Valpåverkaren Google försöker förklara ny visslare som mentalt instabil

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 18 augusti 2019
- NewsVoice redaktion
Zachary Vorhies - Foto: Project Veritas

Google-insidern och chefsingenjören Zachary Vorihes avslöjar via Project Veritas att Google har för avsikt att försöka styra amerikanska val och att Google som företag gör allt det kan för att hämma konservativa åsikter.

När Google upptäckte att Vorihes läckt information, och innan läckan nått offentligheten, skickade de polisen på honom för att göra en “wellness check”. Den undersökande journalisten Ben Swann kommenterar att det handlar om att försöka porträttera Vorihes som mentalt instabil och därför inte trovärdig, men Vorihes hade vid det laget skickat läckta dokument till juridiska myndigheter för översyn.

Zachary Vorihes säger att han är lättad att få agera som visslare.

“Jag tror det finns många dataingenjörer som har en aning om att allt inte står rätt till, men de förstår inte den kolossala skalan av det. Till de människorna vill jag säga, titta på dokumenten, ta pulsen på Amerika, se vad som händer och träd fram och berätta för världen vad du egentligen redan vet är sant”. – Översättning av Nya Dagbladet

Ben Swann kommenterar i RT-videon: “Google Immunity Must Be Revoked, Whistleblower Proves They’re Highly Biased Political Machine”. Han säger att det nu bevisas att Google inte bara är en sökmotor utan även en publicist, dvs en aktör i samhället med en tydlig politisk agenda och inte alls en neutral sökmotor.

Avslöjandet visar att Google censurerar röster och källor från både vänstern och högern. I läckan finns en lista på 100-tals källor som svartlistats i sökresultat. Svartlistan gäller en nyhetstjänst som lades ned 2016, men mycket tyder på att svartlistandet pågår även idag på Google tjänster.

Vi rör oss in i ett nytt kontrollerat samhälle värre än äldre totalitarianism, säger den slovenska filosofen Slavoj Zizek till RT. Han menar att totalitarianism smyger sig in i våra dagliga liv.

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: google
 • InfoWars: FLASHBACK: SCHMIDT CALLS MULTIPLE SEARCH RESULTS A “BUG,” SAYS GOOGLE SHOULD LIMIT TO SINGLE “RIGHT ANSWER”

  “In a resurfaced video, Alphabet’s Executive Chairman Eric Schmidt claims that a Google search providing multiple results is a “bug” because the company should provide the “right answer just once,” which draws comparisons to 1984’s Ministry of Truth.”

  https://www.infowars.com/flashback-googles-schmidt-calls-multiple-search-results-a-bug-says-company-should-limit-to-single-right-answer/

 • InfoWars: FLASHBACK: SCHMIDT CALLS MULTIPLE SEARCH RESULTS A “BUG,” SAYS GOOGLE SHOULD LIMIT TO SINGLE “RIGHT ANSWER”

  “In a resurfaced video, Alphabet’s Executive Chairman Eric Schmidt claims that a Google search providing multiple results is a “bug” because the company should provide the “right answer just once,” which draws comparisons to 1984’s Ministry of Truth.”

  https://www.infowars.com/flashback-googles-schmidt-calls-multiple-search-results-a-bug-says-company-should-limit-to-single-right-answer/

 • Demokrati finner alltid nya vägar. Även när google försökte ordna att Trump inte skulle bli vald, så tog trump en annan väg och det var genom Twitter.

 • Google’s affärsidé är “påverkan”. Det framgår helt klart av det sätt som sökmotorn numera arbetar. Det mest uppenbara svaret kommer nu ofta rätt långt ned bland olika alternativ. Kommersiellt användbara svar dyker upp först, har jag konstaterat, till viss förtrytelse. Googles var bättre förr! Detta sakernas tillstånd beror väl på att företag betalar Google för en sådan “tjänst”. Det kan lika gärna var så, att politisk påverkan kan köpas. Så sker naturligtvis också. Kräver dock kraftfulla ekonomiska muskler, sådana som t ex George Soros’ besitter, via sin Open Society Foundation. Kort sagt, är det nu möjligt för Eliten att köpa sig ALLT de vill ha för att skaffa fram den värld, den nyordning, de så länge önskat sig och som dessutom kan läsas om i “Protokollet”. Inte heller skadar det att t ex FED sedan 1971 kan trycka dollarsedlar helt utan annan säkerhet, än en knäpp med fingrarna. Fiat money! Monopolspels värde.
  Men den uppmärksamme observatören har säkert märkt, att det som allra mest intresserar Eliten, tillsammans med kappvändare och Nyttiga Idioter, är det som behandlas i länken nedan, “White Genocide”:

  “Is White Genocide in Our Future?” By Paul Craig Roberts on August 17, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193343;

 • Demokrati finner alltid nya vägar. Även när google försökte ordna att Trump inte skulle bli vald, så tog trump en annan väg och det var genom Twitter.

 • Google’s affärsidé är “påverkan”. Det framgår helt klart av det sätt som sökmotorn numera arbetar. Det mest uppenbara svaret kommer nu ofta rätt långt ned bland olika alternativ. Kommersiellt användbara svar dyker upp först, har jag konstaterat, till viss förtrytelse. Googles var bättre förr! Detta sakernas tillstånd beror väl på att företag betalar Google för en sådan “tjänst”. Det kan lika gärna var så, att politisk påverkan kan köpas. Så sker naturligtvis också. Kräver dock kraftfulla ekonomiska muskler, sådana som t ex George Soros’ besitter, via sin Open Society Foundation. Kort sagt, är det nu möjligt för Eliten att köpa sig ALLT de vill ha för att skaffa fram den värld, den nyordning, de så länge önskat sig och som dessutom kan läsas om i “Protokollet”. Inte heller skadar det att t ex FED sedan 1971 kan trycka dollarsedlar helt utan annan säkerhet, än en knäpp med fingrarna. Fiat money! Monopolspels värde.
  Men den uppmärksamme observatören har säkert märkt, att det som allra mest intresserar Eliten, tillsammans med kappvändare och Nyttiga Idioter, är det som behandlas i länken nedan, “White Genocide”:

  “Is White Genocide in Our Future?” By Paul Craig Roberts on August 17, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193343;

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *