Lars Bern och Mikael Willgert kommenterar negativ ränta, klimatkannibalism och klanvåld

15

NOTERAT. Lars Bern och Mikael Willgert kommenterar negativ ränta, klimatkannibalism och klanvåld i senaste inslaget av SwebbTV.

Lars Bern försöker förklara fenomenet negativ ränta, att man får betalt för att låna pengar. Det kan antyda att många idag är övertygade om att värdet på aktier och fastigheter kommer att falla kraftigt.

Inslaget tar upp att Regeringen initierat en utredning om migrationspolitiken som ska vara klar sommaren 2020, en utredning som dock inte titta på frågor som kan lösa problemen med invandring eller brottslighet. Lars Bern menar att klanerna som ligger bakom skjutningar och klanstrider inte är beredda att underordna sig samhällets lagar. Bern nämner den italienska maffian som emigrerade till USA och då tog de med sig klanstrukturen och klankrig på den illegala marknaden.

“Klanerna kopplar också ett grepp om politikerna. I Sverige kan vi se detta på att S+V får helt extrema siffror i utanförskapsområdena där dessa klaner styr. En effekt är också att S+V systematiskt motarbetar personer i partierna som går emot hedersvåldet i dessa klaner. Nyligen blev Amineh Kakabaveh som motarbetat hedersvåldet utesluten under falska förevändningar ur vänsterpartiet. Samma sak hände med ”Soffan” i Göteborg.” – SwebbTV

SwebbTV diskuterar idéerna om att vi ska börja äta människokött för att ”rädda klimatet” genom klimatkannibalism, vilket lanserats av professor Magnus Söderlund. DN, TV4 och andra etablerade medier  trumpetar okritiskt ut budskapet eftersom de “hyllar all dårskap som lanseras med klimatet som förevändning”, säger Bern.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Forsman
25 september 2019 kl 21:12

Linköping ska det vara.

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
Reply to  Erik Forsman
25 september 2019 kl 21:59

Varberg, det står på fotot. Det hela är gratis – betalas av oss alla, vilket säger att det är påbud från agendadragarna. Men hans bil var snygg:

https://drive.google.com/file/d/1ph6xLjHtU-YiBtbEWWtaf3KsCivmkYbk/view?usp=drivesdk

Framsidan av skylten:
https://drive.google.com/file/d/1mKh9MLLUYFqi-634m01L6_S_x4nBL2EI/view?usp=drivesdk

Dessutom hade kommunisterna placerat ut andra skyltar framför teaterns trappa om “Planeten före profiten” “Agera Nu”, och annat.

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
Reply to  Sune Sylthammar Ståhlberg
26 september 2019 kl 22:01

I en artikel i Hallands Nyheter framgår vad förr bil “”karln” har:

https://drive.google.com/file/d/1KEJdYdpxUKMNocWFiHXhOLqn8G00H778/view?usp=drivesdk

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
25 september 2019 kl 19:24

Tog ett kort på Johan Jenny Ehrenberg (ETC) när “det” är här… just nu, för “det” är här på teatern till kl 20… “Det” sprider sitt gallimatias.

https://drive.google.com/file/d/1M4xpkK6f6CyOy7ea9I5j8F_j2PczsLP-/view?usp=drivesdk

Erik Forsman
Reply to  Sune Sylthammar Ståhlberg
25 september 2019 kl 21:11

Vadå är Johan i nu?

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
24 september 2019 kl 13:15

Sky News Australa om den förförliga Greta-ismen:
https://youtu.be/UDXKTXuM2TY
Se efter tre minuter det gråtande barnet…

SVT m fl skulle ta mig sjuttan klämmas åt och oskadliggöras för deras arbete att störa oskyldiga barns livssyn och förhoppningar i livet. De utnyttjar barn för en absurd ond agenda som syftar till att kontrollera mänskligheten, under omskrivningen “rädda planeten”

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
17 september 2019 kl 21:20

@Birgitta Widing
Nazi-sionisternas shills bör vi inte gynna, lika lite som några andra fascister. Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element, d.v.s. den extrema högern som gynnar USA och Israels bombliberalism, i maskopi med Saudi-dikaturen och extrema islamister, mot suveräna sekulära stater.

Högerns shills finns även här på Newsvoice och får ständigt vilseleda om ordet “socialism”, som om monopolkapitalister ur kaviarvänster eller kaviarhöger skulle vara “socialister”… 🙂

Amineh blev utesluten under falska förevändningar. Hon är en sekulär muslim som kritiserar hederskulturen som Vänsterpartiet m.fl. göder. Varför göds den? Girigbukarnas plan är sannolikt att skapa skuldsättning och konflikt, vilken girigbukarna lever på. Girigbukarna har infilterat alla riksdagens partier, eller i alla fall deras hjärnor via MSM. Kakabaveh hotar den planen. hon skulle kunna skapa en ny stark vänster med folkligt stöd.

Ola KS.
Ola KS.
Gäst
16 september 2019 kl 19:22

Det är “bra” på gott och ont om partiet Nyans drar till sig alla muslimer och alla invandrare, då faller Socialdemokraterna för gott, Då får Löfven gå tillbaka till svetsen.

Peter Johansson
Peter Johansson
Gäst
Reply to  Ola KS.
17 september 2019 kl 13:06

Det är ju även gamla betongsossar som via klanröstning fallit bort från partiets lista och på så vis blivit utan egen plats vid smörgåsbordet. Såg någon gammal kommunalpolitisk räv som fick uppleva detta vid senaste valet. Hennes ansiktsmimik i intervjun avslöjade att hon själv inte uppskattade dessa konsekvenser av vårt nya underbara Sverige, även om hennes mun sa något annat. Det är väl sånt här som kallas för poetisk rättvisa.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
16 september 2019 kl 13:13

Med den “repressiva staten” försöker socialisterna att förvärra terrorn mot svenska folket. Till det är invandrarna det bästa och effektivaste instrumentet. När skall svenska folket inse det?
Tyvärr blir det “nöden” som kanske kommer att rädda det SVENSKA FOLKET, som flera gånger tidigare.

Peter Johansson
Peter Johansson
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
16 september 2019 kl 13:55

@Samuel. Det är ju alltid lättare att acceptera hårdare tag mot en grupp du själv av förklarliga skäl inte kan identifiera dig med och som helt klart förtjänar en hård spark i arslet. Men när dessa hårdare tag har införts så upptäcker man helt plötsligt att de används mot en själv. I oro och ilska har många svårt att inse detta.

Men sen tror jag att oavsett vilken sida som talar så är debatten en del av en normaliseringsprocess för att inpränta “svenska företeelser” som klanvåld, multikulturella-kriminellagäng, hedersvåld, könsstympning, islamistisk extremism/terror och all annan ny exotisk samhällskrydda, trots att inget av det är vare sig “normalt” eller särskilt “svenskt”. För 15-20 år sedan var det här bara tidningsnotiser om händelser som skett någonstans i Långtbortistan. Själv har jag svårt att se varför vi ska leta efter lösningar på alla dessa exportmöjligheter.

Eftersom den här djävla soppan är så utstuderat planlagd så kanske “nöden” är ett delmål och då är det inte säkert att slutresultatet talar till vår fördel. Men å andra sidan kommer nöden även få de blinda att se och då vet man inte vad som kan hända. Så lite spännande är det allt…

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
Reply to  Peter Johansson
16 september 2019 kl 17:06

Varför vågar inte klarsynta och kloka svenska medborgare hävda rätten, att de politiker som som missbrukar sin makt och kränker, förnedrar det svenska folket, sparkas från deras köpta befattningar?
När politikerna inte längre kan pekuniärt attrahera och fånga “valboskapen” kommer vändningen och det kommer invandrarna att se till. Då är Sverige i verklig nöd!!!

Peter Johansson
Peter Johansson
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
16 september 2019 kl 18:44

Det är väl ytterligare ett av invandringens delmål att etniskt svenska slavar ska slåss med de importerade slavarna och vara så upptagna med det att de glömmer jaga skyldiga politiker. Spelplanens är uppställd med bostadsbubbla, kommunbelåning/kris, landstingskris, stor bankutlåning, vår egen fallande Zimbabwevaluta och som grädde på moset en massiv invandring mm.

När de bestämmer sig för att dra proppen ur ekonomin kommer invandrarna användas som syndabockar. Sen har de skapat en artificiell polarisering uppställd för rock’n’roll där människor kommer slåss med helt fel motståndare.

Peter Johansson
Peter Johansson
Gäst
16 september 2019 kl 11:49

Lars Bern säger många sanningar men når ändå inte enda fram. När han bara talar för mer polisresurser som det enda medlet för att slå sönder invandrad klanbrottslighet, så är det precis samma lösning staten vill få oss att acceptera.

Som ett motmedel mot en situation de själva har skapat vill staten få oss att acceptera ökade polisbefogenheter, utökad kameraövervakning, avlyssning av telefon- och datorkommunikation, hemlig rumsavlyssning, hemliga vittnen mm. och d.v.s. att vi inte bara ska acceptera utan vi ska även välkomna denna polisstat. Problemet med en repressiv polisstat är att den drabbar precis alla. Men utbyggnad av polisstaten var säkert en av delmålen med denna kaosartade massinvandring med tillhörande kriminalitet.

Men om “Fjärde Statsmakten nr 18 med Lars Bern” går vidare med begreppet återvandring, så är jag helt med på noterna.

Birgitta Widing
Birgitta Widing
Gäst
16 september 2019 kl 10:32

Nej, här bir det fel, Amineh blev inte utesluten under falska förevändningar. om man har sett filmen hon la upp förstår man det? En marxist som radikaliserats, Här går ni vilse liksom med er teori om att endast klaner ligger bakom våld och skjutningar i Sverige. Att italienska maffian tog sig över till USA vet vi, men inte är väl Trump ägd av Italienska maffian? Det är helt andra krafter som styr honom.