Esport och betting – välkänt nöje för sportfans i hela världen

publicerad 23 december 2019
- Underhållning @NewsVoice
Esport och betting ökar i popularitet. Foto Bruce Mars Licens: Pexels.com (free use)

Esport och betting är ett välkänt nöje för sportfans runt om i hela världen. I takt med att populariteten för sportbetting växer, ökar även intresset för betting av mindre traditionella sporter. Det är ingen nyhet längre att e-sport är en av storfavoriterna hos många spelbolag online.

Faktum är att de stora turneringarna och tävlingarna inom esport och betting har långt fler tittare än många traditionella sportevenemang. Vare sig du vill spela hos till exempel Unibet, Bet365 eller Betsson finner du ett brett utbud av odds på mängder av esportevent.

För precis som vid traditionell sportbetting kan man betta på resultaten med en mängd olika spelalternativ och härliga odds. Dessutom finns det även för esport massor av intressanta ligor, statistik och lag att följa och älska.

Dessa tre ovannämnda spelbolag har dessutom alla svensk spellicens och är helt lagliga för svenska spelare i Sverige. I denna artikel ska vi vidare utforska vilket utbud av esporter de erbjuder samt hur man finner de absolut bästa bonusarna för olika spelbolag. Vi ska också tipsa dig om en hemsida där du kan hitta varje bonuskod du någonsin ska behöva.

Unibet, esport och betting

Hos Unibet finns det nämligen massor av spelmöjligheter och aktuella händelser för framförallt tre av de mest populära spelen i världen. De tre stora titlarna inom esport som erbjuds är nämligen CS:GO, League of Legends och Starcraft 2.

Välj mellan en rad olika ligor såsom BLAST Pro Series, Kayzr League, EPICENTER eller United Masters League för CS:GO till exempel. Eller varför inte spela på Starcraft 2 där länder såsom Italien, Finland, Frankrike och Korea i skrivande stund står på tur att mötas i Nation Wars.

Världsmästerskapet i League of legends sätter ju dessutom igång under det kommande årets andra hälft, i september 2020 för att vara mer exakt och Unibet laddar redan upp med odds. Självklart går det att betta både traditionellt och live hos Unibet även när det kommer till deras esporter!

Bet365

Vidare har vi alltså Bet365 som erbjuder ännu fler speltitlar att betta på än hos Unibet. Visserligen erbjuds inga aktuella spel för Starcraft 2 men istället har Bet365 utöver CS:GO och League of Legends även Dota 2, Rainbow Six, PlayerUnknown´s Battlegrounds, Rocket Leauge och Street Fighter V.

Självklart går det att betta live även hos Bet365. Välj mellan ännu fler olika ligor av alla möjliga storlekar med det absolut största utbudet för just CS:GO.

Även för Dota2 finner vi en mängd olika spelmöjligheter tillgängliga och bland annat har vi WESG CIS kvalet och Sector Mostbet aktuella just nu. Ett helt klart spännande utbud med störst fokus på storfavoriterna CS:GO och Dota 2 för tillfället!

Betsson

För den som älskar CS:GO passar spelbolaget Betsson perfekt! Här finner du fantastiska odds för alla de stora ligorna inom CS. Aktuellt hos Betsson just nu har vi bland annat ESL Pro League finalerna och United Master League.

Välj hur du vill spela och navigera dig hos Betssons fantastiskt smidiga hemsida anpassad för likväl datorn som mobilen och surfplattan. Spela direkt på matchvinnare eller betta på handikapp och andra spelmöjligheter.

Vill man registrera sig hos Unibet, Bet365 eller Betsson och komma igång med att esporter och betting finns det en hemsida som man bara måste besöka, Bonuskoder.net. Här finner man nämligen alltid de absolut bästa bonuskoderna för massor av spelbolag.

Via Bonuskoder kan man alltså få tillgång till mängder av härliga bonusar och exklusiva erbjudanden när man registrerar sig hos olika spelbolag.

Missa inte en fantastisk bonus på Unibet eller de andra bonuskoder som erbjuds. Perfekt om man vill utforska utbudet av esport till exempel, lycka till!

Text: Extern skribent

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq