföraktet som klarast kommer till uttryck i KlimatGreta, som många av omvärlden politikerclowner hyllar. Det är inget annat än postmodernistisk omkullkastande av kunskap och vetenskap. Ett slags medeltida återgående till att alla kan lika bra. Kunskap behöver inte vara kunskap längre. Och det fungerar för att man förberett det sååååå länge.

     • Jag läste i någon etnologisk text att man på 1600-talet hängde grisar som kommit ivägen för eller spekat upp lera på någon potentat som inte hade vett att hålla sig undan utan höll blicken stadigt på stjärnorna och förväntade sig att “någon” skulle ta ansvar för katastrofen. Detta gissar jag skedde med samma logik som man idag mördar journalister som skriver sanningen.

     • Många lärare skickades till DDR för utbildning i kommunistiskt tänkande under 70-talet. Henrik Jönsson gör en lysande analys av hur utbildningen blivit politiserad starkt mot vänster. Makthavare har bl a använt ordet “demokrati” för att styra landet mot kommunism.

      Kunskapsföraktet gäller allt utom vänsterinriktade åsikter.

      Henrik Jönsson: POLITISERAD UTBILDNING: Vänsterns oliedliga lätthet https://www.youtube.com/watch?time_continue=686&v=4rFduCHfly0

      • Mycket bra av Henrik! Kände inte till det där med DDR, men jag har upplevt lärare som man skulle kunna tro det om. I min lärares fall handlade nog mera hämd – han gillade arbetarflickorna med långt hår och inte oss entreprenörsbarn och bondbarn. Jag hade fullt upp med att försvara alla! 🙂

       Tillsammans med SwebbTV är Henriks kanal ett verkligt hot eftersom de kompletterar varandra formmässigt och stöttar varandra ideologiskt. Många tittar nog på båda, men Henrik är nog särskilt ungdomarnas källa till kunskap.

       SwebbTV har idag publicerat en intervju med fd polisen Conny Andersson. Han bekräftar korruptionen och maffiastatens rena stölder av folkets egendom. Utmärkt – missa inte! https://www.youtube.com/watch?v=6UwayzytOZM

   • @Carina Agrell

    Intressamt teori. Varför krälar politikeradeln för bankmaffian? Min teori är att denna bankmaffia äger den fulmedia som politiker är beroende av.

    Dessa fulmediatroll styr alla pågående konflikter i samhället. De styr genom osanning. Politikerna måste spela med eller utsättas för mörkning eller nedsättande epitet, osanning och om det inte går, som med Ulfkotte, Lindh, Palme eller Rabani, förmodligen också politiska mord.

    Faran för bankmaffian är sannolikt att SwebbTV m.fl. byter plattformar från deras malware till de som rekommenderas av Free Software Foundation. Där kan ingen kommersiell dynga säljas, folks flöden kan inte kontrolleras och SwebbTV m.fl. kan inte shadowbannas.

    Det är slutet för bankmaffian och deras fulmedia-lakejer.

    • Ja, självklart har mediakontrollen avgörande betydelse. Systemets fundament består utöver kontrollen av betalningsmedlen och rättsväsendet av just kontrollen av narrativet. Att mediakontrollen är väsentlig framgick redan i “The Protocols of the Elders of Sion” och i “Silent weapons for quiet wars”. Eftersom vi kan observera koherensen i empirin beträffande de metoder som beskrivs däri, så kan vi veta att oavsett vem som skrev dem, så var de en perfekt beskrivning av planen.

     Makteliten vet mycket väl att Universum strävar mot agapekärlek, och de är livrädda för karmalagarna. Det är därför de berättar i förhand i bl a texterna enligt ovan och via sin trollfabrik Hollywood vad som är planerat. Därigenom kan de inte drabbas av karmalagarna eftersom de har överlåtit till oss att göra något åt saken – vilket vi alltså inte gjort eftersom mänskligheten efter hand har sålt sina själar till deras gudar Baal/Satan/Lucifer.

     Beträffande fristående plattformar, så det väl så att dessa efter hand köps upp om de blir för välbesökta, och utan popularitet kan i tid och längd inget medialt. Allt tycks vara till salu om priset är det rätta.

     Ja, det är slut med bankmaffian nu enligt min mening, och tilltaget att stänga SwebbTV visar bara regeringens överdrivna föreställningar om sin egen förträfflighet och oåtkomlighet. Deras självdiskrediteriing är vårt bästa vapen!

     • @ Carina Agrell
      Protojkollen är lika verkligheten på många punkter. Att någon liten maktfullkomlig sekt följer dem finner jag plausibelt. Sektföljare och Sektpsykopater är vanligt förekommande.

      Avses “Silent Weapons for Quiet Wars” av Cody Goodfellow?

      Alla påverkas av orsak och verkan.

      Att deras “gudar” skulle vara Baal/Satan/Lucifer är tveksamt, men kanske Demiurg-figuren och Mammon? Dessa är inte som Jesus. De är inte livgivande som solen. Satan i den hebreeiska betydelsen “att vända sig bort från sanning och rättskaffenhet” så är nog 99,9990% drabbade. Även Jesus själv kan anses drabbad av en sekteristisk Jude som tillber den förskräcklige Demiurgen.

      ”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
      / Richard Dawkins (Källa: Richard Dawkins on Wikiquote)

      Fristående plattformar av ideella föreningar kan inte köpas upp, samt kan enkelt fraktioneras/omstartas. Alla människor är inte till salu.

      Regeringen ligger förmodligen inte enbart bakom, men även fulmedia och bankmaffia, som de samverkar med, som vill mörka sina verkliga motståndare, inte ge dem uppmärksamhet, såsom de gett SwebbTV nu. Världens bästa marknadsföring, om när makten spottar på SD. Jag tror det är medvetet för att grundlura folket att det finns alternativ till den EU-misär som politikeradeln skapat. -Varsågoda välj extrem kapitalism eller extrem kapitalism!

      SwebbTV är ett extremkapitalistiskt nätverk för svenskt näringsliv, som stödjer AfS och platt skatt, något som denna adel har skott sig länge på nu och säkert vill behålla nationellt om EU havererar.

      Jag kör inte skriptskadad SVT i händerna på regeringen, som inte fullgör sitt uppdrag och därigenom begår trolöshet mot huvudmännen, d.v.s. vi, som tvingas betala för denna icke-objektiva, icke-granskande hjärnförsmutsning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *