Styrs världen av organiserad kriminalitet?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 3 september 2019
- NewsVoice redaktion

KULTUR. Videobloggaren Joe M. målar upp bilden av hur organiserad kriminalitet inom en maktelit, som uppges härstamma i Väst, styr större delen av världen genom att kontrollera populationerna och dra näring av konflikter. Problemen som nämns är nymarxism, mediapropaganda, korruption, kontinuerlig krigföring och predatorisk kapitalism.

Joe M. menar att ny informationsteknik används både av den kriminella “kabalen” och allmänheten. Mellan parterna råder ett informationskrig. President Donald Trump beskrivs som spjutspetsen i en kamp mot de kriminella. Trump har bakom sig en armé av godhjärtade beslutsfattare på höga positioner och den gäckande insider-läckan QAnon, menar Joe M.och den “goda” sidan vinner, påstås i filmen.

En del anser att filmen kan avfärdas som ogrundad konspirationsteori eller bara ren fantasi.

Visselblåsaren Zachary Vorihes, en mjukvaruingenjör på Google, som kom ut via Project Veritas, skriver på Twitter att Google tog bort 90% av alla Youtube-likes från Joe M:s tidigare video “We are the plan”. Sveriges Radio kallar honom konspirationsteoretiker.

En professor i Arizona visade den ena Q-filmen för sina studenter, skriver Daily Mail, och fick på sig kritik från universitetsledningen, som valde att utreda professorn.

Diskutera gärna kulturfenomenen nedan.

Text: NewsVoice

https://youtube.com/watch?v=MRtEgdgj_XQ

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tack Perra J för klippet. Utan att behöva hamna i diskussioner om 911 kan man bara konstatera att det var en kriminell handling att riva hus som var asbestisolerade utan att man meddelat hyresgäster, grannar och omgivning i New York om saken. Att man sedan använde militär teknik i form av energivapen var ytterligare ett bedrägeri. Bevis om allt detta har funnits i mera än 15 år, det finns hur många dokument, artiklar och filmklipp som helst för den som orkar se. Klippet som Åke bifogat om transmutation visar på det absolut största bedrägeriet under 1900-talet, skapandet av den närmast religösa scientismen. Man har lockat in kunskapstörstande och intelligenta människor in på vägar som har fört in dem på yrken och uppdrag som cementerat makten inom energi, medicin och andra discipliner som ligger bakom det nuvarande militärindustriella komplexet. De som förstått och gått ut med det har tystats, förföljts och ibland dödats.

 • Ja absolut styrs världen av kriminalitet och det i mer än ett led. Min kommentar nu, föranleds av “Kronan på Verket i Tillämpad Kriminalitet”, falskflaggade 9/11, förstås. Om några dar’ är det aderton-årsdagen av vidrigheten, utförd av de “Mäktiga och de Rika”, som när det hände dödade tre tusen vanliga människor från många länder i världen, inkluderande en ung svensk man. Då beordrades de kriminellas ägda media, politiker och ämbetsmän, att ljuga och mörklägga vad som verkligen skedde. Under 18 år har det fortsatt på det viset, fast med ännu vidrigare inslag i sin planerade efterföljd: Krig på krig i MENA, någon miljon döda, samt massflykt med samhörande migrationsmassor riktade mot EU, för att uppnå max kris i flera “vita länder”. Sanningen förtigs, så ock av SR och SVT. Har media intet sagt, så har det inte hänt! Det man inte känner till, har man inte ont av. Detta är mönstret numera.
  Länken nedan ger ett exempel. Ytterligare en ny vetenskaplig rapport, nu från Fairbanks University i Alaska visar att World Trade Center 7 INTE kollapsade p g a brandhärdar i byggnaden, som NIST har hävdat. Endast en kontrollerad kedja av kapningar (med sprängämnen) av alla de vertikala stålsträvorna kan ha kommit på fråga, för att få det resultat vi har sett ifrån ett halvt dussin olika vinklar. Fast det har vi ju vetet länge! Som visas i The Corbett Report, har inte något amerikanskt nyhetsbolag omnämnt detta, med så mycket som en nysning. Härstädes har jag inte sett eller hört något om detta.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194313
  When is the News Not the News?
  James Corbett – The Corbett Report Sept 4, 2019

 • De kriminella i toppen måste exponeras, annars har vi inte en chans, lika lite som de politiker som har ärligt uppsåt men som aldrig får en chans i systemtoppen. Organiserandet finns på den högsta nivån, först bombande av länder i mellanöstern till grushögar, finansiering av flyktingtransporter från samma länder, och en politik i norr som belastar befintlig infrastruktur tills den kollapsar. Detta sker så länge befolkningen överlåter åt hjärndöda och hjärntvättade politiker att tänka åt dem, politiker som lever i skyddade områden med vakter men som förordar att folk i allmänhet ska öppna sina hjärtan och dörrar åt vilka som helst.
  Korruptionen som styrs från de högsta nivåerna i deepstate löser samtidigt upp den moral som finns i bredare samhällslager. Falseflag-operationer avslöjas idag på löpande band så ”terrorkriget” blir genomskådat rätt så fort, och nu återstår lågnivåkriget i städer för att korruptionen ska överleva. Deepstate-ligan har alltid finansierat sina operationer med hjälp av illegal narkotikahandel. CIA, MI6 med Rotschilds egen Mossad som övervakare har genom åren sysslat med sk ”kontrollerade transporter” där man genom att styra myndigheter i olika länder genomfört stora transporter. Efter Vietnamkriget med heroinhandel övergick man till Colombia där George H.W. Bush 1991 övertog Pablo Escobars export, och senare Peru som idag är huvudleverantör av kokain. Terroristorganisationen Sendero Luminoso där fick stå som avledningsmanöver. Sonen George W. Bush lade 2003 till nästa leverantör med ockupationen av Afghanistan, världens största producent av opium. En ockupation som ännu pågår. Nu är vi en bra bit inne i nästa decennium med de syntetiska drogerna som svämmar över i mellanöstern.
  Vad har politikerna för order för nästa steg i denna samhällsförstörelse när några tusen IS-anhängare och tunga amfetaminbrukare börjar lägga droger och bilda karteller i förorterna? Samma slödder som jagat iväg och förföljt de som kommit för att söka skydd och ett nytt liv i norr? Dessa satanister kommer att locka och tvinga barn och ungdomar in i sina kretsar i nästa generation.
  Förändringen måste komma nerifrån, genom att komma åt dem som tror att de sitter säkert med hjälp av parasiterandet och inbillar sej att de kan bortse från alla andra. Operativa myndigheter som polisen fråntas idag sina befogenheter med hjälp av korrupta överordnade och domstolar, en väl bibehållen och svåråtkomlig hemlighet eftersom löften mellan ordensbröder styr verksamheten. I princip är narkotika redan legaliserad i Sverige, då mycket sker under myndighetskontroll där narkotikarotlars egna medarbetare i form av infiltratörer står för gatuförsäljningen till brukare. Konkurrenter göre sej ej besvär, infiltratörer och informatörer har frikort genom att de står för den ”inre spaningen”. De här avdelningarna byggdes upp internationellt på 1970-talet, separerade från övrig polisverksamhet under det för populationen katastrofala utlysandet av ”War on Drugs” av Richard Nixon. Det ”kriget” hade samma incitament som alla andra krig, pengar. Priset på droger ökade exponentiellt. Man ska heller inte tro att verksamheten begränsar sej till västliga deepstate, även fd östblocket finns i branschen efter att sovjetimperiet gick till historien. Nedan länk till en film om Seattle som visar en dystopisk framtid för stadsmiljöer om ingenting görs. https://youtu.be/bpAi70WWBlw?t=1156

  • Väldigt bra sammanfattning.
   Kan tillägga en hel del rörande vårt lands korrupta lednings inblandning i detta.
   Är dock bevisligen och av domstol fastslaget, 24/7-övervakad med bl.a åsiktscensur etc. i sociala medier, men lovar att återkomma med vissa häpnadsväckande uppgifter, om vår regerings del i detta!

 • Som jag ser det… det ligger mycket i det med vad Q säger. Trump är en vit krigare och är sista hoppet. Han gör allt för att visa små steg underminera deep state och (för att knyta an till en annan artikel på NV) rädda allt genom att återge INTEGRITETEN till livet, man kvinna, familj, foster, nationer och och “alltihop”.

  Om inte han kommit, vilket är ett mirakel i sig, så hade det varit över. Men han kan inte gå ut en meter så är han i fiendeland.

  “De onda krafterna” besitter varje domän, varje kvadratmeter av yta, genom militären och mängder av olika “underrättelseorganisationer” osv. US är deras domän. Men många är inte med på banan, vi kan bara se på NV i kommentarer, somliga förmår inte se/tro att det finns något gott, utan förringar och skriver strunt och nedsättande om Trump.

  Man är så van att dra allt över en kam, och har ingen urskiljning av värde, längre. Må de följa med ned i träskets nedmalning av sig självt.

  En sak som är mindre bra i filmerna är när det sägs att kabalen… “the total take down of America”. Det är nog inte så vad gäller den västliga kabalens planer, utan de vill ha ett svagare USA, att USA inte är annat än en koloni bland andra i en ny omänsklig världsordning för olika regioner har olika roller, funktion och uppgift. De vill ha ett mycket svagare USA, men inte ett förstört USA.

  De som verkligen vill “ta ned och förstöra” både USA och oss andra är det monster som dagens kabalen gamla härledning bakåt… själva skapat, den röda draken, den parasiten, som likt Frankensteins monsterr vill förgöra sin skapare och alla vittnen… . Många tror kanske fortfarande att Kina kan vara en del av att klämma åt kabalen och skapa en bättre värld… lol…

  Kina är inget annat än den vidrigaste kraften som inte vill göra annat än att förvrida andras liv och förstöra det vi känner till av både västlig civilisation och mänskligt liv. Det handlar aldrig om pengar, “kampen” i världen”, det är bara ytligt, och vapen/redskap som finns nu i den kamp som så riktigt beskrivs i filmerna som en kamp mellan gott och ont.

  Därför ser vi nu att Trump mobiliserar för att “ta ned” Kina, prio ETT. Under tiden så kan han inte göra annat än att också tvingas mata trollen/deep state, för han kan inte ha alla öppet på banan i ett krig, utan det sker i det fördolda, och kan ses som att han också stärker andra som är faktorer eller har kopplingar till deep state, tex Israel. Men att stärka något som kallas Israel är inget tokigt i sig, om man samtidigt kan minska inflytandet av de som verkar i namn av att vara “israeler/j..
  r”.. fast de bara har en falsk klädedräkt på sig.

  Titta Gärna på vad Steve Bannon säger i denna intervju med Epoch Times – den är väldigt intressant och ett måste att ta del av, tycker jag:

  STEVE BANNON: NEW FILM ON HUAWEI—’CLAWS OF THE RED DRAGON’, HONG KONG PROTEST & US CHINA TRADE WAR
  https://www.facebook.com/AmericanThoughtLeaders/videos/steve-bannon-new-film-on-huaweiclaws-of-the-red-dragon-hong-kong-protest-us-chin/438689350189804/
  Eller:
  https://www.brighteon.com/02cd1e74-dec6-4574-a003-2ded7b1f4e28

  • Sylthammar, din tolkning, eller är det desinformation från Trollfabriken, håller jag för att vara icke-korrekt. Jovisst har Kina lyckats otroligt väl i snart 40 år. Då hade man arbetskraft i oändlighet, men kunnande och pengar var begränsade. Då satte USA (och vem är det som bestämmer därstädes?) igång med att flytta sina fabriker och tillverkningsindustri till Kina. Med i svängen följde avancerat kunnande, särskilt datorstödd tillverkning, programmering etc, och till ett lågt pris. Var kom pengarna från? Amerikanska Wall Street banker?

   Jag vet inte. Tillåt mig spekulera. Vi vet att försvarsminister Donald Rumsfeld i en tv-sändning 10.9.2001 gick ut med uppgiften att $2.3 billion var oförklarligt borta i Pentagons budget. Rumsfeld’s timing var perfekt, då 9/11 attackerna kom som “A New Pearl Harbor” dan därpå.

   Dov Zakheim, som skrev kommissionsrapporten, var även Under Secretary of Defense (Comptroller) from 2001 in George W. Bush administration and from 1987–2001, Zakheim was CEO of SPC International, a subsidiary of System Planning Corporation, a high-technology analytical firm. During that period he served as a consultant to the Office of the Secretary of Defense, and sat on a number of major DoD panels, including its Task Force on Defense Reform (1997) and the DoD’s first Board of Visitors of Overseas Regional Centers (1998–2001).

   In September 2000 Zakheim is also a member of the Council on Foreign Relations, the International Institute for Strategic Studies, and the United States Naval Institute, and a member of the editorial board of the journal The National Interest.

   He is a three-time recipient of the Department of Defense’s highest civilian award, the Distinguished Public Service Medal, as well as other awards for government and community service. Zakheim was an adjunct professor at the National War College, Yeshiva University, Columbia University and Trinity College, where he was presidential scholar.

   Dov Zakheim is an ordained Orthodox Sabbatean Jewish rabbi whose grandfather, Julius Zakheim, was a Russian rabbi.
   Min teori är alltså den att Kina fått sitt kapital via Pentagon (Zakheim) – Wall Street storbanker/Israel – Kinas central bank.
   Betydligt högre belopp har faktiskt senare rapporterats försvunna från Pentagon (finns på nätet).

   • Ulf, berätta om ditt förhållande till trollfabrik och annat strunt och osant i ditt syndrom av hittepå inom lala-land, eller knip igen.

    Det är inga hemligheter att ledarna och konspiratörerna bakom oxh efter ww2 bestämde att Kina inte skulle komma undan utan förstöras genom kommunism. Resurserna och backningen från USA för befordran via Sovjet. Efter att Kina öppnade upp efter Mao så var Rockefeller den förste där, efter att hans/klanens ombud Kissinger, ihop ned Nixon, krattat manegen.

    Den kinesiska olagliga kommunistregimen arbetar hela tiden efter en Master Plan. Det som är bytet och måltavlan är resten av världen.

 • ja, så här har det varit i många och långa tider, kommer tyvärr att så förbli…men, jag säger men, det fiins ett uppvaknande nu även bland oss “gamlingar” som kanske står och “hästesover”, vi som tycker att vi har det iallafall bättre än många utav våra förfäder hade, som slet på sina gårdar och i fabriker och fick stå med mössan i hand…jag märker att även en del av den yngre generationen också börjar se igenom ett system av svågerpolitik m.m. Tanken jag får är väl inte så påtaglig för så många, men jag vill gärna dela med mig,- att få vara ute i naturen med sina egna tankar är stort…samtidigt tänker jag på att när den dagen kommen då girigheten är borta, och ett ändrat beteende från denna girighet, så kanske det kan vända…Låt oss fokusera på kärleken, visheten, kraften, ordningen, allvar, tålamod,medlidande, så kanske det kan bli lite annorlunda i vår Värld. Kriminaliteten har i vart fall ett stort och alltför starkt fotfäste, i alla leden, från “gräsroten” till våra myndigheter och politiker. Det finns trots denna svarta bild, en ljus skara människor som skulle kunna göra underverk…men aldrig får en chans.

 • Om någon, efter att ha sett och förstått “vad vi vanliga” har emot oss så ska väl ingen tvivla på vad vår egen regering strävar emot att genomdriva i vårt eget land.
  Tack och lov så finns numera internet där det massmediala trycket har möjlighet att avväpnas på de flesta plan. Vi “vanliga” har också personer som kan hacka och avslöja hemliga sällskap som kämpar i en avsikt att få flertalet av oss att bli deras slavar.
  “Världsbyggarnas Bedrägeri” är en bok av Jyri Lina som beskriver deras verksamheter genom århundradena.
  Det finns numera så många som har “vaknat” upp och kan avslöja vad som egentligen hände och håller på att hända att många personer som ingick i “The Dark Side” nu börjar vända åt andra hållet och bekämpa sina tidigare allierade och de är välkomna, så välkomna.
  Vem vill leva i en totaldominerad materialistisk värld där ett litet fåtal ska styra över det stora flertalet.
  I en värld där ingen andlig verksamhet får förekomma är en död värld.

  • Föregångaren till Världsbyggarnas Bedrägeri, Under Skorpionens Tecken (av Jüri Lina alltså), är faktiskt ännu bättre! Här säger han det viktigaste, den senare boken lägger ju bara till fler saker!
   Den som inte har förstått krafterna bakom ryska revolutionen, har inte förstått ett barr om det som händer nu i Väst!

   • Perra J, helt riktigt, kraftsfären runt den ryska kontrarevolutionen i oktober 1917, finns numera även i vårt nu så olycksaliga land. Denna sfär har ett fast grepp över statsmedia, SR och SVT alltså, men är även representerade inom privat-media, som ju inte kan straffas för framförda lögner. De statliga agitprop-kanalerna lyckades rätt nyligen med konststycket att skaffa sig en egen skatt, som utgår från i princip alla skattebetalare.

    @ “Den som inte har förstått krafterna bakom ryska revolutionen, har inte förstått ett barr om det som händer nu i Väst!” skriver Perra J, nog så riktigt.
    En väsentlig anledning synes vara det trista, men ack så begripliga faktum, att Alexandr Solsjenitsyns sista stor verk inte har blivit översatt till svenska från ryskan. Att t ex Bonniers förlag skulle ge ut boken är föga troligt. En tysk översättning förelåg på ett tidigt stadium, men den engelska har tagit mycket lång tid på sig, fast den finns nu på nätet i engelsk översättning.
    Översatt till svenska skulle två-volyms verket fått titeln “Två hundra år tillsammans”, därmed syftande på det ryska folkets samlevnad med det judiska folket fram till revolutionen. Med sitt nya verk, blev den tidigare så firade författaren, förvandlad till persona non grata i väst. Solsjenitsyn fick Nobelpriset i litteratur 1970, trots Olof Palmes motstånd och dog 2008. Boken ger klara upplysningar om vem som verkligen hade en huvudroll i revolutionen och i tjekan, den hemliga polisen och GULAG-systemet.

    • Den som läser Starikovs bok
     The Liquidation of Russia. Who Helped the Reds to Win the Civil War?
     https://www.ozon.ru/context/detail/id/143283156/
     Får veta sånt som vanligen förtigs långt mer.
     Den folkgrupp som du åsyftar var generellt anlitad som mellanhänder för det imperiet. Inte bara i Ryssland utan lite varstans. Det låg därför i imperiets intresse att förstärka särheten och friktionen mellan dom och andra. Det är en slug härskarteknik att nyttja mellanhänder från en tredje kultur.

   • @Ulf Tack för kommentar. Jo jag är väl påläst på Solsjenitsyn. Läste hela GULAG-arkipelagen på 70-talet redan, och har läst om den sedan dess ett par gånger. Och även 2000 Years Together.
    Jordan B. Peterson är också påläst, och han har sannolikt förstått vad som är på väg att ske. Han citerar ofta Solsjenitsyn. Han har dessutom talat in 200 Years som talbok på YouTube!! (Googla gärna upp det)!
    Mot slutet av detta inlägg kommer jag in på detta (mycket känsliga) ämne:
    https://perraj.com/2018/08/08/det-morka-forflutna/

 • Ja, åtminstone Västvärlden styrs av organiserad kriminalitet, också här i Sverige.
  “All (offentlig) makt utgår från folket” var vårt främsta rättesnöre. Det bröts av flera riksdagspartier runt 1998, när representanter för svensk Elit i lönndom ingick en konspiration, som tillsammans med flertalet västländer nu skulle sträva mot en Ny Världsordning, en monopolär ordning, där de s k Five Eyes (de engelsk talande folken) var dominerande. Även kallade för “The Anglo-Zionists”. En statslös, gränslös, multietnisk ordning, där folk fick söka arbeten var helst på klotet det kunde hittas. (Ref. PM Gordon Brown sa detta, i Mona Sahlins närvaro, i sitt anförande i början av 2010, i samband med öppnandet av en konferens, som han påstod skulle bli omtalad i framtidens historieskrivning!).

  Den djupa staten frågade då sannerligen inte folket om deras åsikt. Således föll en stor del av demokratin (folkstyret) samman. När sedan den egeniscensatta 9/11-terroraktionen till väsentliga delar mörklades av svensk statsmedia i avsikt att beskydda Elitens kriminella handlingar via yttrandeförbud och “nya” EU-lagar, som snabbt plockades fram, förändrades det svenska statsskicket till en diktatur, ja även en feministisk sådan. Övriga MSM var inte sena med att hänga på tåget. Bonniersfären var ju vi denna tid totalt dominerande och ägde nu även TV-kanaler, ett förhållande som faktiskt inte rådde under säg, det vänstervridna 60- och 70-talet, då trots allt, viss medial balans förelåg.

  Den andra videon, “Q – We Are The Plan” är förvisso mycket optimistisk och hävdar att vi (de 99-procenten) redan har vunnit, mest beroende på Trump. Jag reserverar mig dock, men osvuret är bäst! Jag följde inledningsvis QAnon och dennes av andra tolkade förehavanden, men blev med tiden tveksam.

  Anledningen till att jag påstår att 1998 är startår för eländet, beror på att, som jag ofta sagt, det var då som SvD och AB, SAF- och LO-flaggskeppen, i hemlighet såldes till tre stora Wall Street bankerna. Det kom att bli övertydligt en bit in på det nya milleniet i min gamla tidning SvD, som nu skrev glödande och beundrande linjeledare om t ex “Enduring Freedom”, alltså original namnet på den andra Irak-våldtäkten 2003 och händelserna därefter.

 • Allting är relativt. Ordet kriminalitet används av dem som har makten för att demonisera opposition, på alla nivåer, numera även inom hemmet. Givetvis måste ordning upprätthållas för att skydda de svagare i samhället, men med en toppstyrd världsregering konstruerad för att en liten grupp ska suga ut resten av befolkningen blir det hela absurt. Idag tar man också till kontrollerad opposition i flera led för att upprätthålla en illusion av medbestämmande. Den senaste riktigt stora kuppen skedde redan 1913 med övertagandet av FED i USA så detta är inget nytt. Lite nutidshistoria http://mileswmathis.com/barindex2.pdf

 • Det finns väl ingen tvekan om att globen INTE styrs av ett kriminellt komplext system, är det inte det vi bevittnar dagligen?

  Checka gärna Mark Passios
  extraordinära insatser på hans webbsida.

  Länkar här till en av hans presentationer.
  What is MIND CONTROL;

  https://youtu.be/m4Qbhwcodp4

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *