Assarmo: Politikeradeln är inte nödvändigtvis en del av en världskonspiration

Gamblar socialdemokraterna med Sverige?

18
Banker businessman - Foto: Philips Wei. Licens: free use, Pixabay.com
Gamblar socialdemokraterna med Sverige? – Foto: Philips Wei. Licens: Pixabay.com

DEBATT. Häromdagen var det någon som sa till mig att jag är en sovande människa som behöver vakna upp. Anledningen var min text om Stefan Löfvens undermåliga framträdande i SVT:s Agenda, och det faktum att jag inte har förstått att det pågår en världskonspiration. Den är Löfven delaktig i och därför har han, och hans politikerkollegor, medvetet satsat allt på att skapa kaos i landet och byta ut dess befolkning. Följaktligen behöver inte statsministern någon som tar honom i örat, som jag föreslog, eftersom det som händer just nu ingår i planen.

Text: Bitte Assarmo | Artikeln har tidigare publicerats i Det Goda Samhället

Bitte Assarmo - Pressfoto
Bitte Assarmo – Pressfoto

Jag måste erkänna att jag är rätt dåligt insatt i de olika konspirationsteorier som florerar. Det är grupper och agendor hit och dit, och utländska affärsmän som strävar efter världsherravälde, och det är inte helt lätt att få grepp om det. Och faktum är att jag inte är särskilt imponerad av det jag hör.


Även om jag inte har tillräckligt mycket på fötterna för att hävda att konspirationsteoretikerna har fel så tänker jag att det faktiskt inte behövs en global konspiration för att få politiker att föra in ett land på fel spår.


Det räcker liksom med att de är politiker och vill fortsätta vara det. Politikerna har blivit den nya tidens adel, med allt vad det innebär av privilegier och förmåner och vilken adel har historiskt velat ge upp något sådant?

Utan tvekan har Socialdemokraterna medvetet blundat för framväxande klansamhällen, hedersvåld och annat som inte förekommit i det svenska samhället tidigare i modern tid. Men har det verkligen sin orsak i en global sammansvärjning? Det är jag inte så säker på. Jag tror snarare att det beror på att de velat värva röster i de många nya kulturella grupperingar som flyttat hit, inte minst sedan alltfler av de traditionella S-väljarna (de som definierar sig som arbetare) har gått över till Sverigedemokraterna.

Idag hittar Socialdemokraterna en stor del av sin väljarbas i invandrartäta områden där det ofta råder sådant som hög arbetslöshet, dåliga språkkunskaper, klanmentalitet och bristande integration – i grupper som är beroende av bidrag och därmed också beroende av ett parti som ser till att dessa bidrag fortsätter komma.

När man tittar på röstfördelningen i landet kan man se tydliga indikationer på att Socialdemokraterna också lyckats med det, något som Patrik Engellau skrev om här på det Goda Samhället efter valet 2018. I Herrgården i stadsdelen Rosengård i Malmö fick Socialdemokraterna runt 80 procent av rösterna, Rinkeby nära 77 procent och i den stökiga stadsdelen Vivalla i Örebro fick de 70 procent.


Socialdemokraterna har alltså ett egenintresse i att se mellan fingrarna på det som nu håller på att bryta ner samhället och att i viss mån hålla sig väl med de kriminella grupperingarna som rotar sig alltmer. Därför har jag inga höga tankar om partiets påstådda strävan efter att ”knäcka gängkriminaliteten”, som statsministern uttrycker det.


Men säkert vill man lugna ner den allt hårdare tonen i medierna och bland vanligt folk, och då är det klart att man måste ge sken av att man tar det hela på allvar. Dessutom utesluter jag inte att Socialdemokraterna faktiskt till viss del tror på det de själva predikar. De har i princip styrt och ställt med Sverige som de har velat i modern tid, och har vant sig vid rollen som det statsbärande partiet framför alla andra. Det har gjort dem verklighetsfrånvända.

Någonstans finns därför sannolikt en blind tro på att var och en som kommer hit, oavsett kulturell bakgrund, till sist ska överväldigas av det socialdemokratiska tänkandet, lära sig rösta ”rätt” och bli en genuin svensk socialdemokrat – det gäller bara att visa tålamod och förståelse.

Min slutsats blir därför ungefär följande:

För att gynna sig själva, och kunna behålla makten, har Socialdemokraterna fört en politik som gödslat gängkriminaliteten – utan att på allvar förstå, eller bry sig om, hur mycket kriminaliteten faktiskt vuxit och hur snabbt det har gått. Allt för makten, helt enkelt, oavsett hur det påverkar skattebetalarna.

Det gör dem inte till ett bättre, eller mer hederligt parti – snarare tvärtom, men det gör dem inte nödvändigtvis till en del av en global sammansvärjning.

Text: Bitte Assarmo

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
24 november 2019 kl 01:58

@Bitte Assarmo
Goda människor vill inte gärna tro att det finns ondska i denna värld. Men bli inte förvånad om ondskan konspirerar! Konspirationer var brottslighet som därefter har avslöjats. Teorier om konspirationer är nödvändigt för de som försöker finna brottslingar.

Ondskan är psykopatisk och saknar medkänsla med de offer som den skapar medvetet. De har skapat miljoner offer genom sina provokationer, krigshets, vapenförsäljning till diktaturer, sitt stöd till krigsförbrytelser, genom sin signalpolitik och genom den ökade ojämlikheten i samhället, alltmedan de har höjt sina egna arvoden.

Det finns många olika slags konspirationsteoretiker, ex. Youtube-klick-betenas psykopater, samt de lurade som följer dem, på ett sekteristiskt vis. Så finns de mycket intelligenta, ofta mycket goda människor, ytterst själsligt och moralfilosofiskt grundade.

De senare förespråkar INTE sekterismens barnavel som hotar “Guds skapelse” genom överbefolkning och miljöförstöring. De förespråkar familjeplanering som minskar risken för det som ingen normalt funtad kvinna vill göra och sedan tvingas leva med resten av livet.

Godhet kommer av att känna igen ondskan. Meditera likt Jesus! Jesus välte månglarnas bord. Vad gör du?

Kalle Hellberg
Gäst
21 november 2019 kl 00:59

Här finner ni 10 så kallade konspirationsteorier som visat sig vara sanna, alltså var det inga teorier utan fakta:
https://www.naturalnews.com/049644_Jade_Helm_conspiracy_theories_mainstream_media.html

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
20 november 2019 kl 22:58

Är det en konspiration att F. Reinfeld, och flera har andra f.d toppoliker från 7-klövern i Sverige har positioner i olika globala finansorganisationer och andra välbetalda organisationer med hutlösa löner och provisioner.
Är dom så duktiga att dom sökt positionerna och fått jobbet, eller har dom bara helt enkelt blivit erbjudna efter sin politiska karrier dessa positioner.
Varför gjorde inte sådana politiker som Fälldin, Sträng, Erlander….internationell karrier, dom kom ju från Sverige
Kanske bör man kolla dom senaste nämnda och tidigare nämndas förmögenhet och jämföra för en eventuell korruption eller t e x en agenda

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  stig lönnqvist
20 november 2019 kl 23:23

Jag minns inte vem som påpekade det, men i alla fall kan inte korruption i efterhand bestraffas. De fina jobben som följer på trogen tjänst kan därför inte juridiskt betraktas som korruption, även om det i praktiken är just vad det är!

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
Reply to  Carina Agrell
20 november 2019 kl 23:39

Då frågar man sej…när kan korruption bestraffas överhuvudtaget. Nåt fel i systemet…? Korruptionen behövs inte straffas enligt lagen, men den kan bedömas som straffbart av folk som vaknat, inte av dom som fortfarande sover

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
20 november 2019 kl 22:26

En video om den verkliga makten – kontrollen över de privatägda centralbankerna.
https://www.youtube.com/watch?v=Kw12_sXfsJM
Vapnet (utan kinetiska vapen) för att ta över ett land är att skuldsätta det.
Jag själv träffade på denna skuld-konspiration ca mid 80-tal och sett utvecklingen från enbart böcker till internet. Och, med det ser hur oerhört viktigt det är med historia, för att hänvisa till annan artikel här på NV.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
20 november 2019 kl 21:07

Konspirationen mot Europa fungerar även om Löfven inte är fullt klar över det och ser kortsiktiga fördelar ur ett snävt karriärperspektiv.
Men i stort sett all socialism både pragmatisk och radikal, är ett resultat av konspirationen mot massorna. Och likaså liberalismen och fascismen.
Inget är spontana resultat av gräsrötters frihetssträvan utan förkonstlade intellektuella konstruktioner för att uppnå icke redovisade syften, och kunna engagera massorna i en kontrollerad opposition där en aristokratisk oligarki och dess symbiotiska finansstruktur kunde regissera skeendena och hålla oppositionen splittrad.
Marionetter överallt.
Först iom internet har konspirationen börjat krackelera.
Men Sverige är särskilt illa åtgånget. Varför just Sverige? Därför att vi är särskilt dumma? Eller därför att imperiet redan var en etnisk mix och ville eliminera konkurrensfördelen av en homogen befolkning som därför hade mer solidaritet och därför var för röda i imperiets smak.?? Har imperiet gett sig på Sverige för att döda en farlig förebild? Ett germanskt folk med för små klassklyftor? Reinfeldt verkade vara imperiets påläggskalv och ville befria det sovande folket.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Peter Grafström
21 november 2019 kl 09:45

Peter Grafström – Du frågar dig: “Har imperiet gett sig på Sverige för att döda en farlig förebild?”

– Ja, jag tror att eliten förstod att detta mångfalds-experiment skulle vara bäst att göra i Sverige därför att svenska folket, då 1975, ansågs vara ett folk som var framgångsrika, innovativa och intelligenta och därmed var Sverige ett av de länder i Europa som utgjorde det största hotet, och var den störtsta utmaningen för eliten att kunna skapa ett mångfaldsland, i destruktivt syfte. Så elitens alla krafter sattes då in, ända till idag, för att krossa den svenska nations-själen och hjärntvätta det svenska folket. Och sannerligen har de också lyckats med detta experiment genom att placera elitens företrädare på alla viktiga maktpositioner i det svenska samhället, allt ifrån domare och politiker till journalister och vänsteraktivister.
Så det klokaste folket i Europa blev det dummaste folket !

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
20 november 2019 kl 16:48

Jag tror att du delar din ignorans med många andra, Bitte – och en eloge till dig som vågar ventilera frågan på NV! 🙂 När Reinfeldt viftade som värst med sin jobblinjepiska undrade även jag om han var medveten om vad han gjorde eller om han bara var lika dum som han avslöjade sig vara i sin bok. Självklart så visste han exakt vad han gjorde och att det var på uppdrag av bilderberggruppen.
Däremot var vare sig Göran Person eller Håkan Juholt medvetna om vilka krafter som kontrollerar politiken bakom fasaderna. Båda uttalade sig så – Persson i samband med stölden ur pensionsfonderna i början av 90-talet och Juholt i samband med hans avsked på grått papper senare.
I kontakt med politiker i olika fora har jag förstått att det är på riksplanet som medvetenheten om det externa styret finns, medan kommunpolitiker för det mesta är ovetande. För att bli valda måste de ju dock vara PK, så de har anpassat sina värderingar och märker därför inte av agendan. En orsak är ju att de ser upp till rikspolitikerna och tar efter dem, så någon påverkan behövs inte på den nivån.
Häromdagen hittade jag här på NV en länk till en utredning av den sk Commitee of 300, vilken återfinns mycket högt upp i maktpyramiden. Det är fil dr Pia Hellertz som sammanställt materialet på 35 spännande sidor, också innehållande länkar till flera intressanta böcker. http://www.piahellertz.com/Historien_om_Committee_of_300.pdf
Ett annat referat av Pia är “Vilka är Illuminati?” http://www.piahellertz.com/Who_Are_The_Illuminati-Frank_White.pdf?fbclid=IwAR2-b1hoXs8rLvAFrmmku9DVj9Nm4136_6dkKTPqs4E-TVg6no9Mhgk-bpA
Det är otroligt tacksamt att komma in i efterforskningarna i detta läge då flera grenar av oegentligheterna har syntetiserats. Vi som börjat för kanske 10 år sedan har sett väven tätna. Bloggar och Youtubeproduktioner blir allt proffsigare och förutsätter medvetenhet på en allt högre nivå. Det gäller alltså att börja lagom på en begriplig nivå. Mitt förslag är att jämföra innehållet i George Orwells “1984” sammanslaget med Aldous Huxleys “Du sköna nya värld”. Finns som relativt nyinspelade filmer. Sedan Pia Hellertz referat och kanske de länkar du hittar där. Lycka till och välkommen ut i ljuset! 🙂

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
20 november 2019 kl 14:54

Jag instämmer med dem som säger att konspirationerna är sanning. Jag önskar någon kunde lägga fram bevis på hur långt in i samhället frimurarna har trängt. Sitter de på viktiga nyckelpositioner i myndigheter och rättsinstanser ?

Min mamma plågades med mediciner som innehöll färgämnet titandioxid och till slut fick hon en stelkrampsspruta som gjorde henne oförmögen att gå därför att skruvarna från ett lårbensbrott stöttes ut ur kroppen. Efter en tid trängde skruvhuvudena ut ur huden.

Jag anmälde detta till flera rättsinstanser som bara behöver svara att de arbetat efter vetenskap.

Jag har kommenterat på ” Det goda samhället” där du sitter i redaktionen Bitte Assemo.

Jag kritiserade de som gnäller över massinvandringen men som har varit tysta om att samhället har infört en sjukvård som inte botar.
Ni har inte heller protesterat mot de stora livsmedelsbolagens förstörelse av jordbruk och boskapsskötsel etc.

Ni har tydligen blockerat mig för jag kan inte göra kommentarer eller komma i kontakt med er ?

Samma fula knep som etablissemanget använder sig av när de inte har argument att bemöta med.

Ann Mari Hjorth
Ann Mari Hjorth
Gäst
20 november 2019 kl 13:31

Sorgeliga saker hända än i Sveriges land. Armageddon nästa?

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
20 november 2019 kl 12:37

BA har en del att läsa in, det är uppenbart. NV:s kommentarfält är väl det mer pålästa i Sverige.
Är man lite påläst så ser man direkt att agenda 2030 lyser igenom mycket av politiska beslut i hela Västvärlden, korrigerade efter respektive lands lagstiftning. Sveriges situation i dagsläget är som en skrattspegel av vad som händer i USA t.ex.
Börja studierna med Orwells “1984” eftersom det där skrivna nästan är genomfört i Sverige.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Åke i Sörmland
20 november 2019 kl 16:20

Om man korsbefruktar Orwells “1984” med Aldous Huxleys “Brave new world”, så har du hela facit, Bitte! Pillerknaprande singlar där familjebildning är förbjudet, men fritt sex påbjuds.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
20 november 2019 kl 12:07

Oavsett om Socialdemokraterna är involverade i en global sammansvärjning eller inte – så är deras agerande mot svenska folket ett oförlåtligt svek och en bekräftelse på att Socialdemokraterna har en mörk agenda för Sverige och för svenska folket.

Trygve
Trygve
Gäst
20 november 2019 kl 11:51

Jeg begriper ikke hvordan du IKKE kan tro at der er en konspirasjon. Bevisene er overveldende. De sier det jo nærmest rett ut selv også. Det er bare å gå inn å lese FN sine egne papirer og avtaler. (Global Compact osv). Jeg har faktisk vanskelig for å tro at du ikke har fått med deg det.

Ulf ClaréusD
20 november 2019 kl 11:50

“Jag måste erkänna att jag är rätt dåligt insatt i de olika konspirationsteorier som florerar.” Jo Bitte, visst är du det.
” …… så tänker jag att det faktiskt inte behövs en global konspiration för att få politiker att föra in ett land på fel spår.” Kanske det Bitte, men en bakomliggande konspiration hjälper till, mycket bra. Naturligtvis är även en stor skara av hjärntvättade, “Nyttiga Idioter”, en ypperlig tillgång, just på det sätt som vi har här i Sverige, där Godhetsneuroser har härjat stort, nästintill oemotsagda av MSM och politiska partier. Jag påstår helt sonika att svenskar födda efter 1970 har blivit offer för en märklig livsstil via dagis, skola, TV och yngre lärare, som har dåliga kunskaper om det mesta. Hollywood likaså, mm.
Jo, Bitte, konspirationer och på just Elitens nivå, är strängt taget det enda västmänniskan har kvar, då kritiskt tänkande, kultur och traditioner har fråntagits oss. Liksom friheten och det fria tänkandet och rätten att yttra oss, på det sätt som det fortfarande sägs i de fiiina högtidstalen, under typ Nobelprismiddagen.
Alldeles särskilt är det just “invandring/flyktingpolitik/migration/mångfald” som har varit föremål för en från visst håll sedan länge förd politik, tvärs emot folkviljan. Den startade i USA redan på 1920-talet och vann sin avgörande strid 1965/66, då de amerikanska immigrationslagarna förändrades totalt, till att göra det möjligt att erhålla amerikanskt medborgarskap, varthelst på klotet du kom ifrån. Naturligtvis kom samma (ras)politik att introduceras härstädes, där ju Vänstervågen samtidigt vällde in. I bräschen för en förändring gick Bonnierpressen med sitt nära stående Folkparti, där ju sedan viss tid tillbaka, även “förintelseöverlevaren” Davis Schwarz gjort sig ett namn. Ledde ju faktiskt till att Riksdagsproposition 1975:2 bifölls och som utsade att Sverige hädanefter skulle vara ett multikulturellt samhälle. (Jag var då precis 30 år fyllda, politiskt intresserad, men hörde inte pip om det som hände). Media måste ha lindat in det hela i silkespapper. Allt mycket märkligt, men Palme och Leijon fanns bakom propositionen!
Både USA, England, Sverige med flera andra länder har förändrats enormt genom migrationen. Fast folkviljan har ALDRIG efterfrågats.
Jovisst, vi har demokrati i betydelsen “folkstyre”, eftersom det är Eliten som styr folket!

Peter
Peter
Gäst
20 november 2019 kl 11:05

Hej Bitte

Det ligger mycket i det du säger, att politikerna är dagens adel. Det är det ingen tvekan om, att de vill hålla fast vid makten så mycket de kan dock så är statsministern inte den vassaste kniven i lådan då han är duktig på att såga av grenen han sitter på.

Ett bra ställe att börja på med tanke på kommentaren du fick att du sover är att lyssna på vad David Icke säger. Det går inte att förneka något han säger, allt passar in i den verklighet vi lever i.

Man ska inte tro på allt vad nån annan säger och informationen du får till dig, vare sig det är sant eller inte, skapar ett nytt pussel inom en där man inser att saker inte är som man alltid trott. Vår verklighet är fruktansvärd och hemsk, det är i alla fall vad jag ser. Ibland känner jag att okunskap ofta är lycksalighet och förstår att människor inte vill lyssna eller förstå vad som egentligen händer då deras liv i vissa fall måste ställas om totalt.

Varje dag är en ny dag och varje dag upptäcks något som passar in i pusslet “vår värld”.

Gör dig själv en tjänst och undersök konspirationsteorierna. Jag upptäckte efter några års undersökande att det faktiskt inte är några teorier alls, DET VERKLIGEN HÄNDER!

Mvh, Peter

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
Reply to  Peter
21 november 2019 kl 08:18

rent tekniskt funkar det med konspirationsteorier (nedsättande ord skapat av C_A), så att någon gör en observation, som avviker på något sätt från hög etik. Ett sökande börjar för att nagla fast “problemet”, efter något som kan symbolisera det, såsom ord, data, sammanhang etc. Eftersom det avviker från hög etik finns en lögn i sammanhanget och ett sökande efter roten till lögnen startar.
Detta kan bevisas genom att när lögnen upptäcks försvinner sökandet tvärt som ett mentalt fenomen. Därför gäller då att så länge en K-teori cirkulerar finns en gömd lögn!
En lögn har en lågfrekvent mental inverkan på en likt försiktighet i natten mot eventuella bakhåll i en mörk gränd.
Reaktionen är snarlik hos lögnaren, som gör nästan vad som helst för att slippa ett avslöjande. Praktexempel är åtalsförsöken mot Trump som hållit på i 3 år, där avslöjanden om omvälvande händelser kommer att leda till konsekvenser för DS-maffian.